1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2020
  5. Brother International Europe ja Kofax tekevät maailmanlaajuisen yhteistyösopimuksen ControlSuite™-ohjelmiston myynnistä

Brother International Europe ja Kofax tekevät maailmanlaajuisen yhteistyösopimuksen ControlSuite™-ohjelmiston myynnistä

Brother International Europe ja Kofax® ovat tehneet yhteistyösopimuksen Kofaxin ohjelmistoratkaisun tarjoamisesta valikoiduissa Brotherin laser- ja mustesuihkutulostimissa sekä monitoimilaitteissa. Brotherin myyjät ja tekniset myyjät koulutetaan tarjoamaan Kofax ControlSuite -ohjelmiston käyttöönottopalvelua. Ohjelmisto tarjoaa yrityksille yhdenmukaisen tulostuksenhallinnan, skannauksen ja asiakirjaturvallisuuden, mikä mahdollistaa asiakirjojen hallinnan, suojauksen ja käytön valvonnan.  

”Kumppanuus Brotherin kanssa on Kofaxille hyvä mahdollisuus”, kertoo Chris Strammiello, Kofaxin Channels-toiminnan Senior Vice President. ”Brotherin palkitut asiakirjaskannerit yhdistettynä markkinoiden johtavaan turvallisuus- ja automaatio-ohjelmistoomme muodostavat vaikuttavan kokonaisratkaisun, joka tuo yrityksille arvoa.”
ControlSuite edustaa tulostuksen- ja skannauksenhallinnan sekä asiakirjaturvallisuuden ohjelmistoratkaisujen uutta sukupolvea. Se yksinkertaistaa tulostuksenhallintaa ja mahdollistaa asiakirjojen keskitetyn hallinnan ja käytön valvonnan mobiililaitteissa, työasemilla, sähköposteissa ja tulostusvirroissa. Lisäksi ControlSuite hallitsee, suojaa ja valvoo lähes kaikkia asiakirjajakelun osa-alueita, kuten tulostusta, skannausta, reititystä ja tallennusta koko organisaatiossa – myös kaikenlaisissa hybridijärjestelmissä teknologioihin ja laitteisiin katsomatta. Yhdenmukaiset tulostus- ja skannausprosessit sekä työnkulut tarjoavat ennennäkemättömän tuottavuuden.

”Yrityksille koituu todennäköisemmin merkittäviä taloudellisia vahinkoja heikosta asiakirjaturvallisuudesta kuin tietomurroista”, toteaa Chris Marshall, Director of SMB Printing & Solutions ja jatkaa: ”Brother-laitteiden ControlSuite-yhteensopivuus ratkaisee asiakirjanhallinnan turvallisuuteen liittyvät ydinhaasteet: yksi virtaviivainen ratkaisu varmistaa tietojen päätymisen oikeille käyttäjille, vähentää virheitä ja tehostaa tuottavuutta.”

ControlSuite sopii hyvin Brotherin pk-yrityksille suunnattuihin laserlaitteisiin. Sen avulla yritykset voivat hallita ja valvoa asiakirjojen käyttöä ja tietosuojaa. Lisäksi se tukee määräystenmukaisuutta, sillä se pitää kirjaa siitä, ketkä käyttäjät ovat tarkastelleet ja käyttäneet kutakin asiakirjaa.

”Tietoturva ja -suoja ovat kaikenkokoisissa yrityksissä ratkaiseva tekijä asiakirjanhallinnassa ja määräysten noudattamisessa”, sanoo Jacqui Hendriks, IDC:n Research Manager – European Imaging, Printing and Document Solutions. ”Kun yrityksessä otetaan käyttöön uusi asiakirjanhallintastrategia, IT-asiantuntijoiden on löydettävä ratkaisu, joka tarjoaa vankan tietoturvan ja -suojan organisaation moninaisiin ja alati muuttuviin tarpeisiin. Kofax-kumppanuuden myötä Brother laajentaa turvaratkaisujen valikoimaansa ja pystyy tarjoamaan parempaa tukea asiakkaittensa digimuutokseen. Kofax on laitehallinnan ja tulostuksenhallinnan johtava maailmanlaajuinen toimija.

Brotherin ja Kofaxin ControlSuite-tuotteet tulevat saataville vuoden 2020 toisella neljänneksellä.

Tietoa Kofaxista

Kofaxin motto on Work Like Tomorrow™ – today. Yrityksen ohjelmistot tarjoavat yrityksille mahdollisuuden työskennellä tulevaisuuden menetelmillä jo nyt. Intelligent Automation -ohjelmistoalustan avulla yritykset voivat uudistaa tietovaltaisia liiketoimintaprosesseja, vähentää käsityötä ja virheitä, pienentää kustannuksia sekä sitouttaa asiakkaita tehokkaammin. Ratkaisuissa yhdistyvät ohjelmistorobotiikka, kognitiivinen kuvantaminen, prosessienhallinta, mobiilitoiminnot ja sitouttaminen sekä analytiikka, jotka helpottavat käyttöönottoa ja tuottavat vaikuttavia tuloksia. Ratkaisut auttavat yrityksiä pienentämään määräysten noudattamiseen liittyviä riskejä sekä parantamaan kilpailukykyä, kasvua ja kannattavuutta. Kofaxin ratkaisut maksavat itsensä nopeasti takaisin, ja niitä käyttää jo nyt yli 20 000 asiakasta rahoituspalvelualalla, vakuutustoiminnassa, julkishallinnossa, terveydenhuollossa, toimitusketjunhallinnassa, ulkoistamisen liiketoimintaprosesseissa ja muilla aloilla. Kofax tarjoaa palkittuja ohjelmistojaan ja ratkaisujaan oman myynti- ja palveluorganisaationsa sekä yli 650 kumppanin ja välittäjän kautta 60 maassa Etelä- ja Pohjois-Amerikassa, Euroopassa ja Lähi-idässä sekä Aasian ja Tyynenmeren alueella. Lisätietoa: kofax.com.

Tietoa Brotherista
Yli 100 vuotta innovaatiota ovat tehneet Brotherista globaalin ratkaisujen tarjoajan. Yritys on perustettu Japanissa vuonna 1908 nimellä Yasui Sewing Machines Co ja myöhemmin nimetty Brotheriksi. Brother toimii maailmanlaajuisesti yli 40 maassa. Brother on menestyksekkäästi mukauttanut toimintaansa muuttuvissa tilanteissa. Brotherin tuotevalikoimaan kuuluvat tulostimet, monitoimilaitteet, skannerit ja tarratulostimet. Digi- ja älyteknologiatarjonta käsittää mobiilitulostusratkaisut ja tulostuksenhallintapalvelut (MPS). Brotherin tuotteet ja palvelut on suunniteltu lisäämään tehokkuutta, tuottavuutta ja yhteistyötä työpaikoilla.Kofax