Lisätty ostoskoriin
  1. Etusivu Brother
  2. Tehokkaat yritysratkaisut
  3. Tilaa tulostustarvikkeita
Brotherin monitoimitulostimen kosketusnäyttö

Tilaa tulostustarvikkeita helposti suoraan laitteestasi

Tulostustarvikkeiden tilaaminen on tehty helpoksi ja vaivattomaksi Tilaa tarvikkeita -palvelumme ansiosta.

Brotherin Tilaa tarvikkeita -palvelusta voit tilata värikasetin laserlaitteeseesi helposti suoraan laitteen ohjauspaneelista. Paina Palvelut-kuvaketta laitteesi aloitusnäytöltä ja valitse Tilaa tarvikkeita -toiminto.

Lataa PDF (englanniksi)

 


Miten palvelumme voi auttaa sinua?

Kellon kuvake

Tehokkaampaa ajankäyttöä

Tilaa tarvikkeita jo silloin, kun väri alkaa olla vähissä.

Laatikot-ikoni

Tilan säästöä

Vältyt varastoimasta tulostustarvikkeita.

Kättely-kuvake

Keskitetty tuki

Palvelu helpottaa organisaatiosi arkea.

Näit tilaat tulostustarvikkeita helposti

Brother multifunction printer touchscreen with three icons

1. Valitse "Tilaa tarvikkeita"

2. Lisää määrä

3. Pyyntö lähetetään palveluntarjoajalle

Usein kysytyt kysymykset

Tilaa tarvikkeita -palvelu säästää järjestelmäylläpitäjien ja palveluntarjoajien aikaa, sillä palvelusta voi tilata helposti Brotherin alkuperäisiä tulostustarvikkeita. Tilauksen voi tehdä suoraan verkkoon liitetystä Brotherin laitteesta valikkoikkunasta käsin. Tilaustiedot välittyvät automaattisesti järjestelmäylläpitäjien tai palveluntarjoajien sähköpostiin ja he pystyvät reagoimaan pyyntöösi.

Mikäli sinulla on kysyttävää laitteesi yhteensopivuudesta Tilaa tarvikkeita -palveluun, voit ottaa yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi tai Brotherin toimistoon.

Kaikille Brotherin tulostimien tai monitoimilaitteiden käyttäjille, joilla ei kuitenkaan ole käytössään MPS-tulostuksenhallintapalvelua. Tilaa tarvikkeita -palvelusta voi helposti hankkia Brotherin alkuperäisiä tulostustarvikkeita silloin kun käytössä ei ole tulostuksenhallintapalvelua, joka tilaisi loppuvat tarvikkeet automaattisesti.

Tilaa tarvikkeita -palvelua voidaan käyttää lisenssiavaimen aktivoinnin jälkeen seuraavissa laitteissa:

A3-mustesuihkumonitoimilaitteet: MFC-J5945DW, MFC-J6945DW ja MFC-J6947DW

Värilasermonitoimilaitteet: DCP-L8410CDW, MFC-L8690CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9570CDW ja MFC-L9570CDWT

Mustavalkolasermonitoimilaitteet: DCP-L5500DN, DCP-L6600DW, MFC-L5700DN, MFC-L6800DW, MFC-L6800DWT, MFC-L6900DW ja MFC-L6900DWT

Erillisiä laitteita ei vaadita. Sen jälkeen kun laitteeseen on ohjelmoitu valitun jälleenmyyjän tiedot, tilauksia voi alkaa tehdä.

Kyllä. Voit asettaa laitteeseen PIN-koodin käyttöä rajoittamaan. Ylläpitäjille tai palveluntarjoajille sähköpostitse lähetettävät pyynnöt suojataan SSL- tai TLS-tekniikalla.

Tilaa tarvikkeita -kuvake lisätään laitteen aloitusnäyttöön Palvelut-kuvakkeeseen. Tarvikkeiden määrä voidaan määrittää laitteen ohjauspaneelista.

Veloituksetta ladattavissa oleva BRAdmin Professional 4 -työkalu on helpoin tapa aktivoida hankkimasi laitteet tai palvelut. Lähetä voimassa oleva lisenssitiedosto laitteeseesi, niin saat aktivoitua Tilaa tarvikkeita -palvelun. Tarkemmat ohjeet löytyvät täältä.
Kiinnostuitko palvelustamme ja haluat kuulla siitä lisää? Täytä lomake ja Brotherin yhteyshenkilö palaa asiaasi ja auttaa mahdollisissa kysymyksissäsi.

Lue sivustomme käyttöehdoista.

Tietojasi käsitellään Brotherin tietosuojakäytännön mukaisesti