1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2021
  5. Brother tuo markkinoille etätyötä tehostavan monitoimilaitemalliston

Brother tuo markkinoille etätyötä tehostavan monitoimilaitemalliston

Johtava tulostinvalmistaja Brother tuo markkinoille sarjan ammattilaistasoisia monitoimilaitteita, jotka sopivat etätyöhön tai kotitoimistoon. Home Office Inkjet -monitoimilaitteiden mallisto koostuu kolmesta monipuolisesta ja hyvillä liitännöillä varustetusta laitteesta, jotka auttavat ammattilaisia ja mikroyrittäjiä tekemään työtään missä ja milloin vain.

Kaikissa sarjan tulostimissa on ammattilaistasoinen varustelu: langaton liitettävyys, LCD-kosketusnäyttö ja suuri tulostusnopeus. Ne on kehitetty tekemään tulostamisesta ja skannaamisesta nopeaa ja tehokasta. Malliston laitteet käyttävät myös suurvärikasetteja, jotka tuovat merkittäviä säästöjä tulostuskustannuksiin.

Mikko Pulkkinen, Nordic Sales Manager (Corporate Business), Country Sales Manager, Brother Finlandilta kommentoi lanseerattavia laitteita seuraavasti: ”Tämän päivän hybridityö ja mikroyrittäjyys edellyttävät nopeita, luotettavia ja kustannustehokkaita tulostimia, jotka tukevat käyttäjän liiketoimintaa. Brotherin Home Office Inkjet -sarjan laitteet ovat juuri tällaisia.

Laitteet ovat pienikokoisia ja tyylikkäästi muotoiltuja, jotta ne sopivat saumattomasti nykykoteihin. On ilo tuoda nämä mallit markkinoille nyt, kun niin moni viettää enemmän aikaa kotonaan.”

Yhteen malleista on saatavilla myös laajeneva All In Box -palvelu, joka auttaa tehostamaan työskentelyä ja pienentämään tulostuskustannuksia entistä enemmän. Palvelu sisältää kaiken tulostimen käytössä tarvittavan kolmen vuoden ajan*, mukaan lukien tulostusvärit kolmen vuoden tarpeisiin, sillä se sisältää suurvärikasetit.

Pienikokoisten Home Office Inkjet -laitteiden sarjaan kuuluu kolme mallia, jotka ovat saatavilla Brotherin jälleenmyyjiltä koko maasta.

MFC-J4340DW:ssa on automaattinen 2-puolinen tulostus 1200 x 4800 dpi tulostustarkkuudella** ja jopa 20 ipm tulostusnopeus mustavalkoisena ja 19 ipm tulostusnopeus väreissä***. Langaton verkkoyhteys, 4,5 cm LCD-näyttö, 150 arkin paperikasetti ja 20 arkin automaattinen dokumentinsyöttölaite (ADS) tuovat todellista tehokkuutta. Laite on myös mobiiliyhteensopiva, ja sen käyttöä varten voi ladata Brother Mobile Connect -sovelluksen. Tulostimen mukana toimitetaan tulostusväriä 3000 sivulle (mustavalkotulostus) ja 1500 sivulle**** (väritulostus). Tämän mallin verollinen suositushinta on 243,09 euroa.

Kun tarvitaan suurempaa paperikapasiteettia, kannattaa valita MFC-J4540DW. Siinä on samat ominaisuudet kuin mallissa MFC-J4340DW, mutta siinä on kaksi paperikasettia, joiden kapasiteetti on 400 arkkia. Lisäksi siinä on myös johdollinen verkkoyhteys, 6,8 cm LCD-kosketusnäyttö ja NFC-toiminto (Near-field-communication). Tämän monitoimilaitteen verollinen suositushinta on 297,74 euroa.

MFC-J4540DWXL on All In Box -monitoimimustesuihkulaite, jossa on samat ominaisuudet kuin mallissa MFC-J4540DW. Lisäksi siihen sisältyvät suurvärikasetit, jotka vastaavat kolmen vuoden tulostustarvetta (6 000 sivua mustavalkoisena ja 5 000 sivua väreissä****). Tämän mallin verollinen suositushinta on 412,68 euroa.

Kaikissa sarjan malleissa voi käyttää vakiovärikasetteja: musta (LC426BK) – 3000 sivua ja väri (LC426CMY) – 1500 sivua sekä suurvärikasetteja: musta (LC426XLBK) – 6000 sivua ja väri (LC426XLCMY) – 5000 sivua.

 

Laitteille on saatavilla myös 3 vuoden takuu edellyttäen, että laite rekisteröidään Brotherin sivustossa 60 päivän sisällä ostopäivästä.

 

* Paketti ei sisällä paperia. Palvelu perustuu noin 200 sivun tulostukseen kuukaudessa (60 % mustavalkoisena ja 40 % väreissä) ISO/IEC 24711 -standardin mukaisesti laitteen mukana tulevilla neljällä värikasetilla.

** Vaaka ja pysty *** ISO/IEC 24734 **** ISO/IEC 24711 -standardin mukaisesti
Kuvakollaasissa Brotherin tulostin