1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2022
  5. Brother lanseeraa RJ-3200-mobiilitulostinmalliston

Brother lanseeraa RJ-3200-mobiilitulostinmalliston

Brotherin uusilla lämpötulostusta käyttävillä RJ-3200-mobiilitulostimilla tulostat tarroja ja kuitteja missä ja milloin vain

Brotherin uusi RJ-3200-sarja sisältää kaksi tehokasta tarra- ja kuittitulostinta, jotka on kehitetty täyttämään tämän päivän työntekijöiden tarpeet.

Uusi RJ-3200-sarja korvaa RJ-3050- ja RJ-3150-tulostimet. Sen ulkonäkö ja toimintaperiaate ovat samat kuin näissä laitteissa, mutta parannetut ominaisuudet tekevät tulostamisesta helpompaa ja nopeampaa.

Uusien mallien tärkeimpiä ominaisuuksia ovat pidempi akun kesto, suuri tulostusnopeus, jopa 5 ips (127 mm/s), ja kotelo, joka kestää pudotuksen 2 metrin korkeudesta. Siksi ne sopivat hyvin vähittäiskaupan ja kenttähuollon työntekijöiden käyttöön.

RJ-3200-mallit sopivat monenlaisiin tarkoituksiin ja tukevat sovelluksia, joilla voi luoda tulosteita hyllymerkinnöistä alennusmerkintöihin, click and collect -prosessin tarpeisiin, tarjouksiin, arvioihin ja laskuihin.

Andrew Broadbent, European Product Manager – Speciality Print Solutions, Brother International Europesta toteaa uudesta sarjasta näin: ”Uusi RJ-3200-sarjamme on tervetullut lisä lämpötulostimien kasvavaan joukkoon. Meille oli tärkeää säilyttää RJ-sarjan alkuperäinen ulkoasu mutta tehostaa suorituskykyä, ja juuri näin teimmekin. Uskon, että laitteisiin tekemämme parannukset hyödyttävät asiakkaitamme suuresti.”

RJ-3200-sarjan laitteissa on monipuoliset liitäntämahdollisuudet. Se toimii nopeasti käytössä ollessaan ja latautuu muina aikoina. Tulostimet on helppo ladata ja päivittää yön aikana, mikä vähentää käyttökatkoja. Hyvä käytettävyys onkin yhä tärkeämpää nykyisessä kiireisessä liike-elämässä.

Uudet RJ-3200-tulostimet ovat nyt saatavilla jälleenmyyjiltä kautta maan.

Brother RJ-3230BL -tulostimen resoluutio on 203 dpi, se on pudotustestattu 2 metrin korkeudesta ja sen suojausluokka on IP54.  Siinä on USB- ja Bluetooth-liitännät.

Brother RJ-3250WBL-tulostimen ulkoasu ja toiminnot ovat samat kuin Brother RJ-3230BL -mallissa, mutta siinä on lisäksi Wi-Fi-yhteys.

 

 

Varastotyöntekijällä kulkee RJ-mobiilitulostin kaulahihnassa mukana