1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2018
  5. Brotherin iPrint&Scan -appsilla on tulostettu jo yli miljardi sivua

Brotherin iPrint&Scan -appsilla on tulostettu jo yli miljardi sivua

Jo miljardi sivua tulostettu Brotherin iPrint&Scan -appsilla

Brotherin iPrint&Scan appsi lanseerattiin yli kuusi vuotta sitten. Appsi mahdollistaa tulostuksen ja skannauksen mobiililaitteista, kuten älypuhelimista ja tableteista. Yhä useammat käyttävät appsia mobiililaitteista tulostamiseen ja skannaamiseen. Mobiililaitteella työskentely on helpompaa ja nopeampaa, koska asiakirjaa ei tarvitse lähettää tietokoneelle tulostusta tai skannausta varten.

Appsi lanseerattiin syyskuussa 2011 ja silloin iPrint&Scan appsilla tulostettiin 371 225 asiakirjaa. Syyskuussa 6 vuotta myöhemmin appsilla tulostettiin jo 30 miljoonaa asiakirjaa.

iPrint&Scan -appsin käyttäjämäärä kasvaa koko ajan ja tammikuussa 2018 tulostettujen sivujen määrä ylitti huimat yli miljardi sivua, joita asiakkaamme ovat tulostaneet ympäri maailmaa.

Brotherin ilmainen appsi on ladattu yli 6 miljoonaa kertaa Android ja iOS -laitteille ja on saatavana Apple iPhone, Apple iPad, Android-älypuhelimille, sekä Android- ja Amazon Fire -tableteille. 

iPrint&Scan appsin toiminnot ja edut:

 Löydät yhteensopivat tulostimet verkostasi

 Voit tulostaa JPEG-, PDF- ja Microsoft Office-tiedostoja sekä nettisivuja

Skannaa ja tallenna asiakirja albumiisi, iCloudiin tai lähetä sähköpostitse

 Voit käyttää iTunesin tiedostonjakoa ja lähettää tiedostot iPrint&Scan appsilla ja tulostaa ne myöhemmin

Tulostaminen iPrint&Scan -appsilla on helppoa, klikkaat vain tulosta, valitset asiakirjan ja tulostat.  
Voit käyttää iPrint&Scan appsia myös pilvipalveluista, kuten Dropbox, Evernote, Google Drive, OneDrive ja Apple iCloud, tulostamiseen ja skannaamiseen.

Skannaus on yksinkertaista, valitset vain haluamasi skannaustoiminnon, valitse jaa tai tallenna ja seuraavaksi mihin haluat skannauksesi tallentaa tai lähettää. Kopiointi- ja faksitoiminnot ovat myös käytettävissä appsin kautta.

 

Haluatko tehdä arjesta helpompaa?

Lataa appsi tästä: iPrint&Scan Android -laitteille ja iPrint&Scan iOS -laitteille.

 

* iPrint&Scan appsilla on tulostettu jo miljardi sivua sen lanseeraamisen 2011 jälkeen. Tulostusmäärä perustuu Brother-palvelimen tietoihin. 

Mies käyttää iPrint&Scan -appsia