Brother-neliväritarratulostin avaa täysin uusia mahdollisuuksia tarrojen käyttämiselle

Brother on julkaissut ensimmäisen VC-500W-neliväritarratulostimensa, jolla voi luoda valokuvatasoisia tarroja kaikissa sateenkaaren väreissä - ilman mustetta.

Enää et ole sidottu painotalon tuottamiin materiaaleihin, vaan ensimmäistä kertaa voit luoda ja tulostaa itse juuri omiin käyttötarkoituksiisi soveltuvia neliväritarroja, joilla on lähes rajattomasti käyttökohteita. Tarroilla teet esimerkiksi etikettejä, kylttejä, opasteita, pakkausmerkintöjä, nimi-, vierailija- ja onnittelukortteja, askarteluja ja personoituja lahjapakkauksia.

Tarroilla viimeistelet tuotteesi


Itse suunniteltava ja yksittäin tulostettava tarra antaa uudenlaisia mahdollisuuksia ammattimaisen tulostusjäljen aikaansaamiseksi. Perinteisen toimistokäytön lisäksi esimerkiksi pienyritykselle itse tulostettava tarra antaa uudenlaista vapautta. Neliväritarroilla voi merkitä helposti esimerkiksi tuotteita, hyllyjä, pakkauksia, kampanjoita ja alennuksia. Suunnittelet ja tulostat itse vain sen verran tarroja mitä tarvitset, etkä joudu maksamaan suunnittelu- ja painotyöstä tai hukkatarroista. Itse tulostettavaan tarraan on helppo lisätä esimerkiksi valmistus- tai eräpäivä, joten se on myös joustava merkintäratkaisu pienten erien tuotantomääriin.


Kotona voit päästää luovuutesi irti tarroilla


Kotikäytössä tarroilla on helppo askarrella ja luoda omaleimaisia onnittelu- ja joulukortteja, lahjapakkauksia ja kuva-albumeita. Tarroilla voi myös sisustaa ja somistaa perhejuhlia esimerkiksi paikkakortein tai teemaan liittyvin koristein.

Tarrat suunnitellaan Brother P-touch Editor -ohjelmalla ja siinä voi käyttää värejä, fontteja, logoja, kuvioita ja valokuvia. Älylaitteella tarroja voi suunnitella Color Label Editor -sovelluksella, joka on saatavana iOS- ja Android-puhelimiin ja -tabletteihin.


ZINK vapauttaa musteen tarpeesta


Laite perustuu ZINK-tulostustekniikkaan, jossa värikiteet aktivoituvat lämpötulostuksessa. Erillistä mustetta ei tarvita lainkaan. ZINK-tulostustekniikka on jo käytössä pienissä valokuvatulostimissa, joita useat valokuva- ja älypuhelinvalmistajat valmistavat.


Tekniset tiedot


Brother VC-500W -tarratulostin voidaan liittää tietokoneeseen tai älylaitteeseen USB- tai Wi-Fi-yhteydellä.

Tarratulostin käyttää CZ-tarranauhaa, joita on saatavana viisi eri leveyttä. Tulostusleveydet ovat 9, 12, 19, 25 ja 50 mm. Rullassa on viisi metriä tarraa, ja yhden tarran pituus on enintän 40 cm.

Brother VC-500W -tarratulostin ilmoittaa automaattisesti, milloin tarranauha on loppumassa. Tarrasuunnittelusovellukset myös kertovat, kuinka paljon rullaa on käytetty ja kuinka paljon sitä on jäljellä. Tulostusnopeus on 8 mm sekunnissa, tulostustarkkuus on 313 dpi.

Brother VC-500W -tarratulostimen suositushinta on 253 € (sis. alv). Pakkaus sisältää laitteen lisäksi yhden CZ-tarranauhan, puhdistuskasetin, USB-kaapelin sekä virtajohdon.


Hinnat ja toimitukset


Brother VC-500W -tarratulostin on myynnissä jälleenmyyjillämme Suomessa. Voit etsiä lähintä jälleenmyyjääsi verkkosivujemme kautta https://www.brother.fi/dealer-locator ja tiedustella saatavuutta omalta jälleenmyyjältäsi.

ZINK-tekniikka ja ZINK-tavaramerkki ovat ZINK Holdings LLC:n omistamia. Niiden käyttö vaatii lisenssin.


ZINK Holdings LLC

ZINK Holdings LLC on yritys, joka kaupallistaa ZINK Zero Ink™ -tuotteita. ZINK päätoimipaikka on Edisonissa, New Jerseyssä, USA:ssa. Lisätietoa ZINK™ -tuotteista löydät osoitteesta www.ZINK.com

Brother VC-500W -neliväritarratulostin