1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2019
  5. Brotherin tulostimille ja skannerille neljä uutta palkintoa

Brotherin tulostimille ja skannerille neljä uutta palkintoa

Brotherin yrityskäyttöön tarkoitetut Led-väritulostimet ja mustesuihkutulostimet sekä pienikokoinen skanneri menestyivät erinomaisesti Buyers Lab Internationalin tiukoissa testeissä poikkeuksellisen laatunsa ja hintansa ansiosta.

Brotherin tuotteet osallistuvat vuoden aikana moniin laboratoriotesteihin ja -vertailuihin eri puolilla maailmaa. Yhdessä näistä vertailuista neljä Brotherin tulostinta ja yksi skanneri nousivat markkinoiden parhaiksi.

Tunnustus ilahduttaa Brotheria, sillä sen antaja on Buyers Lab International (BLI), jonka testit ovat erittäin vaativia. 

Kaikille BLI:n testaamille tuotteille tehdään erityisen vaativat kaksi kuukautta kestävät testit, joissa tuotteet altistetaan äärimmäiselle kuormitukselle. Testiolosuhteet vastaavat kiireisten toimistojen ja muiden työpaikkojen kuormitusta..

Buyers Lab palkitsee parhaat tuotteet kahdesti vuodessa, ja neljä Brotherin tulostinta ja yksi skanneri ovat juuri napanneet ykköspaikat BLI:n Winter 2019 Pick Awards -palkinnoista.

Voittajatuotteet kuuluvat Brotherin uusimpaan Led-tulostimien sarjaan ja ammattikäyttöön tarkoitettuun A3-mustesuihkutulostimien sarjaan. Lisäksi palkittuihin tuotteisiin kuuluu Brotherin pienikokoinen ADS-1700W-asiakirjaskanneri.

“Ilahdumme aina, kun tuotteemme saavat tunnustusta ja palkintoja. Se osoittaa, että tulostimien, monitoimilaitteiden ja skannerien kehitystyömme on oikeanlaista. Monet asiakkaat myös tekevät ostopäätöksiä tuotteiden saamien tunnustusten ja palkintojen perusteella", selittää myyntipäällikkö Tom Forssell Brother Finlandilta.

Väritulostusta pieniin toimistoihin

Buyers Labin palkintoperustelut pienille yrityksille ja kotitoimistoille soveltuvien tulostimien ja monitoimilaitteiden tuoteryhmissä kuuluvat "Big Value for Volume Users" ja "Outstanding Quality". 

Brotherin tuotteista palkittiin Led-väritulostimet HL-L3270CDW ja MFC-L3750CDW, jotka kuuluvat myös suomalaisasiakkaiden suosikkeihin.

“Testaamamme Brotherin väritulostimet tarjosivat edullisesta hinnastaan ja pienestä koostaan huolimatta runsaasti hyviä ja käytännöllisiä toimintoja. Näihin lukeutuvat muun muassa Brotherin Web Connect -ominaisuus, jonka avulla käyttäjä voi tulostaa suoraan useista pilvipalveluista", BLI:n perusteluissa todetaan. 

Mustesuihkumonitoimilaite

Omissa tuoteryhmissään BLI-palkinnon nappasi myös kaksi Brotherin ammattikäyttöön tarkoitettua A3-mustesuihkumonitoimilaitetta.

Brother MFC-J6945DW ja MFC-J6947DW tekivät testaajiin vaikutuksen luotettavuudellaan sekä tulostus- ja skannausnopeudellaan. BLI:n raportissa todetaan muun muassa:

“Brother MFC-J6945DW osoittautui vahvaksi mustesuihkumonitoimilaitteeksi pienille työryhmille – vieläpä budjettiin sopivaan hintaan. Se on helppokäyttöinen, nopea ja pystyy tulostamaan huomattavasti pidempään virheettömästi ja katkottomasti. Testeissämme Brother-tulostimella tulostettiin 30 000 sivua.”

BLI testasi kolmea muuta saman sarjan Brother-tulostinta, jotka kaikki saivat huippuarvosanat luotettavuudesta ja nopeudesta. Nämä mallit olivat Brother MFC-J5945DW, HL-J6000DW ja HL-J6100DW.

Pienikokoinen skanneri

Brotherin pienikokoinen ja langaton skanneri ADS-1700W sai Buyers Labin “erinomaisen kannettavan skannerin palkinnon”. BLI testasi skanneria perusteellisesti, ja testeissä arvioitiin muun muassa tehokkuutta, ohjelmistoyhteensopivuutta, langatonta liitettävyyttä, kannettavuutta ja helppokäyttöisyyttä.  

Suositushinnat ja saatavuus

Palkitut tuotteet ovat saatavilla Brother-jälleenmyyjiltä.

HL-L3270CDW:n verollinen suositushinta on 349 euroa.

MFC-L3750CDW:n verollinen hinta on 543 euroa.

MFC-J6945DW:n verollinen hinta on 705 euroa.

MFC-J6947DW:n verollinen hinta on 852 euroa.

ADS-1700W:n verollinen hinta on 401 euroa.

Lisätiedot

Tom Forssell, myyntipäällikkö, 050 320 5552, tom.forssell@brother.fi


Brotherin pääjohtaja Ichiro Sasaki vastaanotti palkinnot Buyers Labin Gerry O´Rourkelta.