1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2020
  5. Musti Group Nordic Oy ja Brother Nordic A/S ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen

Musti Group Nordic Oy ja Brother Nordic A/S ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen

Pohjoismaiden johtava lemmikkieläintarvikeketju valitsi Brotherin yhteistyökumppanikseen kehittämään myymälöiden tulostamisen ja dokumentinhallinnan prosesseja

Musti Group Nordic Oy ja Brother Nordic A/S ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, jonka puitteissa Brother toimittaa Musti Groupin kaikkiin Pohjoismaiden myymälöihin automatisoidun tulostuksenhallinnan, raportoinnin sekä dokumentinhallinnan optimoimiseen liittyvän ratkaisun.

”Myymälöissämme tulostamisella on edelleenkin suuri merkitys ja Brotherin kanssa halusimme lähteä kehittämään olemassa olevia toimintamallejamme. Hinnoittelun, kampanjoiden ja tuotetietojen visuaalisuus sekä oikea asemointi vaikuttavat merkittävästi liiketoimintaamme. Valitsimme Brotherin yhteistyökumppaniksemme heidän toimialatuntemuksensa, palvelualttiutensa sekä ratkaisukeskeisen toimintamallinsa takia. Brother on pystynyt laajalla osaamisellaan vastaamaan haasteeseen ja palvellut pohjoismaista organisaatiotamme esimerkillisesti”, toteaa Pasi Orovuo, Musti Groupista.

Musti Group on Pohjoismaiden johtava lemmikkieläintarvikkeiden erikoisliikeketju. Ketju on perustettu Suomessa vuonna 1988 Musti ja Mirri -nimellä. Ruotsiin ketju laajentui vuonna 2012, ja Norjaan avattiin ensimmäinen myymälä vuonna 2017 Musti-brändillä. Nykyään ketjuun kuuluu lähes 280 kivijalkamyymälää ja myymäläverkostoa tukeva vahva verkkokauppaliiketoiminta. Musti Group kuuluu ruotsalaisen EQT:n sijoitusportfolioon.

”Yhteistyömme Musti Groupin kanssa vahvistaa entisestään asemaamme vähittäismyynnissä tapahtuvassa tulostuksenhallinnassa. Tulostaminen kokonaisuudessa osoittaa taantumisen merkkejä, mutta tietyille toimialoille sillä on liiketoiminnan, asiakaskokemuksen ja tuloksen kannalta vielä erittäin suuri merkitys. Olemme kiitollisia Musti Groupille luottamuksen osoituksesta ja lähdemme mielenkiinnolla kehittämään heidän kanssaan myymälän sisällä tapahtuvaa visuaalista muutosprojektia”, kertoo Mikko Pulkkinen, Nordic Sales Manager, Brother Finlandilta.  

Brother Nordic A/S on osa globaalia Brother Ltd -konsernia ja on yksi pisimpään markkinoilla vaikuttaneista japanilaisista IT-toimijoista. Brotherin kasvutarina ompelukoneiden valmistajasta moderniksi IT-alan toimijaksi on tulosta systemaattisesta asiakkaiden tarpeisiin keskittyvästä liiketoimintamallista, joka toteuttaa At your side -filosofiaa. ”Olemme panostaneet viimeiset vuodet käyttäjärajapinnassa tapahtuvaan toimintaan ja tämän tuloksena olemme päässeet toteuttamaan useita suuria dokumentinhallinnan ratkaisuja. Tästä hyvänä esimerkkinä on alkuvuodesta sopimamme yhteistyösopimus Elkjøp-konsernin kanssa.

”Odotamme innolla yhteistyötä Musti Groupin kanssa ja jälleen kerran saamme olla paraatipaikalla tukemassa ja kehittämässä voimakkaasti kasvavan ja kehittyvän pohjoismaisen ketjun kasvutarinaa”, päättää Mikko Pulkkinen, Nordic Sales Manager, Brother Finlandilta.  


Lisätiedot:
Brother Finland, Brother Nordic A/S Tanska, sivuliike Suomessa
Mikko Pulkkinen, Nordic Sales Manager (Corporate Business), Country Sales Manager, 050 331 8868,
mikko.pulkkinen@brother.fi
Musti Group, Pasi Orovuo, Head of Solution Development and Security, pasi.orovuo@mustigroup.com

  

Mikko Pulkkinen