Brotherilta täysin uudenlainen monitoimilaite - tulostaa A4:stä bannerolliin asti


Kompakti tulostin – rajattomat mahdollisuudet


Brother on lanseerannut monitoimilaitteen, joka sopii erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka haluavat itse luoda tarvitsemansa materiaalit.

Tämä uusi monitoimilaite täyttää yritysten kaikki toiveet, nimittäin sillä voi helposti tulostaa tavallisten A4- ja A3-asiakirjojen lisäksi myös julisteita, kylttejä tai vaikkapa banderolleja aina 2,7 metrin pituuteen asti.

MFC-J6959DW-monitoimilaitteessa on paranneltuja toiminnallisuuksia. Tavallisen paperikasetin lisäksi se sisältää paperikasetin rullapaperille, ja tulostaa pitkät ja suuret materiaalit ilman reunoja. Se myös leikkaa rullapaperin automaattisesti haluttuun pituuteen. Näin tuloksena on aina viimeistelty tuloste.

Mikko Pulkkinen, Nordic Sales Manager Brotherilta sanoo: ”Haluamme helpottaa kiireisten yritysten arkea tarjoamalla luokkansa parasta teknologiaa, joka täyttää yritysten kaikki tulostustarpeet. Tämä pienikokoinen, ja jopa banderolleja tulostava monitoimilaitteemme on käänteentekevä ratkaisu pk-yrityksille, sillä se tulostaa, skannaa, kopioi ja jopa faksaa, joten sen lisäksi ei tarvita muita, usein kalliita laitteita.”

Sen pienen koon ja kompaktin muotoilun ansiosta sen voi toimistossa joustavasti sijoittaa minne tahansa.

Ainutlaatuisen paperikasetin ansiosta paperirulla mahtuu huomaamattomasti laitteen sisälle, jolloin työtilat pysyvät järjestyksessä ja siisteinä.

Kun käyttäjä ei tulosta suurikokoiselle rullapaperille, hän voi yksinkertaisesti vaihtaa sen tilalle jopa 500 A4-arkin paperikasetin ja jatkaa tulostamista haluamassaan koossa.

MFC-J6959DW-monitoimilaite käyttää Brotherin patentoitua MAXIDRIVE-tulostustekniikkaa, joka takaa kestävän, erittäin nopean ja korkealaatuisen väritulostuksen.

MFC-J6959DW-tulostin tuottaa korkealaatuisia ja ammattimaisia tulosteita joka kerta. Se sopii muun muassa pk-yrityksille, vähittäiskaupoille ja vaikkapa valokuvaajille, jotka haluavat investoida suuria ja pitkiä tulosteita tulostavaan laitteeseen.

Mikko Pulkkinen lisää: ”Monitoimitulostinvalikoimamme uusin malli avaa loputtomia mahdollisuuksia tulostamiseen.”

MFC-J6959DW on myynnissä Brotherin jälleenmyyjien kautta 1.6.2023 alkaen.

Brother MFC-J6959DW tulostaa pitkää ja leveää vuoristokuvaa