Ota meihin yhteyttä

Mies ja nainen toimiston ulkopuolella

Ota yhteyttä Brotherin ammattilaisiin ja kysy lisää!

Japanilaisella tulostustekniikkaa valmistavalla yrityksellämme on yli satavuotinen historia. Ymmärrämme, että maailma ympärillämme muuttuu jatkuvasti.

Terveydenhuoltoalan resurssit ovat tiukilla ja henkilökunnan aikaa menee hallinnollisiin tehtäviin ja kulujen hallintaan.

Me Brotherilla ymmärrämme vaatimuksiasi. Terveydenhuoltoalaan keskittynyt tiimimme on valmiina keskustelemaan kanssasi teidän kohtaamistanne haasteista ja niihin soveltuvista ratkaisuista.

Ota meihin yhteyttä lomakkeen välityksellä ja asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Kiinnostuitko ja haluaisit tietää lisää? Täytä lomake, niin ammattilaisemme ovat sinuun yhteydessä ja vastaavat mahdollisiin kysymyksiisi.


Mitä terveydenhuollon osa-aluetta haluaisit parantaa?
Tietosi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi klikkaamalla markkinointiviestiemme lopussa Peruuta uutiskirje -painiketta tai muuttamalla Brother Online -tilisi asetuksia.
Tietosi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi klikkaamalla markkinointiviestiemme lopussa "Peruuta uutiskirje" painiketta tai muuttamalla Brother Online -tilisi asetuksia.

Tutustu käyttöehtoihin
Tietosi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti