Lisätty ostoskoriin

Ota meihin yhteyttä!

Alla vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin


Paras tapa tulostaa iOS-laitteista on käyttää laitteiden sisältämää AirPrint appsia. Se on osa laitteesi käyttöjärjestelmää, ilmainen, eikä sinun tarvitse huolehtia muista asennuksista. Riittää, että mobiililaitteesi on samassa verkossa kuin tulostimesi.
Brotherin oman iPrint&Scan appsi jolla voit tulostaa ja skannata suoraan Android-laitteista. Vaihtoehtoisesti voit käyttää Android 5.0 tai sitä uudemmalla laitteella ilmaista Brother Print Service Plugin ohjelmaa, jos se on mielestäsi helpompi ja nopeampi tapa.
Brotherin oma iPrint&Scan on ilmainen appsi, jolla voit tulostaa ja skannata helposti suoraan Apple- ja Android-laitteista. Se etsii laitettasi tukevan Brother-laitteen langattomasta verkostasi automaattisesti joten voit tulostaa ja ladata skannattuja asiakirjojasi helposti pilvipalveluihin suoraan mobiililaitteestasi.
Kyllä, se onnistuu Google Cloud Printillä. Mikä tahansa verkkoon liitetty tulostin, joka on rekisteröity Google-tiliisi, hyväksyy tulostustyöt miltä tahansa laitteelta jota käytetään  Chrome-selaimella tai Android-käyttöjärjestelmällä, oli kyseinen henkilö sijainniltaan missäpäin maailmaan tahansa.
Kyllä. Web Connect -toiminnolla saat yhteyden käyttämääsi pilvipalveluun suoraan Brother skanneristasi tai monitoimilaitteestasi. Voit ladata tiedostoja tietokonettasi avaamatta ja päinvastoin, eli voit selata tiedostojasi tulostimesi ohjauspanelilla ja tulostaa ne halutessasi.
Brotherilta löydät oikean tulostusratkaisun oli yrityksesi koko mikä tahansa

Brother at your side

Me Brotherilla ymmärrämme, että jokainen yritys on erilainen - siksi olemme sitoutuneet kehittämään innovatiivisia mobiili- ja pilvipalveluita tukevia tulostusratkaisuja, jotka vastaavat asiakkaidemme vaatimuksiin. Brother tarjoaa sinulle:

  • Palkittua tulostustekniikkaa
  • Laajan tuotevalikoiman
  • Kustannustehokkaita ratkaisuja