1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2018
  5. Brother toimittaa tehokkaita laitteita, joilla on pienemmät ympäristövaikutukset

Brother toimittaa tehokkaita laitteita, joilla on pienemmät ympäristövaikutukset

Brother on sitoutunut suojelemaan ympäristöä ja on vähentänyt viikoittaista energiankulutusta värilaitteiden osalta 29 prosenttia ja mustavalkolaitteiden osalta 10 prosenttia. Samalla laitteiden toimintoja ja suorituskykyä on parannettu.

Tulostuksen ja teknologian erikoisasiantuntija Brother on keskittynyt vähentämään keskimääräistä tyypillistä energiankulutusta (TEC) viikossa noudattamalla ENERGY STAR -ympäristöstandardia vuodesta 2012 lähtien.

Tuotteiden kokonaisympäristövaikutusta on pienennetty koko elinkaaren ajalta tuotannosta ja käytöstä hävittämiseen asti. Laitteiden energiankulutus onkin laskenut tasaisesti viimeisen kuuden vuoden ajan. 

Brother on voittoa tavoittelemattoman EuroVAPrint -jäsen, joka valvoo velvoitteiden täytäntöönpanoa ja seurantaa. 

Jäsenyys edellyttää energiatehokkuutta koskevaa toimintasuunnitelmaa, resursseja tehokkuuden parantamiseen ja EU:n tuotedirektiivin mukaisia tuotteita.

Tämän lisäksi alempi energiankulutus (alemmat TEC-arvot) ovat lisänneet sekä mustavalko-, että värimonitoimilaitteiden myyntiä huomattavasti.

Mustavalkomonitoimilaitteet, jotka tulostavat, kopioivat ja skannaavat (DCP) sekä faksilliset MFC-monitoimilaitteet (tulostus, kopiointi, skannaus ja faksaus) muodostivat suurimman prosenttiosuuden Brotherin myynnistä vuonna 2017*.

DCP- ja MFC-värilaitteiden myynti on kaksinkertaistunut viiden vuoden aikana*.

Brother Finlandin myyntipäällikkö Tom Forssell kertoo: “Olemme ympäristötietoinen yritys, joten pyrimme jatkuvasti pienentämään laitteidemme energiankulutusta. Asiantuntijatiimimme on tehnyt ahkerasti töitä sen eteen, että olemme pystyneet vähentämään energiankulutusta värilaitteiden osalta 29 prosenttia ja mustavalkolaitteiden osalta 10 prosenttia. Jatkuva energiankulutuksen vähentäminen viimeisen kuuden vuoden aikana ja samanaikainen tuotekehitys on huima saavutus."

“Brother-laitteen valitsevat asiakkaat voivat olla varmoja siitä, että teemme kaikkemme yrityksemme ympäristövaikutusten vähentämiseksi. Samalla laitteemme toimivat merkittävästi edeltäjiään nopeammin ja sisältävät entistä laajemman toimintovalikoiman.”

*Tiedot EuroVAPrint vahvistamien tietojen mukaan


Nainen istuu valkoisen työpöydän ääressä tulostin taustalla