1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2019
  5. Brotherin kannettavat kuitti- ja tarratulostimet kovaan käyttöön

Brotherin kannettavat kuitti- ja tarratulostimet kovaan käyttöön

Uudet RJ-4230B- ja RJ-4250WB-mobiilitulostimet ovat Brotherin tähän mennessä lujatekoisimmat mallit. Ne on tarkoitettu kuittien ja tarrojen tulostamiseen tien päällä ja ne kestävät iskuja ja kolahduksia. Edullisemman mallin hinta verollinen suositushinta on 1284 euroa.

 

Matkapuhelimet, kannettavat tietokoneet ja tabletit eivät ole ainoita laitteita, joista on saatavilla erikoiskestäviä malleja. Lujatekoisia älypuhelimia kutsutaan raksapuhelimiksi, ja rakennustyömailla, tehtaissa, laivoilla ja pelastuspalvelussa työskentelevillä työntekijöillä on usein käytössä kestäviä kannettavia tietokoneita ja tabletteja. Jos laitteet täyttävät lisäksi MIL-standardien vaatimukset, ne soveltuvat myös sotilaskäyttöön eli puolustusvoimien, pelastuspalvelun ja poliisin käyttöön. Suomen puolustusvoimat ei kuitenkaan ole Brotherin uusien RJ-4230B- ja RJ-4250WB-mobiilitulostimien kohderyhmä. Nämä tulostimet ovat kuitenkin erityisen kestäviä tai ruggeroituja, kuten tavataan sanoa.

 

Kestävät mobiilitulostimet taipuvat moneen käyttötarkoitukseen

Brother on myynyt RJ-sarjan mobiilitulostimia menestyksekkäästi jo jonkin aikaa. Niiden tavallisimpia käyttökohteita ovat kuittien ja tarrojen langaton tulostus. Niillä voidaan tulostaa esimerkiksi matka- ja tapahtumalippuja, pysäköintisakkoja ja kuormakirjoja. Nämä kaksi uutta mobiilitulostinta ovat entistä lujatekoisempia. Ne kestävät esimerkiksi pudotuksen kahden metrin korkeudesta rikkoutumatta. Lisäksi ne kestävät vesiroiskeita ja pölyä (tiiviysluokka IP54). Siksi niitä voi käyttää myös sadesäällä ulkotiloissa. Mobiiliratkaisujen viime vuosien myynnin perusteella odotettavissa on, että uusia RJ-mobiilitulostimia hankkivat vähittäiskaupan, varastotoiminnan, palvelualojen ja käsityöalojen yritykset ja yrittäjät. RJ-tulostimet ovat monipuolisia, mutta parhaiten ne soveltuvat 10 cm levyiseen tulostukseen.

 

Nimenmukaisesti mobiilia tulostusta

Brotherin RJ-tulostimilla voi tulostaa myös älypuhelimelta tai tabletilta langattomasti käyttämällä sovelluksia. Tulostimet ovat yhteensopivia iPhonen, iPadin ja Android-laitteiden kanssa. Langaton viestintä tapahtuu tulostinmallin mukaan joko Bluetooth- tai Wi-Fi-yhteyden välityksellä. Molemmissa tulostimissa on lisäksi USB-liitäntä ja NFC-lähilukuominaisuus, joka on monille tuttu lähimaksamisesta. Valittu asiakirja tulostuu, kun älypuhelin viedään tulostimen lähelle muutamaksi sekunniksi. RJ-tulostinuutuudet ovat helppokäyttöisiä. Tulostusta voi hallita sovelluksella, mutta tulostimissa on myös näyttö ja painikkeet, joita voi käyttää käsineet kädessä. Tulostimen pinta on vahvaa ja iskunkestävää kumia.

 

Brotherilla on laaja valikoima myös uusien tulostimien kanssa yhteensopivia lisävarusteita, kuten latureita ja autoasennussarjoja sekä olkahihna. Brotherilla on myös ilmainen Mobile Deploy -sovellus, jolla tulostin voidaan etäkonfiguroida internetin välityksellä. Lisäksi saatavilla on sovellus, jossa on valittavana useita fontteja ja tyylejä. Brotherin uudet erityisen lujatekoiset tulostimet käyttävät lämpötulostekniikkaa eikä niissä tarvita mustetta tai väriainetta. Tulostusnopeus on 5 kuvaa tai 127 mm sekunnissa. Tulostimet painavat 850 grammaa ja ovat Windows-, Mac-, Android- ja Apple iOS -yhteensopivia.

 

Suositushinnat ja saatavuus

Uudet mobiilitulostimet ovat saatavilla Brother-jälleenmyyjiltä.

Bluetooth-yhteydellä ja USB-liitännällä varustetun Brother RJ-4230B:n verollinen suositushinta on 1284 euroa.

Bluetooth- ja Wi-Fi-yhteyksillä sekä USB-liitännällä varustetun Brother RJ-4250WB:n verollinen suositushinta on 1539 €.

 

Lisätiedot

Tom Forssell, myyntipäällikkö, 050 320 5552, tom.forssell@brother.fi
Sami Kivelä, tuotepäällikkö, 0500 429 094, sami.kivela@brother.fi

Brotherin kannettavat kuitti- ja tarratulostimet kestävät kovaa käyttöä