1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2018
  5. Hiljaiset tulostimet hiipivät toimistoihin

Hiljaiset tulostimet hiipivät toimistoihin

Brotherin uusi LED-tulostinmallisto vastaa toimistojen vaatimuksiin. L3000-sarjan tulostimet ovat monipuolisia, nopeita ja käyttäjäystävällisiä - ja niin hiljaisia, että ääni häviää taustalle keskustelua häiritsemättä. Hinnat alkaen 258,00 euroa. 

Mitä yrityksen on tärkeää huomioida uuden tulostimen hankinnassa? Hakukriteerinä ei varmaankaan ole suuri ja painava laite, joka sijoitetaan erilliseen ilmastoituun huoneeseen.

Tulostimilta vaaditaan luotettavuutta ja nopeutta. Tämä siksi, että toimistoissa on ajoittain todella kiire ja silloin tulostimella saatetaan tulostaa asiakirja toisensa perään satojen tuntien ajan.

Tulostimien tulee olla joustavia ja käyttäjäystävällisiä, jotta ne toimivat sekä langattomassa että kiinteässä verkossa. Lisäksi niillä on voitava tulostaa älypuhelimista ja tableteista, mielellään molemmille puolille paperia.

Tulosteiden tulee olla laadukkaita ja kirjainten sekä numeroiden teräviä riippumatta siitä, tulostetaanko asiakirja mustavalkoisena vai värillisenä. LED-tulostustekniikka takaa tämän.

Taloudellisuus on tietenkin huomioitava myös, siksi sekä hankintahinnan, että käyttökustannusten on oltava kohtuulliset ja värikaseteilla voitava tulostaa tuhansia sivuja.

Tulostuksen ääni ei saa häiritä tulostimen lähellä työskentelevää henkilökuntaa, vaan käytön äänen tulee hukkua normaaliin keskusteluun. Näin kenenkään ei tarvitse korottaa ääntään edes tulostimen vieressä seisoessaan.

Kaikki edellä mainitut odotukset ja vaatimukset täyttyvät – jopa ylittyvät. Brotherin uusi L3000-sarjan LED-mallisto on yksi markkinoidemme hiljaisimmista, vain 47 dB. Itse asiassa 3 dB hiljaisempi, kuin mikä Englannissa luokitellaan “Hiljaiseksi toimistoksi”.

Sopii kaikille yrityksille koosta riippumatta

Brotherin uuteen L3000-mallistoon kuuluu kaksi tulostinta, sekä kaksi monitoimitulostinta, joista toinen faksilla. Kaikki mallit tulostavat sekä väreissä, että mustavalkoisena.

Uudesta mallistosta löytyy tulostimia monessa eri hintaluokassa ja se täyttää useimpien yritysten ja kuntien tulostusvaatimukset.

Malliston tarjoamat edut

Kaikissa malleissa on 250 arkin paperikasetti ja 1000 sivun värikasetit. Saatavana myös suurvärikasetit, joilla tulosteen sivuhinta alenee entisestään. Mustan riittoisuus jopa 3000 sivua ja värien jopa 2300 sivua (syaani/magenta/keltainen).

MFC-L3750CDW sisältää faksin ja 50 arkin automaattisen dokumentinsyöttölaitteen, joka tekee monisivuisten asiakirjojen skannauksesta, kopioinnista ja faksauksesta helppoa.

Lähes koko mallisto tulostaa 2-puolisena automaattisesti, joten paperinkulutukseen on helppo vaikuttaa. Mallista riippuen tulostusnopeus on joko 18 tai 24 sivua minuutissa. Monitoimitulostimissa on suuri 9,3 cm kosketusnäyttö ja HL-L3270CDW:ssä integroitu NFC, joka mahdollistaa nopean tulostuksen älypuhelimista.

Suositushinnat ja saatavuus

Brotherin uudet LED-tulostimet ja -monitoimilaitteet ovat saatavissa monilta jälleenmyyjiltämme kautta maan.

HL-L3210CW | Langaton LED-väritulostin | 258,00 €

HL-L3270CDW | NFC-yhteys ja nopea tulostus | 349,00 €

DCP-L3550CDW | Suuri 9,3 cm kosketusnäyttö | 452,00 €

MFC-L3750CDW | Faksi ja 24 sivun tulostusnopeus | 543,00 €

Lisätiedot

Tom Forssell, myyntipäällikkö, 050 320 5552, tom.forssell@brother.fi
Sami Kivelä, tuotepäällikkö, 0500 429 094, sami.kivela@brother.fi

Hiljainen tulostin ei häiritse keskittymistäsi