1. Etusivu Brother
  2. Yritysratkaisut
  3. Brotherin resurssikeskus
  4. Blogi
  5. Tehokkuus
  6. 2019
  7. Olet mitä syöt – miksi tulostimissa kannattaa käyttää Brotherin alkuperäisiä tarvikkeita
Musteiden väripaletti

Olet mitä syöt – miksi tulostimissa kannattaa käyttää Brotherin alkuperäisiä tarvikkeita

Masakazu Goto johtaa Brother International Europen SOHO Business and Supplies -osastoa. Hän selittää, miksi Brotherin alkuperäiset tulostusvärit ovat kemialliselta koostumukseltaan täydellisiä Brotherin tulostimiin.

Tässä hieman ajattelemisen aihetta - oletko koskaan ajatellut miten tulostimessa käyttämäsi värit vaikuttavat laitteesi kuntoon ja toimintaan?

Todennäköisesti et, mutta ei-alkuperäisten muste- ja laserkasettien käyttäminen saattaa heikentää laitteen kuntoa, mikä voi tulla kalliiksi. Muiden valmistajien tuotteet voivat jopa aiheuttaa välitöntä vahinkoa tulostimelle, sillä ne saattavat sisältää tulostimeesi sopimattomia ainesosia.

Miksi kannattaa käyttää alkuperäisiä Brother-värikasetteja?

Tulostimen hyvinvointi lähtee sisältä, ja Brotherin alkuperäiset värit ovat kokonaisvaltainen ratkaisu meidän tulostimiimme. Muste- ja laservärikasettimme sisältävät tasapainotetun yhdistelmän kemikaaleja, jotka suojaavat tulostinta ja takaavat ihanteellisen suorituskyvyn.

Ei-alkuperäiset värit voivat taas vahingoittaa tulostinta sisältä hitaasti ja huomaamatta ja lopulta saada sen rikkoutumaan.

Ei-alkuperäisistä mustekaseteista voi vapautua mustesuihkutulostimeen kemikaaleja ja happoja, jotka saavat kasetin metalliosat sulamaan ja syövyttävät lopulta herkän tulostuspään. Tulostuspää on mustesuihkutulostimen tärkein osa ja välttämätön laitteen toiminnalle.

Laserlaitteissa ei-alkuperäiset värit voivat vahingoittaa tulostinta ja väärä tulostuslämpötila voi saada aikaan heikkoa tulostuslaatua. Kuten ruoanlaitossa, myös lasertulostuksessa lämpötilan pitää olla juuri oikea, jotta tulostuslaatu ja -resoluutio ovat parhaat. 

Jos värihiukkasten sulatuslämpötila on liian matala, väriaine ei tartu paperiin kunnolla. Tällöin paperiin voi tulla virhejälkiä ja raitoja. Tulostusjälki voi myös irrota hankaamalla, jolloin kädet ja vaatteet sotkeutuvat. Liian suuri lämpötila muuttaa väriaineen tahmeaksi, jolloin sitä tarttuu kiinnitysyksikköön ja se saa aikaan huonoa tulostuslaatua ja paperijumeja. Ennen pitkää kiinnitysyksikkö on vaihdettava uuteen.

Ei-alkuperäisten värikasettien käyttämisestä aiheutuvat laserlaitteen kiinnitysyksikön tai mustesuihkutulostimen tulostinpään korjauskustannukset nostavat tulostuskustannuksia.

Ei-alkuperäisten värikasettien käyttäminen voi myös vaikuttaa Brotherin takuuseen. Tulostimesta huolehtiminen käyttämällä alkuperäisiä värikasetteja on siis taloudellinen ratkaisu.

Värikasetteja kaikkiin tarpeisiin

Meillä on ratkaisut kaikenlaisiin tulostusmääriin. Värikasettivalikoimastamme löydät vakiovärikasetit, suurvärikasetit, supervärikasetit ja jättivärikasetit.

Kaikkein kustannustehokkaimmalla laserkasetilla tulostat jopa 20 000 sivua. Mitä suuremman kapasiteetin värikasetteja yrityksesi ostaa, sitä edullisemmaksi tulosteiden kappalehinta tulee.

Jättivärikasettien käyttäminen tehostaa työskentelyä eikä katkaise työrytmiä, sillä värikasettien vaihtoväli harvenee.

Lisäarvoa asiakkaillemme tuo sekin, että tarvikkeemme täyttävät ISO/IEC-standardien vaatimukset. Asiakkaat tietävät saavansa rahalleen vastinetta, sillä tulosteiden määrä on taattu.

Käytettyjen värikasettien kierrätys

Alkuperäiset Brother-tarvikkeet ovat paitsi taloudellinen myös vastuullinen valinta, sillä tarjoamme ilmaisen palautus- ja kierrätysohjelman. Asiakkaamme voivat suojella ympäristöä kierrättämällä käytetyt laser- ja mustekasetit. Samalla kierrätys tukee sademetsiä suojelevaa Cool Earth -hyväntekeväisyyshankettamme.

Menestysresepti

Brotherin alkuperäistarvikkeiden käyttäminen tukee tulostimen ja värikasetin täydellistä yhteistyötä. Tulostimen suorituskyvyn ja käyttöiän sekä siinä käytetyn väriaineen välillä on selvä yhteys. Alkuperäiset Brother-tarvikkeet ovat superfoodia tulostimillemme.

Lue lisää aiheesta Tehokkuus

Saatat pitää myös

Takaisin alkuun