1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2021
  5. Brotherin ja NiceLabelin yhteistyö laajensi tarratulostusvalikoimaa

Brotherin ja NiceLabelin yhteistyö laajensi tarratulostusvalikoimaa

Kestävien ja ammattimaisten tarrojen suunnitteleminen, tallentaminen ja tulostaminen on nyt entistä helpompaa, sillä Brother on aloittanut yhteistyön NiceLabelin kanssa. NiceLabel on johtava maailmanlaajuinen tarrasuunnitteluohjelmistojen ja tarrojenhallintajärjestelmien kehittäjä, joka hiljattain yhdistyi Loftwaren kanssa. Tämä uusi maailmanlaajuinen kumppanuus monipuolistaa Brotherin tarratulostuksen hallintaratkaisujen valikoimaa entisestään. Sen avulla Brotherin asiakkaat voivat tulostaa eri alojen vaatimukset täyttäviä tarroja nopeasti ja tehokkaasti.

Ratkaisut tulevat saataville toukokuussa 2021 kaikkialla maailmassa. Kumppanuuden piiriin kuuluvat Brotherin suoran lämpötulostuksen tarratulostusratkaisut, ja se tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden tulostaa erilaisia tarroja samaa alustaa käyttäen.


NiceLabel Label Management Systemin myötä tarrojen suunnittelu ja ylläpito voidaan siirtää IT-osastolta käyttäjille. Tarrojen muokkaaminen käy käyttäjiltä itseltään nopeammin, mikä säästää aikaa ja vapauttaa IT-osaston resursseja ydintehtävien hoitamiseen. 

 

 ”Uusi maailmanlaajuinen kumppanuutemme NiceLabelin kanssa on erittäin tervetullut. NiceLabelin tehokkaalla ja alan johtavalla ohjelmistolla Brotherin lämpötulostimia käyttävät asiakkaat voivat yksinkertaistaa tarratulostusprosessejaan tarkasti ja varmistaa vaatimusten mukaisuuden.

 

Kumppanuus auttaa myös Brotheria laajentamaan suoran lämpötulostuksen valikoimaa ja tukemaan entistä suurempaa määrää asiakkaita maailmanlaajuisesti”, toteaa Andrew Broadbent, Brother Europen European Product Manager – Speciality Print Solutions.

 

”Olemme ylpeitä uudesta kumppanuudesta Brotherin kanssa ja mahdollisuudesta tarjota entistä useammalle käyttäjälle edellytykset parantaa tulostustehokkuuttaan.

 

NiceLabel Label Management System sisältää kaiken, mitä tarratulostusprosessien digitoimiseen ja standardoimiseen tarvitaan. Kun kaikki on yhdessä paikassa, asiakkaat pystyvät toimimaan ketterämmin, reagoimaan nopeammin markkinatilanteen muutoksiin ja saavuttamaan paremman kilpailukyvyn alallaan”, sanoo Greg Tanner, VP Alliances, NiceLabel.

 

Brotherin asiakkaat* voivat nyt ladata tulostusajurit NiceLabelin sivustolta.

 

*NiceLabelin ohjelmisto tukee Brotherin RJ-mobiilitarratulostimia ja -kuittitulostimia, pöytämallisia TD-tarratulostimia ja teollisuuskäyttöön tarkoitettuja TJ-tarratulostimia.


Tietoa Brotherista

Yli 100 vuotta innovaatiota ovat tehneet Brotherista globaalin ratkaisujen tarjoajan. Yritys on perustettu Japanissa vuonna 1908 nimellä Yasui Sewing Machines Co ja myöhemmin nimetty Brotheriksi. Brother toimii maailmanlaajuisesti yli 40 maassa. Brother on menestyksekkäästi mukauttanut toimintaansa muuttuvissa tilanteissa. Valikoimaan kuuluvat niin tulostuksenhallintapalvelut, tulostimet, skannerit kuin etikettitulostimetkin. Brotherin tuotteet ja palvelut on suunniteltu lisäämään tehokkuutta, tuottavuutta ja yhteistyötä työpaikoilla.

NiceLabel
NiceLabel on johtava maailmanlaajuinen tarrasuunnitteluohjelmistojen ja tarrojenhallintajärjestelmien kehittäjä. Yrityksen ratkaisujen avulla kaiken kokoiset yritykset voivat parantaa tarratulostuksensa laatua, nopeutta ja tehokkuutta sekä pienentää kustannuksia. NiceLabelin tarrojenhallintajärjestelmien avulla yritykset voivat digitoida koko tarramerkintäprosessinsa tarrojen suunnittelusta tulostukseen ja tarrojen hallintaan. Yritykset pystyvät toimimaan ketterämmin ja reagoimaan nopeammin markkinatilanteen muutoksiin ja vaatimuksiin, saamaan tuotteet markkinoille nopeammin sekä saavuttamaan paremman kilpailukyvyn alallaan. NiceLabel on maailman johtava lämpö- ja suoratulostukseen käytettävien Microsoft Windows -ajurien kehittäjä, ja yrityksen ohjelmistoja käyttävät maailman suurimmat tulostinvalmistajat sekä suurin osa Fortune 500 -yrityksistä. Vuonna 2021 NiceLabel ja Loftware yhdistyivät ja muodostivat maailman johtavan toimijan yrityksille suunnatuissa tarratulostusratkaisuissa ja grafiikan hallinnan ratkaisuissa. Yrityksillä on yhteensä 60 vuotta kokemusta monipuolisten ratkaisujen ja tehokkaiden järjestelmien toimittamisesta asiakkaille ja kumppaneille.
Lue lisää: 
www.nicelabel.com ja www.loftware.com.


NiceLabel logo