1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2022
  5. Brother vastaa muuttuviin kenttätulostustarpeisiin uudella A4-mobiilitulostinmallistolla

Brother vastaa muuttuviin kenttätulostustarpeisiin uudella A4-mobiilitulostinmallistolla

 

Brotherin uusi A4-mobiilitulostimien valikoima täyttää kenttätyön muuttuvat tarpeet

Brother on tuonut markkinoille A4-mobiilitulostimien uuden sukupolven, PJ-800-valikoiman. Uusi tulostinvalikoima perustuu PJ-700-valikoimaan, ja se on kehitetty kenttätyön muuttuviin tarpeisiin. PJ-800-valikoiman tulostimet ovat yhtä pienikokoisia kuin edeltäjänsäkin, joten ne sopivat esimerkiksi liikkuville myynnin, huollon ja logistiikan ammattilaisille sekä turvallisuus- ja pelastusalalle. Paremmat liitännät ja suurempi tulostusnopeus tukevat kiireisten kenttätyöntekijöiden, kuten pelastustyöntekijöiden ja myyjien työtä.

PJ-800-valikoima koostuu viidestä mallista: PJ-822, PJ-823, PJ-862, PJ-863 ja PJ-883, jotka tukevat eri resoluutioita ja käyttöliittymiä. Tulostimet voidaan yhdistää laitteisiin USB-liitännällä tai Bluetooth- ja WiFi-yhteydellä.

”Uutta PJ-800-valikoimaa kehittäessämme keskityimme parantamaan sen ominaisuuksia ja huolehtimaan siitä, että kaikki edellisen valikoiman hyvät ominaisuudet säilytetään. Tässä myös onnistuimme. Tulostimet ovat erittäin pienikokoisia, mikä on ainutlaatuista A4-tulostusratkaisuille. Nykyiset asiakkaamme voivat päivittää tulostimensa PJ-800-malleihin ja käyttää aiemmin hankittuja lisävarusteita, sillä ne ovat yhteensopivia uusien tulostimien kanssa”, toteaa Brother Nordic A/S:n myyntijohtaja Henning Elkjær ja jatkaa: 

”Päätavoitteenamme on varustaa eri alojen kenttätyöntekijät pelastustoimesta huoltoteknikoihin ja kenttämyyjiin laitteilla, jotka tukevat heidän työskentelyään. Kenttätyöntekijöiden ei tarvitse palata toimistolle tekemään paperitöitä, ja käsin kirjoittamisessa syntyvät virheet poistuvat. PJ-800-valikoima on edeltäjänsä tavoin aito mobiiliratkaisu: se ei vaadi muste- tai värikasettia toimiakseen, joten sitä ei tarvitse täyttää tien päällä eikä väriaineen vuodoista tarvitse kantaa huolta.”

PJ-800-valikoima tukee sekä latausta että tiedonsiirtoa USB-C-liitännästä sekä lukuisia tulostuskieliä, kuten ZPL2-emulointia.
Kaikki aiemman valikoiman lisävarusteet ovat yhteensopivia PJ-800-valikoiman kanssa, akku mukaan lukien.

Kaikki valikoiman mallit tulevat myyntiin jälleenmyyjiemme kautta syyskuussa.

Brother PJ-822
Suoralämpötulostin, jonka resoluutio on 203 dpi ja tulostusnopeus 13,5 sivua minuutissa. Tulostimessa on 256 Mt muistia, ja se tukee A4-, A5-, Letter- ja Legal-kokoisia arkkipapereita sekä paperirullia. Enimmäistulostusleveys on 203,2 mm ja -pituus 279,4 mm. Tulostimessa on ohjauspaneeli, jossa on kolme LEDiä ja kaksi painiketta, ja siinä on USB 2.0 -liitäntä. PJ-822:n virtalähteenä toimivat litiumioniakku, vaihtovirtaverkkolaite ja tasavirta-autolaturi (kaikki lisävarusteita).

Brother PJ-823
Mallissa on samat ominaisuudet kuin PJ-822:ssa, mutta sen resoluutio on 300 dpi.

Brother PJ-862

Mallissa on samat ominaisuudet kuin PJ-822:ssa, ja lisäksi siinä on Bluetooth-yhteys ja MFi-tuki. Ohjauspaneelissa on neljä LEDiä ja kolme painiketta

Brother PJ-863
Mallissa on samat ominaisuudet kuin PJ-862:ssa, mutta sen resoluutio on 300 dpi.

Brother PJ-883
Mallissa on samat ominaisuudet kuin PJ-863:ssa, ja lisäksi siinä on WiFi, AirPrint /MopriaTM ja Wireless Direct.PJ 800 monteret i bil