1. Etusivu Brother
  2. Yritysratkaisut
  3. Tilaa tulostustarvikkeita
Brotherin monitoimitulostimen kosketusnäyttö

Tilaa tulostustarvikkeita helposti suoraan laitteestasi

Tulostustarvikkeiden tilaaminen on tehty helpoksi ja vaivattomaksi Tilaa tarvikkeita -palvelumme ansiosta.

Brotherin Tilaa tarvikkeita -palvelusta voit tilata värikasetin laserlaitteeseesi helposti suoraan laitteen ohjauspaneelista. Paina Palvelut-kuvaketta laitteesi aloitusnäytöltä ja valitse Tilaa tarvikkeita -toiminto.

Lataa PDF (englanniksi)

 


Miten palvelumme voi auttaa sinua?

Kellon kuvake

Tehokkaampaa ajankäyttöä

Tilaa tarvikkeita jo silloin, kun väri alkaa olla vähissä.

Laatikot-ikoni

Tilan säästöä

Vältyt varastoimasta tulostustarvikkeita.

Kättely-kuvake

Keskitetty tuki

Palvelu helpottaa organisaatiosi arkea.

60 päivän ilmainen testijakso - tartu tilaisuuteen ja kokeile ratkaisuamme!

Näit tilaat tulostustarvikkeita helposti

Brother multifunction printer touchscreen with three icons

1. Valitse "Tilaa tarvikkeita"

2. Lisää määrä

3. Pyyntö lähetetään palveluntarjoajalle

Usein kysytyt kysymykset

Tilaa tarvikkeita -palvelu säästää järjestelmäylläpitäjien ja palveluntarjoajien aikaa, sillä palvelusta voi tilata helposti Brotherin alkuperäisiä tulostustarvikkeita. Tilauksen voi tehdä suoraan verkkoon liitetystä Brotherin laitteesta valikkoikkunasta käsin. Tilaustiedot välittyvät automaattisesti järjestelmäylläpitäjien tai palveluntarjoajien sähköpostiin ja he pystyvät reagoimaan pyyntöösi.

Mikäli sinulla on kysyttävää laitteesi yhteensopivuudesta Tilaa tarvikkeita -palveluun, voit ottaa yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi tai Brotherin toimistoon.

Kaikille Brotherin tulostimien tai monitoimilaitteiden käyttäjille, joilla ei kuitenkaan ole käytössään MPS-tulostuksenhallintapalvelua. Tilaa tarvikkeita -palvelusta voi helposti hankkia Brotherin alkuperäisiä tulostustarvikkeita silloin kun käytössä ei ole tulostuksenhallintapalvelua, joka tilaisi loppuvat tarvikkeet automaattisesti.

Tilaa tarvikkeita -ratkaisua voidaan käyttää lisenssiavaimen aktivoinnin jälkeen seuraavissa laitteissa:

Värilasertulostimet:
DCP-L8410CDW, HL-L9430CDN, HL-L9470CDNMFC-L8690CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9570CDW
MFC-L9570CDWTMFC-L9630CDN ja MFC-L9670CDN.

LED-väritulostimet:
HL-L8230CDW, HL-L8240CDW, MFC-L8340CDW, MFC-L8390CDW

Mustavalkolasertulostimet:
DCP-L5500DN, DCP-L5510DWDCP-L6600DW, HL-L6410DNMFC-L5700DN, MFC-L5710DN, MFC-L5710DW, MFC-L6710DWMFC-L6800DW, MFC-L6800DWT, MFC-L6900DWMFC-L6900DWT, MFC-L6910DN

A3-mustesuihkutulostimet:
MFC-J5945DWMFC-J5955DWMFC-J6945DWMFC-J6947DWMFC-J6955DWMFC-J6957DW, MFC-J6959DW

Erillisiä laitteita ei vaadita. Sen jälkeen kun laitteeseen on ohjelmoitu valitun jälleenmyyjän tiedot, tilauksia voi alkaa tehdä.

Kyllä. Voit asettaa laitteeseen PIN-koodin käyttöä rajoittamaan. Ylläpitäjille tai palveluntarjoajille sähköpostitse lähetettävät pyynnöt suojataan SSL- tai TLS-tekniikalla.

Tilaa tarvikkeita -kuvake lisätään laitteen aloitusnäyttöön Palvelut-kuvakkeeseen. Tarvikkeiden määrä voidaan määrittää laitteen ohjauspaneelista.

Veloituksetta ladattavissa oleva BRAdmin Professional 4 -työkalu on helpoin tapa aktivoida hankkimasi laitteet tai palvelut. Lähetä voimassa oleva lisenssitiedosto laitteeseesi, niin saat aktivoitua Tilaa tarvikkeita -palvelun. Tarkemmat ohjeet löytyvät täältä.

Täytä Ota yhteyttä asiantuntijaan -lomake

Jos haluat ottaa yhteyttä Brother Finlandin asiantuntijaan, voit täyttää alla olevan lomakkeen. Valitse ehdotetuista aiheista sopivin, niin viestisi tavoittaa oikean asiantuntijan, joka on sinuun pian yhteydessä.

Voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi. Henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme ja evästekäytäntömme mukaisesti