1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2023
  5. Brother tuo markkinoille nopean ja tehokkaan mustavalkolasertulostimien malliston, joka on omiaan koteihin ja pieniin toimistoihin

Brother tuo markkinoille nopean ja tehokkaan mustavalkolasertulostimien malliston koteihin ja pientoimistoihin

Brother tuo markkinoille uuden mustavalkolasertulostimien malliston, joka nopeuttaa ja helpottaa tulostamista kotona ja pienissä toimistoissa.

Uusi tehokas tulostinvalikoima sisältää laitteita erilaisiin työympäristöihin pienikokoisista, henkilökohtaiseen käyttöön tarkoitetuista malleista monipuolisiin, pienten yritysten tarpeet täyttäviin malleihin. Lisäksi niissä on koko joukko tehokkuutta lisääviä ominaisuuksia.


Uudet mallit tulostavat jopa 34 sivua minuutissa, ja niissä on automaattinen kaksipuolinen tulostus ja iso 250 arkin paperikasetti, joten suurienkin sivumäärien tulostus ja kopiointi käy tehokkaasti ja keskeytyksettä. 

Tulostimissa on hyvät liitäntäominaisuudet, kuten Wi-Fi-wifi- ja USB-liitettävyys, joten ne voidaan integroida saumattomasti erilaisiin laitteisiin ja verkkoihin. Lisäksi ne ovat yhteensopivia Brother Mobile Connect -sovelluksen kanssa.

Asiakirjoja voi lähettää tulostettavaksi suoraan älypuhelimelta, tabletilta tai tietokoneelta, ja tulostimet tehostavat asiakirjahallintaa niin kotona, toimistossa kuin tienkin päällä.

Malleissa MFC-L2860DW ja DCP-L2660DW on 6,8 cm:n värikosketusnäyttö, jossa on intuitiivinen ja helppokäyttöinen käyttöliittymä. Se tekee näiden laitteiden käyttämisestä ja ylläpitämisestä erityisen helppoa.

Brother on suunnitellut nämä tulostimet käyttäjiä ajatellen. Suunnittelussa on keskitytty tulostuskokemuksen yksinkertaistamiseen käyttöönotosta ylläpitoon asti suorituskyvystä ja tulostuslaadusta tinkimättä.

Mikko Pulkkinen, Brother Finlandin Country Manager ja Nordic Sales Manager kommentoi lanseerausta näin: ”Ymmärrämme, että työntekijät nykytyövoima tarvitsevat joustavia ja nopeita työvälineitä erityisesti, koska hybridi- ja etätyö on yleistynyt voimakkaasti. Tavoitteenamme on tarjota ihmisille mahdollisuus tulostaa ja skannata asiakirjoja nopeasti ja helposti, mikä säästää arvokasta aikaa muihin tehtäviin.”

"Brother Mobile Connect -sovelluksella käyttäjät voivat myös tulostaa nopeasti suoraan mobiililaitteistaan ilman tietokonetta, mikä sujuvoittaa ja helpottaa tulostamista entisestään, vähentää asentamiseen kuluvaa aikaa ja tehostaa tuottavuutta.”

Brotherin uusi mustavalkolaserlaitteiden mallistovalikoima koostuu kuudesta mallista: kahdesta tulostimesta HL-L2400DW ja HL-L2445DW, kahdesta monitoimilaitteesta DCP-L2620DW ja DCP-L2660DW sekä kahdesta faksilla varustetusta monitoimilaitteesta MFC-L2800DW ja MFC-L2860DW. Ne kaikki ovat saatavilla Brotherin jälleenmyyjiltä.


 

Nainen ja mies toimistolla