1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2022
  5. Brother lanseeraa kaikkien aikojen nopeimman tulostusnopeuden

Brother lanseeraa kaikkien aikojen nopeimman tulostusnopeuden

 

Brother tuo markkinoille kestävän MAXIDRIVE-tulostustekniikan, joka mahdollistaa kaikkien aikojen nopeimman tulostusnopeuden. Brotherin upouusi patentoitu mustesuihkutekniikka, MAXIDRIVE, parantaa huomattavasti mustesuihkulaitteidemme tulostusnopeutta ja -laatua.
 

Brotherin hiljattain lanseeraamat uudet mustesuihkulaitteet käyttävät uuden sukupolven MAXIDRIVE-tulostustekniikkaa, joka tarjoaa käyttäjilleen markkinoiden tehokkaimman tulostuksen.  

Yoshitsugu Morita, Brother Industries Ltd:n johtava insinööri, oli mukana MAXIDRIVE-tekniikan suunnittelussa. Näin hän kommentoi uutta tekniikkaa: "Brotherin patentoitu MAXIDRIVE-tulostussiru käyttää ainutlaatuista kaksoismuuntavaa pietsosähköjärjestelmää, joka syöttää mustetta erittäin tehokkaasti. Siru ruiskuttaa oikean mustemäärän aiempaa tekniikkaa nopeammin ja sen ansiosta uudet Brotherin tulostimet tulostavat huomattavalla nopeudella. Sirun ansiosta laitteet ovat tehokkaita, kestäviä, ympäristöystävällisiä ja tuottavat jopa 200 % enemmän tulosteita.*

"Uniikkia tekniikkaa käyttävien laitteiden tulostusnopeuden ja kestävyyden mahdollistaa kaksoismuuntavan pietsosähköjärjestelmän ja erittäin ohueksi suunnitellun sirunsynergia. Tämä uusi teknologia on valtava edistysaskel meille Brotherille ja myös koko tulostusalalle."

MAXIDRIVE lisää Brother-laitteiden tulostusnopeutta jopa 150%* ja parantaa samalla tulostuslaatua ja koneen kestävyyttä.

 

*Edeltävään malliin verrattuna

Katso video YouTube-kanavallamme.

Klikkaa tästä nähdäksesi joitakin Brotherin mustesuihkutulostimia, joissa on uusi MAXIDRIVE-tekniikka.
Yoshitsugu Morita, Brother Industries Ltd:n johtava insinööri, oli mukana MAXIDRIVE-tekniikan suunnittelussa.