1. Etusivu Brother
  2. Yritysratkaisut
  3. Brotherin resurssikeskus
  4. Blogi
  5. Tehokkuus
  6. 2019
  7. Miksi alkuperäiset tarvikkeet ovat aina kannattava valinta
Nainen pitää kädessään tulosteita

Miksi alkuperäiset tarvikkeet ovat aina kannattava valinta

Yritystoiminnassa ei koskaan pidä tinkiä laadusta, ja yhdenmukainen laatu on kaikki kaikessa.

Yritystoiminnassa ei koskaan pidä tinkiä laadusta, ja yhdenmukainen laatu on kaikki kaikessa.

Yrityksen kiireisessä arjessa ei ole aikaa jäädä säätämään perustaustatoimintojen, kuten tulostuksen kanssa. Näiden prosessien on yksinkertaisesti toimittava saumattomasti.

Useimpiin tulostimiin on saatavilla myös muiden kuin laitteen valmistajan muste- ja värikasetteja. Niitä käytetään monissa yrityksissä, koska niiden luullaan olevan suorituskyvyltään yhtä hyviä kuin alkuperäiset. Se voi olla kallis virhe, sillä ei-alkuperäiset värikasetit voivat tuottaa heikkoa tulostuslaatua ja heikentää tulostimen suorituskykyä monin tavoin.

Alla luettelemme viisi syytä, miksi alkuperäiset värikasetit ovat fiksu ja ehdottomasti aina hintansa arvoinen valinta yritykselle:


1.    Luotettavuus

Muiden valmistajien muste- ja värikasetit voivat aiheuttaa monenlaisia ongelmia. 49 %1 testatuista ei-alkuperäisistä värikaseteista ei tuota luvattua tulostusmäärää eli väriaine voi loppua aikaisemmin kuin pitäisi. Alkuperäiset värikasetit on testattu huolellisesti, ja siksi ne toimivat aina täydellisesti.  

2.    Ympäristönäkökohdat

Yrityksissä tullaan jatkuvasti tietoisemmiksi toiminnan ympäristövaikutuksista, ja Brotherin värikasettien kierrättäminen on helppoa: lähetä käytetyt muste- ja värikasettisi meille veloituksetta, niin käytämme tai täytämme ne uudelleen, korjaamme tai kierrätämme ne. Brotherin tulostimet on suunniteltu käyttämään Brotherin alkuperäisiä väriaineita. Alkuperäisten värikasettien käyttäminen auttaa vähentämään jätettä ja pienentämään yrityksen ympäristövaikutusta.

3.    Työterveys ja -turvallisuus

Jokaiselle yritykselle on tärkeää huolehtia henkilöstön turvallisuudesta, ja ei-alkuperäisten muste- ja värikasettien käyttämisellä voi olla niitä heikentävä vaikutus. Muiden valmistajien värikasetit voivat vuotaa, eivätkä ne välttämättä täytä kaikkia turvallisuusvaatimuksia. Brotherin tarvikkeet on testattu tiukimpien standardien mukaan, joten käyttäjät voivat luottaa niiden turvallisuuteen.

4.    Laatu

Asiakkaille laadittavat ja tulostettavat asiakirjat ovat yrityksen käyntikortti, ja siksi jokaisen sivun tulee olla laadukas. Ei-alkuperäisillä väriaineilla tulostetut asiakirjat voivat sisältää tulostusvirheitä, jolloin ne voidaan joutua tulostamaan uudelleen. Se puolestaan kasvattaa tulostuskustannuksia. Alkuperäiset muste- ja värikasetit takaavat täydellisen tulostuslaadun jokaisella kerralla.

5.    Takuu

Muiden valmistajien värikasettien käyttäminen voi mitätöidä laitteen takuun. Aidot tarvikkeet on suunniteltu juuri kyseistä laitetta varten ja toimimaan täydellisesti yhteen laitteen kanssa, sillä molemmat ovat samojen suunnittelijoiden kehittämiä ja perustuvat samoihin vaatimuksiin..

Lisätietoa alkuperäisten värikasettien hyödyistä saat katsomalla videon tai lukemalla lisää alkuperäisistä muste- ja laserkaseteista.


1) Lähde: Statistic taken from: Is OEM toner really better? Putting genuine toner to the test against third-party compatibles, Keypoint Intelligence, July 2018

Lue lisää aiheesta Tehokkuus

Saatat pitää myös

Takaisin alkuun