1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2019
  5. All in Box -paketilla tulostat huoletta 3 vuotta

All in Box -paketilla tulostat huoletta 3 vuotta

Brother ratkaisee pienten toimistojen ja kotikäyttäjien tulostuksenhallinnan uudella All in Box -konseptilla, joka sisältää kaiken tarvittavan 3 vuoden1 huolettomaan tulostukseen. 

Huimaa kustannussäästöä tarjoavat All in Box -tulostimet ovat helppoja käyttää ja vaativat vain vähän ylläpitoa.

Yhdessä ja samassa paketissa on tulostimen lisäksi tulostustarvikkeet, joten laser- tai mustekasetin loppumisesta kesken tärkeän tulostuksen tulee historiaa. 

Valikoimassamme on neljä erilaista All in Box -mallia joista löydät varmasti omasi.

All in Box -paketit ovat erinomaisia ratkaisuja pienyrityksille, opiskelijoille sekä kotikäyttöön.

Paketti helpottaa asiakkaidemme arkea ja kuvastaa hyvin yrityksemme 'At your side' -mottoa, siksi mukana on myös Brotherin alkuperäiset tulostustarvikkeet (laser- tai mustekasetit). Tämä takaa parhaan mahdollisen tulostuslaadun asiakkaillemme.

All in Box -laitteista on juuri käynnistynyt kampanja joka on voimassa 31.3.2019 saakka tai niin kauan kuin varastoa riittää. Ostaessasi jonkin All in Box -laitteistamme, saat kaupan päälle Google Chromecastin. Lue lisää kampanjasivuiltamme.

1 Ei sisällä tulostuspaperia. Mustekasettien arvioitu kesto perustuu noin 200 sivun kuukausittaiseen tulostukseen (60 % mustavalko-/40 % värisivuja) ja on mitattu ISO/IEC 24711 -standardin mukaisesti laitteen mukana toimitettuja neljää mustekasettia käyttäen. Laserkasettien arvioitu kesto perustuu 138 sivun kuukausittaiseen tulostukseen ja on mitattu ISO/IEC 19752 -standardin mukaisesti.

All in Box -paketilla tulostat huoletta 3 vuotta