1. Etusivu Brother
 2. Tietoa Brotherista
 3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
 4. 2018
 5. Tulostuksenhallintaratkaisut tarjoavat yrityksellesi 12 etua

12 tulostuksenhallintapalvelun etua

Tulostuksenhallintaratkaisut tarjoavat yrityksellesi 12 etua

Yritykset kokevat entistä enemmän painetta tehostaa toimintaansa ja tuottavuuttaan. Tulostuksenhallintapalvelu on tähän erinomainen ratkaisu.

Tulostuksenhallintapalvelu räätälöidään huolellisesti organisaation tulostustarpeisiin ja se poistaa tehottomat prosessit. Yli 80 prosenttia ensimmäistä kertaa tulostuksenhallintapalvelun käyttöön ottavista asiakkaista säästää kustannuksissa tai odottaa säästävänsä kustannuksissa yli 10 prosenttia vuosittain*. Se on siis erinomainen tapa parantaa taloudellista tulosta.  

Quocircan hiljattaisessa Print 2025 -raportissa arvioidaan, että 57 prosenttia pienistä ja keskisuurista yrityksistä aikoo ottaa tulostuksenhallintapalvelun käyttöön vuoteen 2025 mennessä. Siksi olemme laatineet listan 12 eduista, jotka palvelu tarjoaa yrityksille.

 1. Rahaa säästyy. Tulostaminen on yleensä kolmanneksi suurin kustannuserä yrityksille vuokran ja palkanmaksun jälkeen. Alkusijoitus on tietenkin tehtävä, mutta tarvikkeiden, huollon, välineiden puuttumisen ja tehottoman käytön aiheuttamat kustannukset eivät ole useinkaan näkyviä. Tulostuksenhallintapalvelu on asiakkaalle räätälöity paketti, joka perustuu yrityksen tarpeisiin ja tuottaa tärkeitä kustannussäästöjä.
 2. Huippuluokan laitteet. Tulostuksenhallintapalvelun myötä yritys saa käyttöönsä huippuluokan tuotteet, joissa on juuri sopivat toiminnot yritykselle. Miksi tyytyä muuhun kuin parhaaseen? 
 3. Erinomainen turvallisuus. Osana sopimusta tulostin asennetaan oikein ja päivitetään säännöllisesti. Pakettiin voi valita myös ylimääräisiä turvallisuustoimintoja, kuten käyttäjän tunnistuksen, jolloin henkilökunnalla on pääsy vain tarvitsemaansa tietoon.
 4. Energian säästäminen. Uudemmat tulostus- ja monitoimilaitteet (MFC-sarja) kuluttavat vain vähän energiaa valmiustilassa ja ovat keskimäärin 35,6 % edeltäjiään tehokkaampia.
 5. Ei huoltoa.  Ikäviltä yllätyksiltä ja käyttökatkoksilta vältytyään. Huolto on olennainen osa tulostuksenhallintapalvelua, joten budjetointi on helppoa ja tulostuspalvelut ovat aina käytettävissä.
 6. Laitekannan yksinkertaistaminen. Monet yritykset ostavat suuren määrän erilaisia laitteita tehtäviin, jotka voisi helposti hoitaa yhdellä monitoimilaitteella, tai ostavat monimutkaisia monitoimilaitteita, joissa on paljon enemmän toimintoja kuin mitä yritys itse asiassa tarvitsisi. Tulostuksenhallintapalvelun myötä laitekanta voidaan räätälöidä yrityksen tarpeisiin sopivaksi, jolloin säästetään rahaa ja tilat saadaan paremmin käyttöön.
 7. IT-tukea tarvitaan merkittävästi vähemmän. Ei liene salaisuus, että IT-osastot käyttävät suuren osan ajastaan tulostusasioihin. Heidän aikaansa voidaan säästää ottamalla käyttöön sopiva tulostuksenhallintaratkaisu. 
 8. Tuottavuus kasvaa. Uusimmat tulostuksenhallintapalvelut tarjoavat yhteysmahdollisuuksia, liikkuvuutta ja mukautettuja käyttöliittymiä, mukaan lukien sovelluksia ja pikatoimintoja, jotka tehostavat liiketoimintaa sekä tarjoavat uusia mahdollisuuksia ja tapoja joustavampaan työskentelyyn.
 9. Helppoa kierrätystä. Tulostuksenhallintapalvelu tukee ympäristötavoitteiden toteutumista, sillä värikasetit ja vanhat laitteet kierrätetään. Palvelu sopii siis erinomaisesti ympäristötietoisille yrityksille.
 10. Hävikki vähenee. Me kaikki joskus tulostamme turhaan, käytämme tarpeettomasti korkealaatuista väritulostusta ja unohdamme noutaa tulosteet. Tulostuksenhallintapalvelu voi poistaa kaiken tämän optimoidulla käytöllä ja pull print -ratkaisuilla. 
 11. Maksat vain käytöstä. Vain tulostetuista sivuista maksetaan. Tulostuksenhallintapalvelut voivat parantaa yrityksen kassavirtaa, sillä maksettavaksi tulee vain yrityksen tarpeiden mukaan määritetty summa kuukausittain. Summa kattaa kaikki tulostustarvikkeet ja huollon, eikä siihen lisätä muita kustannuksia.
 12. Skaalautuvuus.  Kun yritys kasvaa, tulostuksenhallintapalvelu kasvaa sen mukana. Palvelu onkin täydellinen ratkaisu kunnianhimoisille yrityksille.

Yllä mainitut 12 etua sekä monet muut hyödyt ovat ulottuvillasi. Ota tulostuksenhallintaratkaisu käyttöösi ja pääset nauttimaan monista eduista, sekä yrityksesi toiminnan virtaviivaistumisesta.

Lue lisää Brotherin tulostuksenhallintapalveluista tästä.

* Lähde: Western European MPDS Hardcopy Survey, IDC, Q1 2016

Kollegat keskustelevat pöydän ääressä