1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Brother-kumppanuus
  4. Jälleenmyyjät
Hyväntuulinen keskustelu käynnissä

Haluamme sinut yhteistyökumppaniksi

Lähes 50 vuoden ajan olemme työskennelleet useiden eri alojen ammattilaisten kanssa. Olemme auttaneet jälleenmyyjiä, vähittäiskauppiaita ja verkkokauppoja laajentamaan tuotevalikoimaansa ja kasvattamaan viivan alle jäävää katetta.

Haluamme panostaa kanavamyyntiin ja varmistaa, että ymmärrämme liiketoimintaasi. Tämä siksi, että haluamme tarjota sinulle parhaat mahdolliset työkalut sujuvaan myyntityöhön.

Kumppaninamme voit hyödyntää asiantuntemustamme monilta eri toimialoilta. Kuten ratkaisujamme vähittäismyyntiin, hotelli- ja ravintola-alalle, terveydenhuoltoon sekä kuljetus- ja logistiikka-alalle.   

Jälleenmyyjiemme edut

Tuemme jälleenmyyjiämme esittelylaittein, jotta Brother-laitteet, kuten tarratulostimet, skannerit, tulostimet ja monitoimilaitteet tulevat tutuksi ja niitä on helppo myydä.

Kuuluessasi Brotherin jälleenmyyjäverkostoon pääset hyödyntämään myynti- ja markkinointimateriaalejamme ja osallistumaan Brotherin asiantuntijoiden järjestämiin tuotekoulutuksiin.

Brotherin tekniset asiantuntijat ja eurooppalaiset myyntitiimit auttavat sinua mielellään ja vastaavat kysymyksiisi.

Yhteistyökumppaninamme saat hintatukea suuriin kauppoihin, jotta pysty tarjoamaan laitteet loppuasiakkaallesi parhaaseen mahdolliseen hintaan.

Me Brotherilla teemme parhaamme auttaaksemme sinua.

Jaamme Brother-myyntitiimien, -tukkureiden, -jälleenmyyjien ja riippumattomien ohjelmistotoimittajien verkostomme kautta tietoa myyntimahdollisuuksista, sillä haluamme auttaa yhteistyökumppaneitamme kasvattamaan liiketoimintaansa.

Brother-laitteiden ja -lisävarusteiden jälleenmyyjänä voit hyödyntää kumppaniohjelmaa, joka tarjoaa sinulle etuja, kuten alennuksia, hyvityksiä ja kannustimia.

Kiinnostuitko yhteistyöstä? Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä.

Voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi. Henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme ja evästekäytäntömme mukaisesti