1. Etusivu Brother
 2. Yritysratkaisut
 3. Brotherin resurssikeskus
 4. Blogi
 5. Tehokkuus
 6. 2021
 7. Erikoistulostus parantaa vähittäiskaupan asiakaskokemusta vaikeina aikoina
Laukku, jossa on hintamerkintä

Erikoistulostus parantaa vähittäiskaupan asiakaskokemusta vaikeina aikoina

Koronapandemia on iskenyt kovaa vähittäiskauppaan. Palautuminen vaatii monia toimia, kuten prosessien sujuvoittamista, jotta ostokokemuksesta tulee kuluttajille turvallisempi ja tehokkaampi.

Kysyntään on pystyttävä vastaamaan tehokkaasti tuottojen saamiseksi. Lisäksi vähittäiskaupan toimijoiden on tärkeää tarjota hyvää palvelua, joka takaa asiakassuhteiden jatkuvuuden ja vahvan brändin tunnettuuden.

Parhaisiin tuloksiin vähittäiskaupan toimijat pääsevät, kun niillä on hyvät ja luotettavat prosessit, joita tukevat tehokkaat merkintä- ja mobiilitulostusratkaisut. Tässä tarkastelemme merkintä- ja tulostusratkaisujen hyötyjä eri vähittäiskaupan osa-alueilla:

 • Päivittäistavarakauppa: Päivittäistavarakaupan tuotekierto on nopea, joten hyllyjä on täytettävä jatkuvasti, jotta myynti pysyy hyvänä. Liikkuvat työntekijät tarvitsevat luotettavia ja käyttövalmiita tulostimia, joilla he pystyvät pitämään hyllytiedot ajan tasalla sekä tulostamaan tarjous- ja alennusmerkintöjä. Brotherin RJ-mobiilitulostimien kaltaiset laitteet voidaan kiinnittää esimerkiksi kärryihin tai olkahihaan, jolloin ne kulkevat mukana työssä. Kannettavilla tulostimilla voi tulostaa hyllytarroja, selkeitä viivakooditarroja sekä alennus- ja tarjoushintalappuja.

  Merkintäratkaisut voivat auttaa myymälöitä myös täyttämään elintarvikelainsäädännön vaatimukset. Selkeät elintarvikemerkinnät ovat nyt tärkeämpiä kuin koskaan, ja Brotherin TD-tulostinsarjan kaltaiset laitteet voivat auttaa merkitsemään selkeästi allergeenit, ainesosat sekä parasta ennen- ja viimeinen käyttöpäivä -merkinnät. Lisätietoa elintarvike- ja ravintola-alan ratkaisuista on täällä.


 • Vaateala: Pitkät kassajonot turhauttavat nyt kuluttajia tavallista enemmän, eivätkä asiakkaat halua joutua jonottamaan täydessä myymälässä. Jonoista voi tehdä historiaa käyttämällä kannettavaa tulostusjärjestelmää. Mobiilitulostimilla voi tulostaa myös kassakuitteja, ja ne voivat toimia mobiilikassojen kuittitulostimina kiirehuippuina. Tällaiset väliaikaiset kassat auttavat myös asiakkaita säilyttämään turvavälit ja vähentävät aikaa, jonka asiakkaat viettävät myymälässä, mikä parantaa ostokokemusta. Brotherin RJ-mobiilitulostimien kaltaiset laitteet voidaan kiinnittää vyölle tai olkahihnaan, jolloin liikkuvan kassapäätteen voi sijoittaa minne vain myymälään.

  Koronapandemian vuoksi vähittäiskaupassa tarvitaan merkintäratkaisuja, joilla ilmoitetaan turvaohjeista ja huolehditaan sekä asiakkaiden että työntekijöiden turvallisuudesta. Brotherin PT-sarjan tulostimilla voi tulostaa esimerkiksi mukautettuja opasteita käsidesipisteeseen, ihmisvirtojen ohjaamiseen ja turvavälien pitämiseen.  

  Viranomaisten suositukset ja ohjeet muuttuvat jatkuvasti, joten vähittäiskaupan toimijoiden on pystyttävä sopeuttamaan toimintaansa niihin nopeasti. Siksi mukautettava tulostusjärjestelmä auttaa pysymään ajan tasalla. P-touch Editor -ohjelmiston avulla voi myös tulostaa omia merkintöjä Microsoft Wordista, Excelistä ja Outlookista. Lisätietoa ratkaisuista vähittäiskaupalle on täällä.

 • Verkkokaupan varasto: Isoissa varastoissa kannettavat ja kestävät etätulostimet tehostavat ja nopeuttavat prosesseja, mikä tuo kustannussäästöjä. RJ-mobiilitulostimet voi kiinnittää vyölle, jolloin tulostaminen on mahdollista kaikkialla koko työpäivän ajan. Liikkuvat työntekijät voivat myös käyttää laitteita tuotteiden merkitsemiseen poimimisen, pakkaamisen ja lähettämisen yhteydessä sekä tulostaa prosessia sujuvoittavia viivakoodeja.

 • Verkkokauppatoimitusten kuljettajat: Luotettavat toimitukset ovat verkkokaupan tärkeä menestystekijä. Ne voivat vähentää reklamaatioita ja saada asiakkaat ostamaan toistekin. RJ- ja PJ-sarjojen mobiilitulostimiin on saatavilla erilaisia telineitä, jolloin ne on helppo sovittaa liikkuvien työntekijöiden tarpeisiin. Lähetteet ja toimitusvahvistukset on nopea ja helppo tulostaa. Kun prosessi on sujuva, samassa ajassa ehditään tekemään enemmän toimituksia.


  Brotherilla on kattava valikoima merkintä- ja tulostusratkaisuja, jotka sopivat vähittäiskaupan käyttäjille. Esimerkkejä näistä ovat RJ- ja PJ-mobiilitulostimet sekä kestävät P-touch-tarratulostimet. Monipuolisella tulostinvalikoimalla voi tulostaa kestäviä tarroja, jotka sujuvoittavat, nopeuttavat ja tehostavat prosesseja.

  Lisätietoja erikoistulostuksesta ja tarratulostuksesta löydät täältä.
   

Lue lisää aiheesta Tehokkuus

Saatat pitää myös

Takaisin alkuun