1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2023
  5. Brother voitti iF DESIGN AWARD -palkinnon jo 16. kerran peräkkäin

Brother voitti iF DESIGN AWARD -palkinnon jo 16. kerran peräkkäin

Brotherin P-touch-tarratulostimet olivat palkittujen joukossa ja saivat tunnustusta erinomaisesta ja laadukkaasta tuotesuunnittelusta.

Saksassa toimiva iF International Forum Design GmbH valitsee vuosittain iF DESIGN AWARD -kilpailun voittajat. Kyseessä on yksi arvostetuimmista kansainvälisistä muotoilukilpailuista ja se on järjestetty vuodesta 1953 lähtien. Se tunnetaan kaikkialla maailmassa, sillä siinä ei ainoastaan arvioida tuotteen ulkoista olemusta, vaan myös toiminnallisuuteen ja ympäristöystävällisyyteen liittyviä ominaisuuksia.

Mikko Pulkkinen, Brother Finlandin Country Manager ja Nordic Sales Manager, sanoo: “Brother on sitoutunut parantamaan tuotemuotoilua ja kehittämään tuoteinnovaatioita varmistaakseen, että tuotteemme tarjoavat parasta mahdollista arvoa asiakkaillemme. Olemme kulkeneet pitkän matkan siitä, kun voitimme ensimmäisen iF Design -palkinnon vuonna 1982. Olemme edelleen sitoutuneita suunnittelemaan ja luomaan kestäviä ja luotettavia tuotteita, jotka sopivat saumattomasti jokapäiväiseen elämään. Meille tämän palkinnon voittaminen on suuri etuoikeus." 

Vuosi 2023 on Brotherille 16. peräkkäinen vuosi, jona olemme voittaneet iF DESIGN AWARD palkinnon, ja tähän mennessä olemme saaneet yhteensä 88 palkintoa. Tänä vuonna Brother sai tunnustusta myös ompelukone- ja laitetyökaluvalikoimasta.

Jos haluat lisätietoa alla mainituista laitteista, ota yhteyttä Brother Finlandiin.

 

iF DESIGN AWARD palkinnot myönnettiin seuraaville tuotteille: 

  • P-touch PD410 / P-touch D460BT / P-touch D610BT
  • SPEEDIO Xd1-malliston teollisuuskone
  • AIRFLOW 3000 Overlock-ompelukone

 

Tietoa iF DESIGN AWARD -palkinnosta

iF DESIGN AWARD on yksi maailman arvostetuimmista muotoilupalkinnoista - vuonna 2023 siihen osallistui lähes 11 000 kilpailijaa 56 maasta. iF Design on riippumaton, koska sen omistaa sertifioitu voittoa tavoittelematon iF Design Foundation, joka edistää muotoilua ja muotoilun yhteiskunnallista vaikutusta maailmassa. iF Design Foundationin ammattitaitoinen tuomaristo työskentelee objektiivisten seulontanormien mukaisesti taatakseen oikeudenmukaisen prosessin kaikille kilpailuun osallistujille.

iF Design Award 2023