1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2023
  5. Brother Industries Ltd (U.K.) juhlii 10-vuotista nollajätteen kaatopaikalle vientiä Euroopassa.

Brother Industries Ltd (U.K.) juhlii 10-vuotista nollajätteen kaatopaikalle vientiä Euroopassa.

Brother Industries (U.K.) Ltd juhlii vuosikymmentä, jonka aikana Euroopassa ei ole toimitettu lainkaan jätettä kaatopaikalle. Markkinajohtaja on edelläkävijä kestävässä valmistuksessa, sillä Welshissä sijaitsevassa uudelleenkäsittelylaitoksessa ei ole lähetetty kaatopaikalle lainkaan jätettä vuodesta 2013 lähtien.

Brother Industries (U.K.) Ltd juhlii vuosikymmentä, jonka aikana Euroopassa ei ole toimitettu lainkaan jätettä kaatopaikalle.

Markkinajohtaja on edelläkävijä kestävässä valmistuksessa, sillä Welshissä sijaitsevassa uudelleenkäsittelylaitoksessa ei ole lähetetty kaatopaikalle lainkaan jätettä vuodesta 2013 lähtien.

Koska myös Brother Industries (Slovakia) s.r.o.:n sisaryhtiö Brother Industries (Slovakia) s.r.o. noudattaa nollajätteen kaatopaikalle toimittamista koskevaa politiikkaa, Brotherin Euroopan jälleenvalmistusohjelma ei ole lähettänyt mitään kaatopaikalle vuosikymmeneen.

Tämä on estänyt 35 miljoonan värikasetin1 joutumisen joutumisen kaatopaikalle, mikä vastaa noin 17 500 tonnia jätettä.

Vertailun vuoksi mainittakoon, että maailmanlaajuisesti kaatopaikoille päätyy vuosittain huikeat 350 miljoonaa tulostinkasettia2, joiden kuoren hajoaminen voi kestää jopa 1 000 vuotta.

Kierrättämällä tulostuskasetit voit estää niiden päätymisen kaatopaikoille, kaatopaikoille ja polttolaitoksiin.

Tavoitteena nolla kaatopaikalle päätyvää jätettä

Brother Industries (U.K.) Ltd:llä on yksi Euroopan pisimmistä uudelleenkäsittelyjärjestelmistä, ja se on kerännyt käytettyjä värikasetteja lähes 20 vuoden ajan. Se on kasvanut johdonmukaisesti siitä lähtien.

Matka on ollut melkoinen siitä, kun Brother Brother avasi vuonna 2008 ensimmäisen oman uudelleenkäsittelylaitoksensa ja Euroopan toimipaikat ovat saaneet hiilineutraaliussertifikaatin.
Molemmat tehtaat toimivat nyt uusiutuvan vihreän energian yhdistelmällä, jota käytetään aurinkopaneeleilla ja maalämpöjärjestelmillä2, minkä eteen tiimi on tehnyt erittäin paljon töitä. 

Miten Zero Waste to Landfill toimii Brother Industries (U.K.) Ltd:ssä? 

Kierrätys Brother Industries (U.K.) Ltd:ssä on yksinkertaista, nopeaa ja täysin ilmaista. Asiakkaat vain lähettävät tyhjät värikasettinsa tai mustekasettinsa takaisin jollakin hyväksytyistä palautusmenetelmistä, ja Brother hoitaa loput. 

Kun palautat värikasetin Brotherille, se käy läpi innovatiivisen 150-vaiheisen uudelleenvalmistusprosessin, jolla varmistetaan, että jokainen kasetti on yhtä hyvä kuin uusi. Kaikki, joita ei voida valmistaa uudelleen vaurioitumisen tai kulumisen vuoksi, kierrätetään 100-prosenttisesti. 

Purkamalla käytetyn värikasetin, vaihtamalla kaikki kuluneet osat, puhdistamalla sen ja kokoamalla sen uudelleen Brother voi valmistaa uudelleen 86 prosenttia palautetuista värikaseteista ja lähettää ne takaisin asiakkaille täsmälleen uudenveroisina. Näin Brother säästi viime vuonna noin 4 500 tonnia hiilidioksidipäästöjä ilmakehään, mikä vastaa lähes 1 000 auton poistamista liikenteestä.

 

Mitä Brother Industries (U.K.) Ltd sanoo Zero Waste to Landfill -toiminnasta?

Brotherin tiedottaja Julian Cooper sanoi: "Siksi olemme ylpeitä tästä kymmenen vuoden virstanpylväästä, jonka ansiosta Euroopassa ei synny jätettä kaatopaikoille. 

"Kestävänä valmistajana Brother pyrkii minimoimaan vaikutuksemme planeettaan, ja se on aina ollut olennainen osa toimintaamme ja sitä, mikä tekee meistä erityisiä. 

"Kehitämme pitkäikäisiä ja kestäviä tuotteita ja kierrätämme tai valmistamme uudelleen 100 prosenttia Brotherin alkuperäisistä muste- ja värikaseteista eettisesti, joten olemme sitoutuneet siihen, että jätettä ei viedä kaatopaikoille, ja olemme myös omalta osaltamme vaikuttamassa kestävämpään ja hiilineutraalimpaan tulevaisuuteen." 

Voit tehdä oman osasi ympäristön hyväksi palauttamalla käytetyt alkuperäiset Brotherin väriaine- ja mustekasetit. Ne valmistetaan uudelleen tai kierrätetään, jotta Brotherin kulutustarvikkeet eivät päätyisi kaatopaikoille Euroopassa. 
 

1. Tähän mennessä Brother on valmistanut uudelleen 37,58 miljoonaa värikasettia Euroopassa.
2. Maalämpöjärjestelmä toimii vain Brother Industries Slovakiassa.

 

Brotherista

Yli 100 vuoden innovaatiotoiminta on tehnyt Brotherista sen maailmanlaajuisen yritysratkaisujen tarjoajan, joka se nykyään on. Yritys perustettiin Yasui Sewing Machines Co -nimellä Japanissa vuonna 1908 ja nimettiin myöhemmin uudelleen Brotheriksi, ja se toimii nykyään yli 40 maassa ympäri maailmaa. Brother on jatkuvasti sopeutunut menestyäkseen jatkuvasti muuttuvilla markkinoilla. Hallituista tulostuspalveluista tulostimiin, skannereihin ja merkintälaitteisiin. Brotherin tuotteet ja palvelut on suunniteltu lisäämään tehokkuutta, parantamaan tuottavuutta ja edistämään yhteistyötä työpaikoilla.

Finland - BIUK Zero Waste to Landfill Social Post