Brotherilta uusia A3-mustesuihkutulostimia yrityskäyttöön

 

Brotherin A3-mustesuihkutulostimien valikoima tarjoaa erinomaista tulostuslaatua ja säästää yritysten aikaa ja rahaa.

Brotherin yritystulostimien valikoima on laajentunut uusilla A3-mustesuihkutulostimilla, jotka takaavat yrityksille nopean, kustannuksia säästävän ja ympäristöystävällisen tulostuksen. Vähän tilaa vievät tulostimet voidaan liittää tulostuksenhallintapalveluun, joten ne ovat hyvä lisä toimistoon. Ne tuottavat A3-tulosteita vaivattomasti ja käyttökatkoitta sekä auttavat parantamaan tuottavuutta.

Uudet tulostimet ovat kooltaan useimpia A3-tulostimia pienempiä, joten ne solahtavat vaivatta paikoilleen toimistoon. Nopeasti käynnistyvissä tulostimissa käytetään Brotherin uutta tulostuspääteknologiaa, joka takaa nopeamman ja kestävämmän tulostuksen.

Mikko Pulkkinen, Nordic Sales Manager (Corporate Business) Country Sales Manager: ”On ilo tuoda markkinoille seuraavan sukupolven A3-mustesuihkutulostimet yrityskäyttöön, sillä ne tarjoavat asiakkaillemme todellista kilpailuetua. Näissä malleissa on käytössä uusi ja innovatiivinen tulostuspääteknologiamme, joka takaa huippunopean, kestävän ja ammattimaisen tulostusjäljen. Uusi A3-tulostinvalikoimamme tarjoaa Brotherin tutut tekniset ominaisuudet. Lisäksi tulostimien päästöt ovat pienet, virrankulutus alhainen ja ne säästävät kustannuksia tulostuslaadusta tinkimättä. Siksi ne ovat oiva valinta yrityskäyttöön.”

Lisää säästöjä on mahdollista saada hyödyntämällä lisävarusteita ja -ominaisuuksia, kuten supervärikasetteja ja skaalautuvia paperinsyöttökasetteja. Näin yritykset voivat hallita tulostuskustannuksiaan ja tulostaa tehokkaasti laadusta tinkimättä.

Uusi A3-mallisto on nyt tilattavissa Brotherin jälleenmyyjiltä.

HL-J6010DW on A3-mustesuihkutulostin, jonka tulostusnopeus on jopa 30 ipm (kuvaa minuutissa) ja jossa on automaattinen kaksipuolinen tulostus A3- ja A4-koossa. Siinä on 6,8 cm värikosketusnäyttö ja kaksi 250 arkin paperikasettia sekä 100 arkin monikäyttöalusta. Mallissa on kiinteä ja langaton verkkoliitäntä, NFC-yhteys sekä mahdollisuus tulostukseen USB-liitännän kautta. Tulostimessa voi käyttää suurvärikasetteja. Tulostimen mukana toimitetaan 6000 sivun musta värikasetti (BK) sekä 5000 sivun värikasetit (syaani/magenta/keltainen).

MFC-J5955DW on A3-monitoimimustesuihkulaite, jolla voi tulostaa A4- ja A3-arkeille sekä skannata, kopioida ja faksata A4-koossa. Laitteessa on samat ominaisuudet kuin mallissa HL-J6010DW, mutta siinä on 8,8 cm värikosketusnäyttö sekä automaattinen kaksipuolinen tulostus. Lisäksi siinä on 50 arkin kaksipuolinen automaattinen dokumentinsyöttölaite, ja sillä voi tulostaa USB-yhteyden kautta.

MFC-J6955DW on A3-monitoimimustesuihkulaite, jolla voi tulostaa, skannata, kopioida ja faksata. Siinä on samat ominaisuudet kuin mallissa MFC-J5955DW sekä automaattinen kaksipuolinen tulostus, skannaus, kopiointi ja faksaus A3-koossa.

MFC-J6957DW on A3-monitoimimustesuihkulaite, jolla voi tulostaa, skannata, kopioida ja faksata. Siinä on samat ominaisuudet kuin mallissa MFC-J6955DW sekä kolme 250 arkin paperikasettia.


Nainen seisoo toimistossa kopiokoneella ja katsoo tulostamaansa asiakirjaa