Lisätty ostoskoriin

Verkkoasentajille tehoja työhön Brotherin ja Fluke Networksin pilvipohjaisella ratkaisulla

Verkkoasentajien työtä helpottaakseen Brother ja Fluke Networks ovat luoneet yhteistyössä iLink&Label-appsin iPhonelle.

Appsi yhdistää Fluke Networksin LinkWareTM Live -palvelun ja Brotherin PT-E550WVP-tarratulostimen. Se tehostaa verkkoasentajien työtä kaapelien merkitsemisessä ja testauksessa sekä nopeuttaa työskentelyä, vähentää virheitä ja laskee kustannuksia.

Fluke Networks LinkWare Live yhdistää suunnittelutoimiston ja asentajat, jolloin projektisuunnittelija voi luoda myös kaapelitunnukset LinkWare Liven -pilvipalveluun.

Kaapelien merkintätarrat ladataan iPhonessa iLink&Label-appsilla, josta ne siirretään suoraan PT-E550WVP-tarratulostimen muistiin Wi-Fi-yhteydellä. Samalla asentaja voi ladata kaapelitunnukset ja testiparametrit Fluke Versiv-testeriin, joten data syötetään järjestelmään vain kerran ja talletetaan keskitetysti.                                                                                          

Kun tiedot on ladattu, asentaja käyttää P-touch-tarratulostinta valitsemalla tarvittavat tunnisteet pilvestä ja tulostamalla ne ilman tietokonetta. Tämä ratkaisu on kehitetty vastaamaan verkkokaapeliasentajien antamaan palautteeseen käytännön haasteista asennustyössä.

Uusi ratkaisu nopeuttaa ja helpottaa asennustyön merkitsemistä, testausta, hyväksyttämistä ja dokumentointia. iLink&Label lisää asentajan liikkuvuutta, koska hänen ei enää tarvitse kantaa tietokonetta mukanaan. Tarrat voi ladata ja tulostaa asennuspaikalla, eikä niitä tarvitse kirjoittaa käsin.

Tietokantaan voi olla yhteydessä niin usein kuin tarvitaan ja mistä tahansa paikasta, mikä tekee tarpeettomaksi tarrojen tilaamisen etukäteen ja tarratarpeen suunnittelun etukäteen. Näin asennustyön laatu ja tehokkuus paranevat samalla kuin virheet vähenevät ja kustannukset laskevat.

“Brother on ideaalinen yhteistyökumppani LinkWare Live Affiliates -ohjelmaamme, koska integroimme mielellämme innovatiivisia tuotteita LinkWare Live-palveluun,” sanoo markkinointipäällikkö Robert Luijten, Fluke Networksilta.

“Toistaiseksi LinkWare Live -palveluun on ladattu yli 7 miljoonaa tietuetta ja asentajat ympäri maailman ovat alkaneet LinkWare Liven myötä muuttaa työskentelytapojaan. Integroidut sovellukset kuten Brotherin iLink&Label antavat heille tarpeellisia työkaluja joilla säästetään aikaa ja parannetaan tuottavuutta, mikä parantaa projektien kannattavuutta.”

Tuotepäälliikö Sami Kivelä sanoo: “Fluke Networksin yhteistyön avulla voimme tarjota urakoitsijoille liiketoimintaan positiivisesti vaikuttavia ratkaisuja. Appsi tehostaa työskentelyä, vähentää virheitä ja parantaa tuottavuutta. Ratkaisu on merkittävä tekninen edistysaskel joka luo pohjaa tehokkaammalle kaapelien hallinnalle ja vastaa asentajien kohtaamiin käytännön ongelmiin.”

PT-E550WVP-tarratulostin on suunnattu suuriin, monimutkaisiin tietoverkko- ja datakeskusasennuksiin ja sillä on mahdollista tulostaa tarramerkintöjä kaikkiin tarpeisiin. Mallin kehittämisessä on huomioitu teollisuudessa yleisesti noudatetut standardit, ja tarroja on saatavana eri levyisinä ja erilaisille kaapeleille, paneeleille ja etulevyille.

Tarratulostin käyttää kestäviä laminoituja TZe-tarranauhoja ja HSe-kutistesukkaa, jotka kestävät vettä, hankausta, kemikaaleja ja äärilämpötiloja. Lujasti kiinnittyvät tarrat ovat hyvin kestäviä.

 

iLink&Labelin iOS-versio on ladattavissa Suomessa Apple App Storesta alkaen. Verkko- ja sähköalan ammattilaisille suunnatun PT-E550WVP-tarratulostimen suositushinta on € 199 ilman alv.

Lue lisää Brotherin sivuilta verkkoinfran merkintäratkaisuista ja

iLinkLabel-appsista.

 

Katso myös YouTube-video appsista 

 

Mikä on Fluke Networks

Fluke Networks on maailman johtava verkkoasennustyökalujen toimittaja, jolla on laitteita hyväksyntätestaukseen, vianhakuun ja asennukseen. Tuotteita löytyy suurten datakeskusasennusten laitteista aina kaapelien vianhakuun haastavissa olosuhteissa. Fluken laitteiden luotettavuus ja suorituskyky on erittäin hyvä. Fluken merkittävimpiin tuotteisiin kuuluva LinkWare Live - maailman ensimmäinen pilvipohjainen tietojärjestelmä verkkoasennuksiin, se aloitti toimintansa 2014. Lisätietoja Fluke Networksistä ja LinkWare Live -pilvipalvelusta osoitteista www.flukenetworks.com/linkwarelive

  

Lisätietoja:

Sami Kivelä
tuotepäälllikkö
Brother Finland
sami.kivela@brother.fi
0500-429 094

 

 

 

 

 
Verkkoasentaja käyttää appsia tarratulostukseen