1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2018
  5. Brother Creative Center - Käyntikorteista juhlien rekvisiittaan

Brother Creative Center - Käyntikorteista juhlien rekvisiittaan

Brotherin uusi päivitetty Creative Center -verkkosivusto tarjoaa ilmaisia tee-se-itse ratkaisuja erilaisten materiaalien, kuten kirjelomakkeiden, korttien ja juhlien rekvisiitan nopeaan ja helppoon tulostamiseen - https://www.creativecenter.brother

Brother Creative Center tarjoaa laajan valikoiman valmiita malleja, jotka voit tulostaa tai muokata haluamaksesi. Kaikki mallit ovat ilmaisia ja yritykset voivat hyödyntää niitä markkinointimateriaalien luomiseen. Sivuilta löydät myös syntymäpäiväkortteja ja koristeita juhliin.

Yrityskäyttöön löytyy valmiita esitemalleja, käyntikorttipohjia, julisteita, uutiskirjeitä ja paljon muuta. Helppokäyttöisellä verkko-ohjelmalla voit luoda ammattitasoista yritysmateriaalia syöttämällä oman tekstisisältösi, kuvasi ja valokuvasi. Sinun ei siis tarvitse tilata materiaalia ja odottaa sen saapumista, vaan voit heti tulostaa materiaalin omaan tulostimeesi.

Creative Center tarjoaa paljon puuhaa myös kotiin, kuten valmiita onnittelukortteja, kalentereita, paperisia tehtäviä ja juhlien rekvisiittaa. Perinteisten syntymäpäivä-, hää- ja vauvakorttien lisäksi löydät paljon muutakin ajankohtaista tulostettavaa jouluksi, ystävänpäiväksi, pääsiäiseksi, äitienpäiväksi ja isänpäiväksi.

Vuonna 2007 lanseeratusta Creative Center -sivustosta on tullut erittäin suosittu ympäri maailmaa. Uusittu Brother Creative Center yhdistää eri maiden sivut yhdeksi globaaliksi sivustoksi, jossa on 10 kielivaihtoehtoa ja kokonaan uusi ulkoasu ja käyttöliittymä, joka heijastaa Brotherin "At your side” mottoa.

Brother Creative Center