1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2023
  5. Brother Group saa platinasertifikaatin RBA:lta

Brother Group saa platinasertifikaatin RBA:lta

Kiinassa sijaitsevasta tulostimia ja monitoimilaitteita valmistavasta tuotantolaitoksesta tulee Brother-konsernin ensimmäinen, joka on saanut RBA:lta platinasertifikaatin.

Brother Industries, Ltd. (toimitusjohtaja: Ichiro Sasaki) ilmoitti tänään, että sen tulostimia ja monitoimilaitteita valmistava tytäryhtiö BROTHER TECHNOLOGY (SHENZHEN) LTD on saanut Responsible Business Alliancen (RBA), maailmanlaajuisen yritysten yhteiskuntavastuuta edistävän järjestön, auditoinnin ja korkeimman luokituksen, platinasertifikaatin. Tämä on toinen Brother-konsernin tuotantolaitos, joka on saanut RBA-sertifikaatin, ja ensimmäinen, joka on saanut Platinum-sertifikaatin.

BROTHER TECHNOLOGY (SHENZHEN) LTD. on Shenzhen Cityssä, Guangdongin maakunnassa Kiinassa sijaitseva tuotantolaitos, joka valmistaa tulostimia ja monitoimilaitteita. RBA:n sertifioima ulkopuolinen organisaatio auditoi hiljattain yrityksen, ja se sai tunnustuksen työ-, turvallisuus-, ympäristö-, eettisten ja toimitusketjun hallinnan sekä näiden hallintajärjestelmien asianmukaisen hallinnan kategorioissa. Yritys sai korkeimman pistemäärän 200:sta ja sai Brother Groupin ensimmäisen Platina-sertifikaatin.

RBA on maailmanlaajuinen järjestö, jonka jäsenyritykset ovat sitoutuneet täyttämään sosiaalisen vastuunsa luomalla kestäviä toimitusketjuja. Järjestön käytännesäännöissä asetetaan standardit, joilla varmistetaan, että työolot ovat turvalliset, että työntekijöitä kohdellaan kunnioittavasti ja arvokkaasti ja että liiketoimintaa harjoitetaan ympäristön kannalta vastuullisella ja eettisellä tavalla. Järjestö kannustaa jäseniään pyrkimään noudattamaan kutakin standardia johtamisjärjestelmiensä avulla. RBA-auditointi on järjestelmä, jossa ulkopuolinen auditointiorganisaatio arvioi, toteutetaanko inhimillistä ja järkevää johtamista asianmukaisesti sen käytännesääntöjen mukaisesti. Arviointi suoritetaan kolmannen osapuolen paikan päällä tekemän tarkastuksen avulla, ja tuloksista riippuen myönnetään hopea- (vähintään 160 pistettä), kulta- (vähintään 180 pistettä) tai platinasertifikaatti (vähintään 200 pistettä).

Brother Group on määrittänyt viisi keskeistä alaa, joilla se pyrkii "edistämään yhteiskunnan toimintaa ja suojelemaan maapalloa", mikä on " Tavoitteemme" Brother Groupin visiossa FY2030, "At your side 2030". Yhden keskeisen osa-alueen, "vastuullisen arvoketjun luominen", toteuttamiseksi konserni on asettanut tavoitteekseen saada RBA Gold -sertifikaatti kolmelle konsernin tuotantolaitokselle vuoteen 2024 mennessä. BROTHER TECHNOLOGY (SHENZHEN) LTD. on toinen Brother-konsernin yritys, joka on saanut tämän sertifioinnin BROTHER INDUSTRIES (VIETNAM) -yhtiön jälkeen, joka sai kultasertifioinnin viime vuonna.

Brother Group edistää jatkossakin kestävän yhteiskunnan toteutumista koko maailmanlaajuisessa toimitusketjussaan kunnioittamalla työntekijöiden ihmisoikeuksia ja varmistamalla turvallisen työympäristön sitoutumalla RBA:n käytännesääntöihin ja laajentamalla yritysten yhteiskuntavastuullisia hankintoja.

Brother Group saa platinasertifikaatin RBA:lta