1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2024
  5. Brother on lasertulostimien ykkösmerkki toista kertaa 12 kuukauden aikana

Brother on lasertulostimien ykkösmerkki toista kertaa 12 kuukauden aikana

Brother-lasertulostimien osuus Euroopan lasertulostinmarkkinoiden toimituksista oli 26 prosenttia kolmannella vuosineljänneksellä (1.7.–30.9.2023).

International Data Corporationin (IDC) julkaiseman Worldwide Quarterly Hardcopy Peripherals Trackerin mukaan Brotherin etumatka toiseksi tulleeseen HP:hen oli lähes 1,5 prosenttiyksikköä. Brother oli nyt toista kertaa 12 kuukauden aikana suurin lasertulostintoimittaja Euroopassa. Myyntiä siivittivät yhtiön uudet A4-lasertulostimet, ja yhteensä Brother toimitti 390 000 laitetta.

Kun tarkastellaan A4-lasertulostimien toimituksia, Brotherin johtoasema on selkeämpi ja markkinaosuus 30 % eli lähes 3 prosenttiyksikköä seuraavaksi tulevaa HP:tä suurempi. Brotherin markkinaosuus A4-tulostimien saralla Euroopassa on kasvanut jatkuvasti vuodesta 2018. Yhtiö on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuisia laitteita sekä koti- että yrityskäyttöön. Vuosi 2023 ei poikennut tästä kehityksestä, sillä Brother toi markkinoille useita uusia laserlaitteita vastatakseen kasvavaan kysyntään.

Brother International Europen Executive Director Christopher Marshall toteaa: ”Ymmärrämme, että valikoimamme on heijasteltava asiakkaiden tarpeita. Siksi tarkastelemme tuotevalikoimaamme jatkuvasti varmistaaksemme, että se on asiakkaidemme toiveiden mukainen. Laserlaitteiden valikoiman kasvua kiihdyttää osaltaan investointi kattavaan tulostuksenhallintapalveluumme (Managed Print Services, MPS) ja siihen liittyviin tilauspalveluihin. Niiden tavoitteena on täyttää sekä pien- että suuryritysasiakkaidemme ja kumppaniemme tarpeet. Yksinkertaisen mutta kattavan valikoimamme myötä pystymme täyttämään nopeasti monien eurooppalaisyritysten kasvavat tarpeet, mikä näkyy myös IDC:n tuoreissa luvuissa.”

Lue lisää ja tutustu Brotherin lasertulostimien valikoimaan täältä!

Euroopan johtava lasertulostimien toimittaja