1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2022
  5. Räätälöityjä tarroja – juuri sinulle

Räätälöityjä tarroja – juuri sinulle

 

Vakiotarrakoot eivät sovellu kaikkiin merkintäkohteisiin. Tuttua eikö vaan? Meillä on hyviä uutisia! Voit nyt tilata Brotherilta käyttötarkoituksesi mukaan räätälöityjä tarroja yksilöllisin mitoin muotoiltuna.

Voit tilata yksilöllisiä tarroja useina eri kokoina, väreinä, muotoina, materiaaleina ja kpl-määrinä käyttötarkoituksestasi riippuen. Kyse voi olla opasteista, rahtikirjatarroista, elintarvikkeiden merkinnöistä, messuilla, tapahtumissa sekä yksittäisissä projekteissa tarvittavista erikoistarroista. Tarvitaanko käyttökohteessa pitkäkestoista vai tilapäistä ja lyhytaikaista merkintää? At Your side -mottomme mukaisesti selvitämme vaihtoehdot ja varmistamme, että saat juuri sellaisen tarran kuin tarvitset.

Ota meihin yhteyttä, niin me kartoitamme tarvitsemiesi tarrojen valmistusvaihtoehdot ja kustannukset, jotka luonnollisestikin riippuvat tilattavasta kpl-määrästä ja tarran ominaisuuksista.

Uusi rahtikirjatarra

Erikoismuotoisten tarrojen kysyntä kasvaa. Asiakkaidemme toiveiden pohjalta olemme lisänneet valikoimaamme rahtikirjatarran. Näin tarravalikoimamme vastaa yhä useamman asiakkaan merkintävaatimuksia.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä meihin, niin kerromme lisää tarrojen räätälöintimahdollisuudesta. Löydetään yhdessä merkintäratkaisu juuri sinun yrityksellesi.

Brotherin tarroja eri koossa ja väreissä