1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2020
  5. Brother vuoden 2020 maailman parhaiden työnantajien listalle

Brother vuoden 2020 maailman parhaiden työnantajien listalle

Brother Industries, Ltd. (Pääjohtaja: Ichiro Sasaki) ilmoitti tänään, että yhtiö on mukana Forbes Magazinen ja Statistan julkaisemalla, vuoden 2020 maailman parhaiden työnantajien listalla. Lista on laadittu neljänä vuonna peräkkäin, ja Brother on nyt mukana ensimmäistä kertaa (sijalla 130). Koko listalla on 750 monikansallista yritystä ja suuryritystä, joiden pääkonttorit sijaitsevat 45 eri maassa.

”On suuri kunnianosoitus, että Brother on yksi maailman parhaista työnantajista”, pääjohtaja Ichiro Sasaki toteaa. ”Se osoittaa, että arvomme ja sitoutuneisuutemme At your side -mottomme mukaista palvelua päivittäin tuottaviin työntekijöihimme toimivat.”

Listaus perustuu tutkimukseen, johon osallistui 160 000 koko- ja osa-aikaista työntekijää 58 maasta. Osallistujat työskentelevät useissa maissa tai useilla alueilla toimivissa yrityksissä. Tutkimuksen toteutti saksalainen markkinatutkimusyritys Statista kesä- ja heinäkuussa. Vastaajien tuli arvioida halukkuuttaan suositella omaa työnantajaansa sukulaisille ja ystäville, yrityksen toimia koronapandemian aikana sekä muita osa-alueita, kuten yrityksen imagoa, taloudellista jalanjälkeä, osaamisen kehitysmahdollisuuksia, sukupuolten tasa-arvoa ja yhteiskuntavastuuta.

Brother Groupissa on yhtiön perustamisesta lähtien tartuttu haasteisiin sekä sopeuduttu muutoksiin ja erilaisiin toimintaympäristöihin. Toimintaa on laajennettu uusille markkinoille ja kasvua vaalittu. Koronapandemian alkamisen jälkeen Brother Groupissa on otettu käyttöön monenlaisia koronaan liittyviä turvatoimia, kuten tarjottu kasvomaskeja niitä työssään tarvitseville sekä päivitetty prosesseja ja käytäntöjä työntekijöiden turvallisuudesta huolehtimiseksi. Henkilöstömme kaikkialla maailmassa käsittää huippuosaajia, ja kulttuurimme perustuu yhteistyöhön. Olemme sitoutuneet toimittamaan saumattomia tuoteratkaisuja ja asettamaan asiakkaat etusijalle.

”Brother palkitsee ja motivoi työntekijöitään sekä antaa heille tunnustusta. Luomme ratkaisuja, jotka parantavat työntekijöidemme, asiakkaidemme ja yhteisöjemme elämää”, Sasaki toteaa. ”Olemme maailmanlaajuinen työnantaja ja tiedämme, että arvomme ohjaavat suhtautumistamme ja liiketoimiamme. Tämä tunnustus on merkittävä ylpeydenaihe ja osoittaa, että työntekijämme kaikkialla maailmassa arvostavat Brother Groupissa työskentelyä."

 

Tietoa Brotherista

Yli 100 vuotta innovaatiota ovat tehneet Brotherista globaalin ratkaisujen tarjoajan. Yritys on perustettu Japanissa vuonna 1908 nimellä Yasui Sewing Machines Co ja myöhemmin nimetty Brotheriksi. Brother toimii maailmanlaajuisesti yli 40 maassa. Brother on menestyksekkäästi mukauttanut toimintaansa muuttuvissa tilanteissa. Valikoimaan kuuluvat niin tulostuksenhallintapalvelut, tulostimet, skannerit ja etikettitulostimetkin. Brotherin tuotteet ja palvelut on suunniteltu lisäämään tehokkuutta, tuottavuutta ja yhteistyötä työpaikoilla.