1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2022
  5. Uusi Pro Label Tool -sovellus ammattimaiseen tarramerkintään

Uusi Pro Label Tool -sovellus ammattimaiseen tarramerkintään

 

Nyt voit helposti muokata ja tulostaa ammattitason tarramerkintä muutamalla napautuksella. Uusin tarratulostinsovelluksemme - Pro Label Tool - on täynnä uusia ominaisuuksia, ja se on saatavilla iOS- ja Android-käyttöjärjestelmille.

Pro Label Tool -sovellus, joka on yhteensopiva Brother PT-E550WVP PT-E550WNIP-, PT-P750W-, PT-D800W, PT-P900W- ja PT-P950NW-tarratulostimien kanssa, korvaa Mobile Cable Label Tool -sovelluksemme, joka jo tarjoaa tehokasta etiketöintiä ammattilaisille, kuten sähköasentajille, tietotekniikan asiantuntijoille ja datateknikoille. 

Kaapeleiden, liitäntäpaneelien, etulevyjen ja verkkolaitteiden tunnistamiseen käytettävissä olevat monet suositut mallit nopeuttavat huomattavasti tarrojen luomisprosessia ja vähentävät väärän pituisten tarrojen tulostamisesta aiheutuvia virheitä. Täysin räätälöityjen tarrojen luominen on myös helppoa. Pro Label Tool -sovelluksen avulla ammattimainen etiketöinti on entistäkin helpompaa.

Helppo käyttää

Valitse, muokkaa ja tulosta ammattilaatuisia tarroja älypuhelimellasi pysty- ja vaakatasossa. Voit nopeuttaa tarratulostusta paikan päällä, mukauttaa valikkonäyttöä ja muuttaa tekstilohkon leveyttä dynaamisesti muokkausvalikossa.

Pysy ajan tasalla

Voit ladata automaattisesti tulostusvalmiita esisuunniteltuja tarramalleja Brotherin pilvipalvelimelta, jotta ne pysyvät ajan tasalla kytkentäsäännösten ja standardien kanssa. Löydät mallit nopeasti uuden hakupalkin avulla.

Täysin yhdistettävissä

Pro Label Tool -sovellus on yhdistettävissä CSV-tietokantaan paikan päällä työn tehokkuuden lisäämiseksi ja virheiden poistamiseksi. Voit siirtää P-touch editor -tarramalleja helposti tietokoneelta tulostettavaksi myös tien päällä. Voit myös tallentaa ja jakaa malleja muiden käyttäjien kanssa.

Pro Label Tool -sovellus on saatavilla App Storesta ja Google Playsta.

Huomaa, että koska Pro Label Tool -sovellus korvaa Mobile Cable Label Tool -sovelluksemme, Mobile Cable Label Tool poistuu sovelluskaupoista 29. maaliskuuta 2022.

 

Älypuhelimella ja Pro Label Tool -sovelluksella tulostettu tarra