1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2023
  5. Brother Länsi-Euroopan johtava lasertulostinyritys 2022 viimeisellä kvartaalilla

Brother Länsi-Euroopan johtava lasertulostinyritys 2022 viimeisellä kvartaalilla

International Data Corporation (IDC) Worldwide Quarterly Hardcopy Peripherals Trackerin mukaan Brother ohitti lähimmän kilpailijansa HP:n lähes kahdella prosenttiyksiköllä johtaen laserlaitteiden markkinoita vuoden 2022 viimeisellä vuosineljänneksellä. Brotherin myynti Länsi-Euroopassa oli hieman yli 395 000 A4-laitetta ja kasvua edellisestä kvartaalista jopa 13,9 %. Pelkästään A4-laserlaitteiden myyntiä tarkasteltaessa johto kasvoi kolmella prosenttiyksiköllä. Brotherin osuus markkinoista oli 35 % ja kappaleissa mitattuna 9,5 % enemmän kuin HP:llä*. Suomessa Brotherin markkinaosuus laserlaitteiden kokonaismarkkinoista on tällä hetkellä 30,1 %.

Brother on jatkuvasti kasvattanut A4-laserlaitteiden markkinaosuuttaan Länsi-Euroopassa vuodesta 2018 lähtien ja vuonna 2022 se oli 30,7 %, joka tarkoittaa kuuden prosenttiyksikön kasvua viimeisen viiden** vuoden aikana. Tämä tarkoittaa myös sitä, että markkinaosuutemme on kasvanut eniten muihin verrattuna. Kasvun ovat mahdollistaneet Brotherin laaja laite- ja palveluvalikoima sekä kykymme luoda räätälöityjä ratkaisuja yrityksiä kuunnellen.

Christopher Marshall, Brother International Europen Executive Director kertoo: “Nämä luvut eivät osoita vain vahvuuttamme nykyisillä lasermarkkinoilla, vaan myös luottamusta siihen, mitä Brother voi alallemme tarjota. Toimitamme vuosittain yrityksille yhä enemmän laadukkaita laitteita ja ratkaisuja, jotka vastaavat heidän muuttuviin vaatimuksiinsa.”

Brotherin A4-lasertulostimet soveltuvat erinomaisesti myös hybridinä toimiville yrityksille, sillä laitteidemme tulostusinfrastruktuuri tukee työskentelyä useissa eri toimipisteissä. 

Chris lisää: “yritysten tukeminen tulostukseen liittyvissä muutoksissa on Brotherille tärkeää. Tarjoamme ratkaisuja, jotka tukevat asiakkaitamme tulostamiseen liittyvissä haasteissa. Työympäristön ja työskentelytapojen kehittyessä yritykset kaipaavat yksinkertaisia, fiksuja ja joustavia yritysratkaisuja, jotka mukautuvat muuttuviin vaatimuksiin ja meillä on erinomaiset mahdollisuudet vastata näihin odotuksiin”.

Brotherin A4-lasertulostinvalikoima laajenee tänä vuonna kompakteilla ammattikäyttöön suunnatuilla värilasertulostimilla, jotka tarjoavat joustavuutta nykypäivän yrityksille. Tämän lisäksi tulossa on kaksi uutta mallistoa, jotka on suunnattu kotitoimistoille.

* Lähde: IDC WW HCP Tracker, Maaliskuu 2023
** Lähde: IDC WW HCP Tracker, Maaliskuu 2023

 

Kollegat istuvat toimistossa omissa työpisteissään