1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2023
  5. Brother vahvistaa suojatoimenpiteitä tuoteväärennöksiä vastaan

Brother vahvistaa suojatoimenpiteitä tuoteväärennöksiä vastaan

Brother on päivittänyt aitojen muste- ja laservärikasettien hologrammeja suojellakseen asiakkaita väärennöksiltä 

Tulostus- ja skannausratkaisujen asiantuntija Brother päivittää tänä vuonna suojahologramminsa muste- ja laservärikaseteissaan osana jatkuvaa sitoumustaan suojella asiakkaitaan tuoteväärennöksien mahdollisesti aiheuttamilta vahingoilta. Päivitettyjä hologrammeja käytetään kaikissa Brotherin alkuperäisissä mustekaseteissa, mustepulloissa, laservärikaseteissa ja rumpuyksiköissä. 


Päivitetty hologrammi, joka linkittyy suoraan viralliselle todennussivustolle, varmistaa, että asiakkaat voivat helposti erottaa aidot Brother-tuotteet väärennöksistä. Uusi suunnittelu auttaa myös minimoimaan riskiä siitä, että huijarit käyttävät aitoja hologrammeja väärennettyihin tuotteisiin. 


Isao Noji, Brother International Europe LTD:n toimitusjohtaja, kommentoi: ”Asiakkaidemme suojeleminen on äärimmäisen tärkeää Brotherilla työskenteleville. Toivomme, että päivitetyt hologrammit antavat asiakkaille lisää varmuutta siitä, että he pystyvät varmasti tunnistamaan, ovatko tuotteet aitoja vai eivät. Tarvikkeita suunnitellessamme emme ainoastaan varmista, että ne tarjoavat optimaalisia tuloksia laitteidemme kanssa, vaan takaamme myös sen, että ne ovat turvallisia käyttää, mitä ei voida taata väärennettyjä tuotteita ostettaessa.”


Isao Noji lisää: ”Väärennettyjen värikasettien käyttö voi vahingoittaa Brother-laitettasi ja heikentää sen tehokkuutta, luotettavuutta ja käyttöikää. Siksi meille on tärkeää tehdä kaikkemme auttaaksemme asiakkaitamme tunnistamaan, onko kyseessä oleva värikasetti aito. Päivitetyn todennuslinkin lisäksi uusien hologrammien muotoilu on päivitetty, joten suosittelemme asiakkaitamme olemaan tarkkana ja tarkistamaan epäilyttävissä tilanteissa tuotteen aitouden.” 


Asiakkaat voivat odottaa näkevänsä uusia hologrammeja alkuperäisissä Brother-tuotteissa kesästä 2023 alkaen.
Lue lisää Brotherin toimista tuoteväärennöksiä vastaan. 

 
Hologrammi