Vallitseeko työpaikallasi järjestys?

Brother on tuonut markkinoille uuden langattoman P-touch CUBE Pro -tarratulostimen, jolla voi tulostaa tarra- ja satiininauhalle PC- ja Mac-tietokoneilta sekä älypuhelimilta ja tableteilta.

Pienikokoinen ja tyylikäs tarratulostin on helppokäyttöinen. Se sopii sekä yritys- että yksityiskäyttöön ja on hyvä ja vähän tilaa vievä merkintäratkaisu.
Se tuottaa laadukkaita tarroja toimistolle, myymälään, vastaanottoon, kotiin, keittiöön ja varastoon.

Tulostimen voi ottaa mukaan, jolloin sillä voi tulostaa tarroja missä vain. P-touch CUBE Pro -tarratulostimessa on automaattinen leikkuri, jossa on vain tarran ylemmän kerroksen leikkaava half-cut-toiminto. Se mahdollistaa useiden tarrojen tulostamisen pitkäksi nauhaksi, jolloin tarrat ovat oikeassa järjestyksessä ja ne on helppo irrottaa ehjäksi jäävästä taustapaperista.

 

Monipuoliset liitäntä- ja suunnittelumahdollisuudet
P-touch CUBE Pro -tarratulostin voidaan liittää PC- tai Mac-tietokoneeseen USB-kaapelilla, mutta lisäksi sitä voi käyttää Bluetooth-yhteydellä. Siksi sen käyttöönotto ja käyttö on helppoa ja nopeaa. Bluetooth-yhteys mahdollistaa langattoman tarratulostuksen helposti ja nopeasti suoraan älypuhelimelta tai tabletilta.

Tarrat voi suunnitella PC- ja Mac-tietokoneille saatavalla ilmaisella Brother P-touch Editor -ohjelmalla. Se mahdollistaa tehokkaan tarrojen muokkauksen ja tarrojen luomisen erilaisiin tarpeisiin. Tarroihin voi lisätä kuvia, logoja sekä clipart-kuvia, symboleja ja valmiita kehyksiä. P-touch Editor -ohjelmalla voi luoda myös viiva- ja QR-koodeja. Tarrojen tiedot voi myös hakea Microsoft Excel -tiedostosta, jolloin tarroja voi tulostaa suuren joukon kerralla.

Mobiilisovellusta mieluummin käyttävät voivat luoda tarroja älypuhelimella tai tabletilla P-touch Design&Print 2 -sovelluksella, jossa on paljon valmiita malleja. Jos yritys haluaa sille räätälöidyn ratkaisun, Brotherin iPrint&Label-sovelluksella on mahdollista lisätä tekstiä ja kuvia, vaihtaa fontteja ja muokata kohteiden kokoa. Nämä molemmat Brother-sovellukset ovat ladattavissa veloituksetta App Storesta ja Google Play -kaupasta.

 

Kestäviä tarroja ja satiininauhoja
Brother P-touch CUBE Pro -tarratulostimen TZe-nauha sopii esimerkiksi toimistojen, vähittäiskaupan, koulutusalan, matkailualan, hotelli- ja ravintola-alan sekä logistiikka-alan, käsityöalan ja erikoiskaupan merkitsemistarpeisiin. TZe-tarranauhat ovat kestäviä, sillä teksti tulostetaan laminoidun pinnan alle jäävään kerrokseen eikä se kulu pois. TZe-tarranauhoista on saatavilla laaja valikoima värejä ja kuvioita 3,5 mm levyisistä 36 mm levyisiin. Upeat ja persoonalliset satiininauhat sopivat puolestaan esimerkiksi yrityslahjoihin.

 

P-touch CUBE Pro -tarratulostimen mukana toimitetaan litiumioniakku, joka voidaan ladata tietokoneen USB-liitännän kautta. Lisätietoa Brother P-touch CUBE Pro -tarratulostimesta (PT-P910BT) saat voit lukea täältä.

 

Suositushinnat ja saatavuus

Brother P-touch CUBE Pro (PT-P910BT) -tarratulostin on saatavilla Brother-jälleenmyyjiltä.

Sen suositushinta on 441,11 euroa (sis. alv:n).

 

Lisätiedot

Nordic Sales Manager (Corporate Business) Country Sales Manager, Mikko Pulkkinen, puh. +358 50 331 8868, mikko.pulkkinen@brother.fi

Brother lyhyesti

Brother Nordic A/S on Pohjoismaiden johtava tulostintoimittaja. Yritys on Brother-tulostimien, -monitoimilaitteiden, -ohjelmistojen, -skannerien, -mobiiliratkaisujen ja -tarratulostimien yksinoikeudellinen maahantuoja. Brother tarjoaa laadukkaita ja suorituskykyisiä huippuluokan tuotteita kilpailukykyiseen hintaan. Monet Brotherin tuotteista ovat tuoteryhmänsä markkinajohtajia. Brotherin tuotteita myy ja jakelee laaja jälleenmyyjä- ja jakelijaverkosto. Brother Nordic A/S:llä on yhteensä 80 työntekijää Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Lisätietoa osoitteissa www.brother.fi ja www.brother.com.

P-touch CUBE Pro (PT-P910BT) -tarratulostin