1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2018
  5. Brother-mustesuihkutulostin sinulle, jolle perinteinen A4 ei riitä

Brother-mustesuihkutulostin sinulle, jolle perinteinen A4 ei riitä

Brother esittelee viisi uutta, A3-koossa tulostavaa mustesuihkutulostinta, joista kolme on faksillisia monitoimitulostimia. Ammattikäyttöön suunnatut tyylikkäät tulostimet ovat väriltään valkoisia ja sisältävät pienten ja keskisuurten yritysten tarvitsemat toiminnot. Hinnat alkaen 511,00 euroa. 

Valkoinen väri on kaunis ja A3-tulostuskoko vakio A4-kokoa parempi.

Tähän filosofiaan perustuen Brother tuo markkinoille viisi uutta mustesuihkutulostinta, joista kolme on monitoimitulostinta faksitoiminnolla. Tulostimet on räätälöity kiireisille toimistoille pieniin ja keskisuuriin toimistoihin sekä julkiselle sektorille.

Brother toi aikanaan edelläkävijänä markkinoille ensimmäiset A3-koon tulostimet ja jatkaa pioneerina edelleen. Tuomme nyt markkinoille täysin uuden mustesuihkumalliston - kaksi mustesuihkutulostinta sekä kolme monitoimitulostinta, jotka tulostavat, skannaavat ja faksaavat.

Brotherin uudet mustesuihkutulostimet ovat erittäin helppokäyttöisiä ja luotettavia ja niiden tyylikäs muotoilu sopii moderniin skandinaaviseen toimistoympäristöön jossa seinät, työpöydät ja muut kalusteet ovat usein kirkkaan värisiä tai valkoisia. 

Kustannustehokas ja ympäristöystävällinen

Uudessa mallistossa on täysin uudenlainen tulostuspää ja tulostustekniikka, jonka ansiosta energiankulutus on erittäin alhainen. Tulostimien suunnittelussa on huomioitu myös materiaalien ja tulostustarvikkeiden kierrätys.

Uutuuksilla on Joutsenmerkki, saksalainen "Blue Angel" (“Blauer Engel”) -ympäristömerkki ja kansainvälisesti tunnettu GS-sertifikaatti, jotka vahvistavat tulostimien ympäristöystävällisyyden.

Tulostimissa voidaan käyttää XL-mustekasetteja, joilla tulosteen sivuhinta on erittäin edullinen. Mustan värikasetin riittoisuus jopa 6000 sivua ja värien jopa 5000 sivua. Ensimmäinen sivu tulostuu vain kuudessa sekunnissa ja tulostusnopeus on 22 mustavalko- ja 20 värikuvaa minuutissa. 

Täynnä käteviä toimintoja

Laitteissa on vakiona mahdollisuus tulostaa A4- ja A3-arkeille, sekä MFC-J6945DW ja MFC-J6947DW -monitoimitulostimissa myös A3-skannaus ja A3-kopiointi. Tästä on valtavasti hyötyä esitteiden, suunnitelmien, kaavioiden ja suurten taulukoiden käsittelyssä, sillä suuren tulostuskoon ansiosta sisältö on helppolukuista, eikä suurennuslasia tarvita. 

MFC-J6947DW-monitoimitulostin ja HL-J6100DW-tulostin sisältävät kolme paperikasettia, jotka tekevät monien tulostusmateriaalien käytöstä helppoa ja sujuvaa, myös 2-puolisena.

Brotherin uudet tulostimet tulostavat paperin molemmin puolin automaattisesti. Tulostimien NFC-yhteys lisää tulostusturvallisuutta ja mahdollistaa ID-korttien käytön, sekä sujuvan langattoman tulostuksen suoraan älypuhelimista.

Monitoimitulostimissa on 50 arkin automaattinen dokumentinsyöttölaite ja suuri 9,3 cm värillinen kosketusnäyttö, tulostimissa näyttö on 6,8 cm.

Suositushinnat ja saatavuus

Uudet A3-laitteet ovat saatavana monilta Brother-jälleenmyyjiltä kautta maan.

Brother HL-J6000DW | A3-mustesuihkutulostin | 511,00 €

Brother HL-J6100DW | A3-mustesuihkutulostin | 614,00 €

Brother MFC-J5945DW | A3-mustesuihkumonitoimilaite | 575,00 €

Brother MFC-J6945DW | A3-mustesuihkumonitoimilaite | 705,00 €

Brother MFC-J6947DW | A3-mustesuihkumonitoimilaite | 852,00 €

Lisätiedot

Tom Forssell, myyntipäällikkö, 050 320 5552, tom.forssell@brother.fi

Sami Kivelä, tuotepäällikkö, 0500 429 094, sami.kivela@brother.fi

Brother-mustesuihkutulostin sinulle – jolle perinteinen A4 ei riitä