1. Etusivu Brother
  2. Tuki
  3. Ladattavat mobiilisovellukset
  4. Color Label Editor 2 -sovellus

Colour Label Editor 2 -sovelluksen edut

Compact office inkjet - compact icon

Voit muokata tarroja kuten haluat

Compact office inkjet - connectivity icon

Tulostaa tarrasi ilman mustetta

Compact office inkjet - media icon

Sekä Android että iOS

Lataa Color Label Editor 2 -sovellus

Spalvotos nuotraukos etiketės spausdinimas naudojant VC-500W programėlę

Muokkaa tarrasi käyttökohteesi mukaisesti

Sovellus on helppo liittää langattomasti toimivaan VC-500W-neliväritulostimeen. Voit suunnitella ja tulostaa värillisiä kuvia, tarroja ja valokuvia ja paljon muuta suoraan älypuhelimestasi.

Voit helposti muokata tekstiä, vaihtaa väriä tai kuvia.

Voit tallentaa ja jakaa tarramallisi nopeaa uudelleen tulostamista varten.

Spalvotos etiketės, sukurtos VC-500W programėle

Ilmainen sovellus tarjoaa käyttöösi kuvakirjaston ja tarramalleja.

Löydät yhden painikkeen hipaisulla useita eri fontteja, symboleita, emoji-kuvia ja kehyksiä.

Inspiroivia tarramalleja toimisto- ja yrityskäyttöön sekä askarteluun.

Juhli ja tallenna ikimuistoisia kuvia juhlista Photobooth -taustan avulla.

Panoraminių nuotraukų etikečių spausdinimas naudojant etikečių spausdintuvą VC-500W

Voit tulostaa tarroja haluamassasi koossa.

Tulostaa jopa 431 mm pituisia tulosteita. Ihanteellinen panoraamakuviin ja opasteisiin.

Tarrarullia on saatavana viitenä eri leveytenä - 9, 12, 19, 25 ja 50 mm.

VC-500W programėlės etiketės dizainas su įkelta Instagram nuotrauka

Yhdistä sosiaaliseen mediaasi

Voit ladata logoja ja valokuvia Facebookista ja Instagramista suoraan sovellukseen tai kamerastasi ja luoda persoonallisia tarroja hetkessä.

„Color Label Editor 2“ programėlės piktograma

Lataa Color Label Editor 2 -sovellus

Brother Colour Label Editor 2 on ilmainen sovellus iOS- ja Android-laitteille.

• Helppo langaton asennus VC-500W-neliväritarratulostimeen
  • Luo ja muokkaa omat värilliset tarrasi kuten haluat
  • Tallenna ja jaa tarramallisi muiden käyttäjien kanssa
  • PhotoBooth-toiminto valokuvaliuskojen tulostamiseen