1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2024
  5. Brother International Europe ja Cool Earth juhlivat 15-vuotista kumppanuuttaan

Brother International Europe ja Cool Earth juhlivat 15-vuotista kumppanuuttaan

Tämän vuoden Maan päivänä Brother International Europe juhlii 15-vuotista taivaltaan sademetsiä suojelevan hyväntekeväisyysjärjestön kanssa ja on näin ollen sen pitkäaikaisin kaupallinen kumppani.

Brother on vuonna 2009 alkaneen kumppanuuden aikana tukenut seitsemää yhteisöä Amazonin ja Uuden-Guinean metsissä ja suojellut 32 miljoonaa puuta 78 000 hehtaarien alueella. Puut sitovat yli 50 miljoonaa tonnia hiiltä ja ovat ratkaisevan tärkeitä ilmastonmuutoksen torjunnassa. Tämän ansiosta yhteisöt ovat voineet kukoistaa ja Cool Earth on auttanut suojelemaan joitakin maailman uhanalaisimpia kasveja ja villieläimiä.

Brother International Europen toimitusjohtaja Hisashi Ota kommentoi kumppanuutta: "Olemme ylpeitä siitä, että olemme tehneet yhteistyötä Cool Earth -järjestön kanssa jo niin pitkään. "At your side" - visiomme on tarjota asiakkaillemme aina erinomaisia tuotteita ja palvelua ja samalla tehdä kaikkemme rajoittaaksemme vaikutustamme maapalloon, ja Cool Earth -järjestön kautta voimme tukea elintärkeää työtä, jota tehdään eri puolilla maailmaa."

Tähänastisiin toimiin on kuulunut muun muassa veden, jätevesihuollon ja hygieniamahdollisuuden parantaminen yli 2 500 ihmiselle Papua-Uudessa-Guineassa sekä Cool Earth's Rainforest Lab -hankkeen käynnistäminen Perussa, jossa tarjotaan Wi-Fi, teknologia ja kartoitustyökalut, jotta yhteisöt voivat suojella alueitaan uhilta.

Cool Earth -järjestön johtaja Matthew Owen sanoi: "Olemme erittäin ylpeitä Brother Europen kanssa tekemästämme yhteistyöstä, joka ei ainoastaan tue sademetsien suojelua, vaan sillä on myös sosiaalisia ja taloudellisia vaikutuksia, jotka vaihtelevat elinkeinojen ylläpitämisestä tulojen ja elintarviketurvan tarjoamiseen alkuperäisväestön yhteisöille."

Kumppanuutta tukeva aloite on käytettyjen Brother-muste- ja värikasettien kierrätys, joka on yksi Euroopan suurimmista ja menestyksekkäimmistä kierrätysohjelmista. Asiakkaita pyydetään palauttamaan käytetyt värikasetit maksutta, ja Brother valmistaa tai kierrättää 100 prosenttia kaikista palautetuista kaseteista, ja se on tehnyt niin vuodesta 2013 lähtien, eikä mikään mene kaatopaikalle.

Ota lisäksi totesi: "Ilman asiakkaidemme antamaa tukea tämä kumppanuus ei olisi onnistunut niin hyvin, joten haluamme myös kiittää heitä suuresti". Tähän mennessä olemme valmistaneet uudelleen yli 40 miljoonaa värikasettia, mikä säästää vuosittain 1 500 tonnia muovijätettä kaatopaikoille päätymiseltä. Olemme kaikki erittäin ylpeitä tästä saavutuksesta."

Lisätietoja kumppanuudesta ja siitä, miten Brother ja Cool Earth suojelevat Amazonin sademetsiä ja tukevat samalla paikallisia yhteisöjä, saat osoitteesta 
https://www.coolearth.org/act-now/business-partnerships/brother-international/

Ilmakuva sademetsän yhteisöstä