1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2019
  5. Y Softin ja Brotherin kumppanuus tarjoaa parempia tulostuksenhallintaratkaisuja

Y Softin ja Brotherin kumppanuus tarjoaa parempia tulostuksenhallintaratkaisuja

Y Soft® Corporationin ja Brotherin yhteistyön ansiosta YSoft SafeQ® on nyt integroitu Brotherin monitoimilaitteisiin. YSoft SafeQ on yrityksille tarkoitettu keskitetty tulostuksen ja asiakirjaskannauksen hallintaratkaisu.


Brotherin tulostimissa YSoft SafeQ -ratkaisu parantaa yrityksen tuottavuutta ja asiakirjaturvallisuutta sekä pienentää tulostuskuluja. YSoft SafeQ on integroitu alusta, johon voidaan lisätä toimintoja ohjelmistomoduulien avulla. Brotherin monitoimilaitteita käyttävät asiakkaat voivat valita laitteeseensa YSoft SafeQ -ratkaisun tulostuksenhallinnan tai automaattiset skannaustyönkulut tai molemmat.

 

Brother Embedded Terminal yhdistyy Y Softin Embedded Terminal -perheeseen, joka tukee maailman suosituimpia tuotemerkkejä. Omat Brother-myyjät ja tekniset myyntitiimit on koulutettu suunnittelemaan ja toteuttamaan ihanteellinen ratkaisu kunkin yrityksen tarpeisiin kokoon katsomatta. YSoft SafeQ käyttää lohkoarkkitehtuuria ja pystyy siksi kasvamaan tarvittaessa. Yritys voi siis luottaa siihen, että YSoft SafeQ ja Brother tukevat sen toimintaa mahdollisimman kustannustehokkaasti. 

 

Brother Embedded Terminal tarjoaa käyttäjille ja ylläpitäjille kaikki YSoft SafeQ:n tärkeimmät ominaisuudet, kuten turvallisen tulosteiden vapautuksen, kustannuksia pienentävät työkalut, tuottavuutta parantavat työnkulut ja kattavan raportoinnin käytön seurantaan ja tarkastuksia varten. Brotherin asiakkaiden käytettävissä ovat myös YSoft SafeQ Advanced Scan Workflow -skannaustyönkulut, jotka tekevät toisteisesta paperinkäsittelystä automaattista ja digitaalista. Skannatut asiakirjat tallennetaan turvallisesti määriteltyihin kohteisiin. Skannaustyönkuluissa voidaan käyttää myös hienostuneita tekstintunnistustoimintoja, kuten tekstin indeksointia, mikä nopeuttaa asiakirjojen löytämistä ja tekstin muokkausta.

 

”Brotherin laitteiden ja YSoft SafeQ -ratkaisun yhteensopivuuden ansiosta pystymme laajentamaan tulostuspalvelutarjontaamme ja tarjoamaan yrityksille edistyneen, joustavan, turvallisen ja tehokkaan ratkaisun”, sanoo Chris Marshall, Director of Business Printing & Solutions, Brother International Europe. ”Kumppanuuden ansiosta pystymme ratkaisemaan asiakkaiden tulostushaasteita, täyttämään heidän vaatimuksiaan, sopeutumaan heidän tarpeisiinsa ja vapauttamaan työntekijöiden kallisarvoista aikaa ja resursseja.”

 

”Kun yritykset hyödyntävät digitalisaatiota tuottavuuden parantamiseen, tulostuspalvelut ja erityisesti automaattiset skannaustyönkulut voivat auttaa säästämään merkittävästi aikaa ja nopeuttamaan markkinoilletuloaikoja”, sanoo Lukáš Maňásek, Y Softin Chief Sales Officer. ”Teemme tiivistä yhteistyötä Brotherin kanssa, jotta voimme tarjota näitä tulostuksenhallinnan ja asiakirjaskannauksen hyötyjä asiakkaille kaikkialla maailmassa.”

 

Tietoa Y Softista

Y Soft tarjoaa älykkäitä toimistoratkaisuja yrityksille. YSoft SafeQ -työnkulkualusta soveltuu suuryrityksille ja pk-yrityksille tulostus- ja digitointiprosessien ja -työnkulkujen hallintaan, optimointiin ja turvaamiseen. Y Softin 3D-tulostusratkaisut keskittyvät koulutussektoriin ja tarjoavat ainutlaatuisen työnkulun ja tuovat kustannussäästöjä.

 

Y Soft on perustettu vuonna 2000. Sen pääkonttori sijaitsee Tšekin tasavallassa Brnossa, ja sillä on toimintaa Pohjois-Amerikassa, Latinalaisessa Amerikassa, Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa (EMEA) sekä Aasian ja Tyynenmeren alueella (APAC). Lisätietoa on osoitteessa www.ysoft.com.

 

Tietoa Brotherista

Brotherin perustivat Japanissa yli sata vuotta sitten veljekset Masayoshi ja Jitsuichi. Nykyään Brother on maailmanlaajuinen ja innovatiivinen teknologiatuotemerkki. Yrityksellä on toimintaa yli 40 maassa.

Brotherin tuotevalikoimaan kuuluvat tulostimet, monitoimilaitteet, skannerit ja tarratulostimet. Digi- ja älyteknologiatarjonta käsittää mobiilitulostusratkaisut ja tulostuksenhallintapalvelut (MPS).

Y Soft ja Brother yhteistyöhön