1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2023
  5. Luo täydellisesti räätälöityjä tarroja Brotherin P-touch Editor 6.0:lla

Luo täydellisesti räätälöityjä tarroja Brotherin P-touch Editor 6.0:llaBrotherin helppokäyttöisellä P-touch -tarrasuunnitteluohjelmistolla voit luoda omia tarroja, jotka sisältävät logoja, valokuvia ja viivakoodeja. Liität vain tarratulostimesi tietokoneeseen USB- tai Bluetooth -yhteyden avulla.

Uusin versio, P-touch Editor 6.0 on tarkoitettu käytettäväksi uusimpien PT-D410-, PT-D460BTVP- ja PT-D610BTVP-tarratulostimien kanssa ja se täyttää kaikki kotien, toimistojen ja pienten vähittäiskauppojen merkintävaatimukset. P-touch Editor 6.0 tarjoaa runsaasti tarramalleja muun muassa tuotteiden, tiedostojen, kansioiden ja esittelymateriaalien merkintään.

Monipuolinen tarramallikirjasto

Kaikki P-touch Editor 6.0 -ohjelmistoon sisältyvät mallit ovat täysin muokattavissa, joten voit valita yli 1200 symbolin, yli 30 fontin ja yli 160 kehyksen joukosta tarpeisiisi sopivat. P-touch Editor 6.0:n avulla on myös helppo lisätä muita elementtejä, kuten logoja. Myös viivakoodien ja 2D-viivakoodien luominen on yksinkertaista: valitset vain viivakoodityypin ja syötät numerot/aakkoset. Tämä sopii erityisesti yrityksen omaisuuden seurantaan.

P-touch Editor 6.0 -etiketinsuunnitteluohjelmisto tarjoaa päivitettyjen ominaisuuksien, lisääntyneiden toimintojen ja käyttäjäkokemuksen päivityksen ansiosta täydellisen ratkaisun mukautettujen etikettien luomiseen ja tulostamiseen. Koska P-touch Editor 6.0 käyttää Unicode-merkistöä, samaan tarraan voidaan sisällyttää merkkejä useista eri kielistä. Näin tarrat on mahdollista luoda useille eri kohderyhmille. Lisäksi aiemmin luotujen tarrojen löytäminen on helppoa, samoin kuin tarrojen jakaminen älypuhelinsovelluksilla sujuu mutkattomasti.

Uusia ominaisuuksia ovat:

  • Enemmän fontteja, sybloleja ja kehyksiä aikaisempaakin helpompaan tarrojen muokkaukseen
  • Uusia erityisesti koti- ja yrityskäyttöön suunniteltuja malleja
  • Aikaisempaa enemmän numero-, aika-, päivämäärä- ja viivakooditoimintoja
  • Päivitetty käyttäjäkokemus
  • Tarrojen tulostus missä ja millä kielellä tahansa
Lue lisää ja lataa P-touch Editor 6.0 täältä.
Nainen käyttää P-touch -tarratulostinta kahvilassa.