1. Etusivu Brother
  2. Yritysratkaisut
  3. Tulostinkannan hallinnointi
  4. JetAdvice Manager
Havainnekuva tulostimesta ja lentävästä paperista

Miten tulostinkantaa hallitaan ja optimoidaan automaattisesti?

Monissa yrityksissä ison tulostinkannan laser- ja mustekasettien hallinta, kuten värien riittoisuuden seuranta vie paljon aikaa. Tämän lisäksi pitäisi varmistaa työn sujuvuus, saada käsitys tulostimien käytöstä ja toiminnasta, sekä analysoida muita tärkeitä tietoja.

Tulostinkannan manuaalinen hallinta on tehotonta, sillä se vaatii paljon aikaa ja resursseja, joille olisi parempaa käyttöä muualla.

JetAdvice Manager -ohjelmisto kerää tiedon kaikista yrityksesi tulostimista automaattisesti 24/7. Tämä vähentää manuaalista työtä ja minimoi virheet.

Edut ja toiminnot


JetAdvice - Meter Reading

Automaattinen tiedonsiirto

Tarkat mittarilukemat lähetetään pilven yli säännöllisin väliajoin joka päivä. Tietoja ei tarvitse syöttää manuaalisesti, mikä säästää aikaa ja vähentää näppäilyvirheitä.

JetAdvice - Supplies

Automaattiset tarviketoimitukset

JetAdvice Manager on 100 % yhteensopiva Brotherin tulostustuksenhallintapalvelun kanssa. JetAdvice Managerin tietojen perusteella pystymme toimittamaan tulostusvärit juuri oikeaan aikaan.

JetAdvice - Analysis

Tietoon perustuvat analyysit

Tulostinkannan tehokkuutta voidaan arvioida yksityiskohtaisten tietojen perusteella. Montako tulostinta yrityksessä todella tarvitaan? Missä ja miten niitä käytetään?

JetAdvice - Maintenance

Tehokas ja nopea ylläpito

Brotherin tulostuksenhallintapalvelu kattaa myös tulostimien ylläpidon. JetAdvice Manager -ohjelmiston ansiosta tulostinkannan ennaltaehkäisevä ylläpito voidaan toteuttaa nopeasti.


JetAdvice - Reporting

Tiedot käden ulottuvilla

JetAdvice Manager tarjoaa kattavat mahdollisuudet suuren tietomäärän analysointiin ja tietoon perustuvaan toimintaan. Raportit lähetetään automaattisesti oikeassa muodossa, oikeaan aikaan ja oikealla henkilölle tai osastolle.

JetAdvice - Environment

Pienempi ympäristövaikutus

Tulostimien ja monitoimilaitteiden päästöjä ja virrankulutusta ei usein tule ajatelleeksi. JetAdvice Manager auttaa sinua valitsemaan tuotteita, jotka pienentävät yrityksesi ympäristövaikutusta.

"Brotherin tulostuksenhallintapalveluun integroidulla JetAdvice Manager -ohjelmistolla voidaan hallita yrityksen koko tulostinkantaa.

Lisäksi JetAdvice Manager tukee kaikkia markkinoilla tällä hetkellä olevia tulostinmerkkejä, joten se sopii yrityksille, joissa käytetään useiden tuotemerkkien laitteita."

 

Mikko Pulkkinen
Nordic Sales Manager (Corporate Business)

 

Käytä tulostimien tietoja kustannusten karsimiseen

JetAdvice Manager tarjoaa kattavan yhteenvedon yrityksesi nykyisestä tulostinkannasta, sekä yksityiskohtaisen kuvan tulostustarpeista. Tietojen perusteella tulostinkantaa voidaan optimoida ja näin vähentää lyhyen ja pitkän aikavälin tulostuskustannuksia.

Tulostetaanko yrityksessäsi turhaan kalliita väritulosteita? Kannattaisiko tulostimet korvata uusilla ja kustannustehokkaimmilla laitteilla?

Brotherin JetAdvice Manager tarjoamat tiedot voivat auttaa päätöksenteossa. Ota yhteyttä meihin jo tänään, niin saat kattavan kartoituksen yrityksesi tulostustilanteesta. 

Mitä hyötyä tulostustilanteen kartoittamisesta on yrityksellesi?

Ota yrityksesi tulostinkanta haltuun