1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2022
  5. Brotherilta uusi A4-värilasermallisto yrityskäyttöön

Brotherilta uusi premium-luokan A4-värilasermallisto yrityskäyttöön

 

Brotherin uuden A4-värilasermalliston pienikokoiset ja helppokäyttöiset laitteet tarjoavat yrityksille ammattilaistasoista tulostuslaatua.

Brotherin lanseeraamat lasertulostimet tekevät takaisin lähityöhön ja toimistolle palaamisesta ennennäkemättömän tehokasta. Uudet ja innovatiiviset A4-värilaserlaitteet tarjoavat Brotherin parasta tulostuslaatua, ja niiden avulla yritykset voivat luoda oman asiankirjahallintaratkaisun sekä älykkäitä työnkulkuja, jotka tukevat toimistotyön tuottavuutta ja sujuvoittavat perosesseja. 

Brother Finlandin myyntijohtaja Mikko Pulkkinen kommentoi lanseerausta näin: ”On ilo tuoda markkinoille kaikkien aikojen paras A4-lasermallistomme juuri nyt, kun toimistotyöntekijät kaikkialla maailmassa ovat palaamassa takaisin lähityöhön. Uudet A4-värilaserlaitteemme tarjoavat yrityksille poikkeukselliset mahdollisuudet ensiluokkaiseen tulostukseen ja skannaukseen.”

”Uusi mallisto tukee myös tulostuksenhallintapalveluamme (MPS), mikä tarkoittaa, että asiakkaamme voivat hyödyntää sekä kaikki tulostimien tarjoamat edut että Brotherin MPS-asiakkuuden sisältämät edut.”

Brotherin MPS-asiakkaiden etuja ovat muun muassa vaivattomat värikasettitoimitukset ja tukipalvelu, joka auttaa niin työnkulkujen sujuvoittamisessa kuin tietoturvan parantamisessakin. Siksi Brotherin tulostuksenhallintapalvelu on loistava valinta yrityksille, jotka haluavat säästää kustannuksissa ja parantaa tehokkuutta.

Uusi mallisto sisältää runsaasti hyödyllisiä toimintoja, kuten täysin räätälöitävät paperilokeroasetukset, nopean tulostuksen ja skannauksen sekä viimeisimmät tietoturvaratkaisut.

Uusi A4-värilasermallisto on nyt tilattavissa jälleenmyyjiltämme.

HL-L9430CDN tulostaa erittäin nopeasti, jopa 40 A4-sivua minuutissa ja kaksipuolisena 28 sivua minuutissa. Tulostimessa on 8,76 cm LCD-värikosketusnäyttö ja integroitu NFC-kortinlukija, jotka tekevät siitä helppokäyttöisen. Lisäksi tässä mallissa on laitteistopohjainen asiakirjaskannaus eräajona. Tulostimessa on 520 arkin paperikasetti ja 9000 mustavalkosivun ja 6500 (C/M/Y) värisivun aloitusvärikasetit.* HL-L9430CDN-tulostimeen on saatavilla seuraavat lisävarusteet työnkulkujen optimoimiseksi: WiFi, viimeistelijä nitojalla, lajittelija ja lisäpaperikasetit.

HL-L9470CDN tarjoaa samat ominaisuudet kuin HL-L9430CDN, mutta se tulostaa kaksipuolisena jopa 40 A4-sivua minuutissa. Laitteen muisti on laajennettu ulkoisella lisämuistilla ja mukana tulee kaksi hyödyllistä ratkaisua: Secure PrintPlus ja Barcode PrintPlus. Mukana tulevat 12 000 sivun (musta) ja 9 000 sivun (C/M/Y) aloitusvärikasetit. Saatavilla olevat lisävarusteet: WiFi, viimeistelijä nitojalla, lajittelija ja lisäpaperikasetit.

MFC-L9630CDN tarjoaa samat ominaisuudet kuin HL-L9430CDN, mutta se skannaa kaksipuolisena jopa 100 kuvaa minuutissa mustavalkoisena ja väreissä. Siinä on myös 17,6 cm värillinen kosketusnäyttö ja 100 arkin automaattinen syöttölaite (ADS).

 

MFC-L9670CDN on varustettu samoilla ominaisuuksilla kuin HL-L9470CDN, siinä on lisäksi kaksipuolinen A4-skannaus jopa 100 kuvan minuuttinopeudella mustavalkoisena ja väreissä. Siinä on myös 17,6 cm värillinen kosketusnäyttö, käyttäjäkohtaiset pikakuvakkeet ja 100 arkin automaattinen syöttölaite (ADS). Tulostin sisältää toiminnon, jolla tulostustyö voidaan keskeyttää toisen tulostustyön tulostamisen ajaksi. Lisäksi mukana tulee Secure PrintPlus- ja Barcode PrintPlus -ratkaisut. Tulostin toimitetaan 12 000 (musta) ja 9 000 (C/MY) sivun* aloitusvärikasetein, ja saatavilla ovat seuraavat lisävarusteet: WiFi ja lisäpaperikasetit.

 

 

* Värikasetin keskimääräinen kesto mitattu ISO/IEC 19798 mukaisesti

 

Mies seisoo toimistossa tulostimen vieressä ja katsoo tulostamaansa väritulostetta. Taustalla istuu nainen työpöytänsä ääressä.