1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2021
  5. BlueStar ja Brother aloittavat lämpösiirtotulostimien jakeluyhteistyön

BlueStar ja Brother aloittavat lämpösiirtotulostimien jakeluyhteistyön

Tulostus- ja teknologia-asiantuntija Brother on tehnyt BlueStarin kanssa koko Eurooppaa koskevan sopimuksen lämpötulostimien jakelusta.

 

Vuonna 1929 nimellä United Radio perustettu BlueStar™ on johtava maailmanlaajuinen ratkaisutoimittaja, jonka valikoimaan kuuluvat automaattisen tiedonkeruun ratkaisut, mobiili-, myyntipiste- ja RFID-ratkaisut, digitaaliset infonäytöt sekä turvallisuusratkaisut.

 

Yritykset yhdistävät voimansa Brotherin Auto ID -sarjan toimittamisessa Euroopan markkinoille sekä BlueStarin lisäarvopalvelujen yhdistämisessä niihin. Jälleenmyyjille on tarjolla kattavia ratkaisuja, mahdollisuuksia liiketoiminnan kehittämiseen ja tukea markkinointiin.

 

BlueStarin jakelusopimukseen kuuluu Brotherin koko Auto ID -lämpötulostinvalikoima mukaan lukien PJ- ja RJ-mobiilitulostimet, pöytämalliset TD-tulostimet sekä teollisuuskäyttöön tarkoitetut TJ-tulostimet.

 

Andrew Broadbent, joka on Brother International Europen European Product Manager – Speciality Print Solutions totesi kumppanuudesta seuraavaa: ”Aika kumppanuuden aloittamiselle BlueStarin kanssa on jännittävä, sillä lämpötulostimien valikoimamme on nopeasti laajenemassa. BlueStarin tavoitteena on tarjota alan parasta asiakaspalvelua, mikä sopii täydellisesti yhteen Brotherin At your side -moton kanssa. Yhdessä pystymme tarjoamaan laadukkaimpia laitteita parhaalla mahdollisella tavalla.”

 

”BlueStar ja Brother Mobile Solutions ovat tehneet menestyksekästä yhteistyötä jo vuosien ajan ja kehittäneet Yhdysvaltain tulostusteknologiamarkkinoita. Euroopan kattava sopimus päivittää nyt yhteistyön maailmanlaajuiseksi”, toteaa BlueStar EMEAn Chief Operating Officer Manel Baranera. ”Merkittävänä ratkaisujen tarjoajana meille on ilo voida tarjota tätä tuotevalikoimaa ja hyvää liiketoimintamahdollisuutta jälleenmyyjille kautta Euroopan.”

 

Sopimus BlueStarin kanssa alkaa virallisesti kesäkuussa 2021 ja kattaa Brotherin Auto ID -lämpötulostus- ja -tarratulostusvalikoimat.

 

Tietoa Brotherista

Yli 100 vuotta innovaatiota ovat tehneet Brotherista globaalin ratkaisujen tarjoajan. Yritys on perustettu Japanissa vuonna 1908 nimellä Yasui Sewing Machines Co ja myöhemmin nimetty Brotheriksi. Brother toimii maailmanlaajuisesti yli 40 maassa. Brother on menestyksekkäästi mukauttanut toimintaansa muuttuvissa tilanteissa. Valikoimaan kuuluvat niin tulostuksenhallintapalvelut, tulostimet, skannerit kuin etikettitulostimetkin. Brotherin tuotteet ja palvelut on suunniteltu lisäämään tehokkuutta, tuottavuutta ja yhteistyötä työpaikoilla.

 

Tietoa BlueStarista

BlueStar on johtava maailmanlaajuinen ratkaisutoimittaja, jonka valikoimaan kuuluvat automaattisen tiedonkeruun ratkaisut, mobiili-, myyntipiste-, RFID- ja IoT-ratkaisut, lisätyn todellisuuden ratkaisut, M2M-ratkaisut, digitaaliset infonäytöt, verkostoitumis-, lohkoketju- ja turvallisuusratkaisut.  BlueStar tekee yhteistyötä vain lisäarvoa tuovien jälleenmyyjien (VAR) kanssa ja tarjoaa kokonaisratkaisuja, räätälöityjä ratkaisuja, liiketoiminnan kehitysmahdollisuuksia ja markkinoinnin tukea. BlueStar tuo markkinoille ensiluokkaista asiantuntemusta ja tarjoaa palkittua teknistä tukea sekä on alati kasvavan valmistajajoukon valtuutettu tukikeskus. BlueStar on In-a-Box™-sarjan yksinoikeudellinen jakelija. Tässä ominaisuudessa se toimittaa laitteistot, ohjelmistot ja kriittiset lisävarusteet sekä teknologiaratkaisut pakettina kaikille kohderyhmille. Lisäksi BlueStar tarjoaa HybridSaaS-rahoituspalvelun laite-, ohjelma- ja palvelupakettien hankkimiseen kuukausitilauksina. Lisätietoa on osoitteessa www.bluestarinc.com.

Brotherin ja BlueStarin yhteistyötä kuvaava kuvakollaasi