1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2020
  5. Pienikokoiset skannerit kulkevat mukana taskussa tai laukussa

Pienikokoiset skannerit kulkevat mukana taskussa tai laukussa

Brotherin kolme uutta kannettavaa skanneria helpottavat papereiden digitoimista missä ja milloin tahansa. Brother-skannerien virransyöttö tapahtuu tietokoneen USB 3.0 -liitännän kautta. Isoimmassa mallissa on myös kiinteä litiumioniakku. Edullisimman mallin verollinen hinta on 143,22 euroa.

 

Useimmille ihmisille tulee skannerista ensin mieleen toimiston nurkassa nököttävä laite, ei laukkuun tai taskuun mahtuva esine. Usein sellaista nimenomaan tarvitsisi. Nyt se on mahdollista.

 

Brotherin kannettavat tulostimet ovat olleet menestys, ja nyt yritys tuo markkinoille uuden DSmobile-skannerisarjan. Laitteet ovat pienikokoisia, joten ne on helppo ottaa mukaan asiakaskäynneille. Näin asiakirjojen, laskelmien ja sopimusten digitoiminen käy helposti. Skannerilla paperiasiakirjat saa tallennettua digitaalisessa muodossa, minkä jälkeen niitä voi muokata tietokoneella ja lähettää sähköpostitse.

 

Nämä toiminnot voivat tulla tarpeen esimerkiksi remonttiyrityksille, myyjille, kirjanpitäjille ja insinööreille, joiden olisi hyvä saada tallennettua asiakirjat digitaalisessa muodossa saman tien.

 

Brotherin kolme uutta kannettavaa skannerimallia saavat virtaa tietokoneen USB 3.0 -liitännästä. Isoimmassa mallissa on lisäksi kiinteä litiumioniakku, joten sitä voi käyttää myös ilman tietokoneyhteyttä.

 

Kolme kannettavaa mallia

Brotherin uusi tyylikkäiden ja kätevien kannettavien skannereiden tuotesarja käsittää kolme mallia. Saatavilla on eri hintaluokkiin kuuluvia tuotteita, joiden ominaisuudet ja toiminnot sopivat erilaisiin käyttökohteisiin ja tarpeisiin.

 

Malleista pienin, Brother DSmobile DS-640, on helppokäyttöinen. Sen skannausnopeus on jopa 15 A4-sivua minuutissa mustavalkoisena tai väreissä. Mukana tulevalla ohjelmistolla on helppo skannata kaikenlaisia asiakirjoja vakiokokoisista pienikokoisiin, kuten kuitteihin ja henkilökortteihin. DS-640 saa virran käyttäjän tietokoneen USB 3.0 -liitännästä.

 

Brother DSmobile DS-740D on edistyneempi malli. Se soveltuu kaksipuolisten asiakirjojen skannaamiseen, mikä helpottaa työtä. Kun DS-740D on skannannut asiakirjan, asiakirja liukuu skannerin yli ja palaa takaisin. Näin skannerin taakse ei tarvitse varata tilaa asiakirjansyöttöä varten. DS-740D skannaa A4-asiakirjoja, kuitteja, henkilökortteja ja paljon muuta. Myös tämä malli saa virran käyttäjän tietokoneen USB 3.0 -liitännästä.


DSmobile DS-940DW puolestaan on kannettava skanneri vaativaan käyttöön. Siinä on kiinteä ladattava akku ja mahdollisuus tallentaa skannatut asiakirjat microSD-kortille. Näin skannaus hoituu liikkeellä oltaessa myös ilman tietokonetta. Brother DS-940DW:n nopeus on sama kuin pienemmän mallin. Se skannaa 15 yksittäistä sivua minuutissa ja kaksipuolisena 30 kuvaa (15 arkkia) minuutissa.

 

Suositushinnat ja saatavuus

Uusia kannettavia skannereita myyvät Brotherin jälleenmyyjät Suomessa.

 

Brother DS-640:n verollinen suositushinta on 143,22 euroa.

Brother DS-740D:n verollinen suositushinta on 195,98 euroa.

Brother DS-940DW:n verollinen suositushinta on 258,17 euroa.

 


Lisätiedot:
Brother Finland, Brother Nordic A/S Tanska, sivuliike Suomessa
Mikko Pulkkinen, Nordic Sales Manager (Corporate Business), Country Sales Manager, 050 331 8868,
mikko.pulkkinen@brother.fi

 

 

Mies ja kompakti skanneri