1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2020
  5. Uudet kannettavat kuitti- ja tarratulostimet liikkuvaan työhön

Uudet kannettavat kuitti- ja tarratulostimet liikkuvaan työhön

Brotherin uusien ja lujatekoisten kuitti- ja tarratulostimien kohderyhmää ovat esimerkiksi myymälät, ravintolat, varastot sekä kuljetus- ja palveluala. Tulostimissa on eri liitäntävaihtoehtoja, ne on helppo ottaa mukaan ja ne soveltuvat jopa 80 mm levyiseen tulostukseen.

 

Tulostimia ajatellaan usein isokokoisina toimistolaitteina joko pöydän päällä tai työhuoneen nurkassa, jossa ne vievät vähemmän tilaa. Näin ei kuitenkaan tarvitse olla. Brotherin kuitti- ja tarratulostimet ovat kannettavia, joten ne kulkevat helposti mukana laukussa. Ne soveltuvat eri työtehtäviin esimerkiksi vähittäiskaupassa, varastoissa ja palvelualalla, jossa ne ovat korvaamaton työkalu arjessa.

 

Brotherin lujatekoisen RJ-sarjan neljä uutta mallia sopivat kaikenlaiseen langattomaan tulostukseen tien päällä tarroista hintalappuihin ja pysäköintisakoista kuitteihin. Tulostimet kestävät myös kosteutta, kolahduksia ja iskuja.

 

Brotherin uusista kuitti- ja tarratulostimista kahdella mallilla (RJ-2035B ja RJ-2055WB) voi tulostaa 58 mm:n levyisiä tulosteita, kun taas toiset kaksi mallia (RJ-3035B ja RJ-3055WB) tulostavat jopa 80 mm:n levyisiä tulosteita.

 

”Pienten kannettavien kuitti- ja tarratulostimien kysyntä on vahvassa kasvussa, ja käyttäjät haluavat niiden olevan räätälöitävissä erilaisiin työtehtäviin mutta samalla olevan niin joustavia, että niitä voidaan käyttää eri aloilla. Neljä uutta RJ-mallia ovat juuri tällaisia tulostimia, joille on kysyntää”, selittää Mikko Pulkkinen, Nordic Sales Manager, Brother Finlandilta.  

 

Brotherin uudet kuitti- ja tarratulostimet tulostavat jopa 101,6 mm sekunnissa (ips) hyvällä tarkkuudella (203 dpi). Ne hallitsevat useimpia tulostuskieliä, ja niissä kaikissa on Bluetooth. RJ-2055WB- ja RJ-3055WB-malleissa on myös Wi-Fi-yhteys.

 

Tulostimien mukana toimitetaan olkahihna, vyökiinnike ja litiumioniakku. Lisäksi lisävarusteena on ostettavissa autoadapteri liikkuville työntekijöille esimerkiksi palvelu- ja jakelualoilla sekä pysäköinninvalvonnassa.

 

Brotherin uudet RJ-sarjan kuitti- ja tarratulostimet kestävät kosteutta ja pölyä IP54-luokituksen mukaisesti, ja ne kestävät pudotuksen 2,5 metristä rikkoutumatta (kun laite on lisävarusteena hankittavassa iskua vaimentavassa suojalaukussa).

 

Suositushinnat ja saatavuus

Uusia pieniä RJ-malleja myyvät Brotherin jälleenmyyjät Suomessa.

 

Brother RJ-2035B:n verollinen suositushinta on 446 €

Brother RJ-2055WB:n verollinen suositushinta 599 €

Brother RJ-3035B:n verollinen suositushinta on 650 €

Brother RJ-3055WB:n verollinen suositushinta on 825 €

 

Lisätiedot:
Brother Finland, Brother Nordic A/S Tanska, sivuliike Suomessa
Mikko Pulkkinen, Nordic Sales Manager (Corporate Business), Country Sales Manager, 050 331 8868,
mikko.pulkkinen@brother.fi

Kannettavat tulostimet kaupan töissä