Brother-tulostin, taustalla sademetsä, värikäs pinkki tausta

Sitoutumisemme ympäristötyöhön

Brotherilla suhtaudumme intohimoisesti asiakkaidemme kanssa tehtävään yhteistyöhön ympäristön hyväksi.

Sitoutumisemme konkretisoituu Brother Earth -ohjelmassamme, joka ohjaa kaikkea ympäristöön liittyvää toimintaamme. Esimerkkinä sademetsien suojeluun keskittyvä Cool Earth -hyväntekeväisyysjärjestö, jonka kanssa Brother on tehnyt yhteistyötä jo vuosia.


Cool Earth -järjestö työskentelee väsymättä ekosysteemien suojelemiseksi ja sademetsien yhteisöjen tukemiseksi. Kymmenen vuoden aikana yhteistyö on keskittynyt Peruun ja Papua-Uuteen-Guineaan: sademetsien suojelutyöhön, uhanalaisten lajien pelastamiseen ja paikallisissa yhteisöissä elävien asukkaiden kykyjen ja mahdollisuuksien kehittämiseen.    
Environmental graphic to state that 46 animal species and 13 plant species were protected via Brother Earth

Keskeisten lajien suojelua


Cool Earth -yhteistyömme aikana olemme auttaneet 46 eläinlajin ja 13 kasvin suojelemisessa Perussa ja Papua-Uudessa-Guineassa. Olemme auttaneet varjelemaan maailman kallisarvoisimpia ekosysteemejä.   

Sademetsien suojelua ja ympäristön tukemista


Kymmenvuotisen Cool Earth -yhteistyön edut alkavat karttua. Tänä aikana jo yli 4000 hehtaaria sademetsää on suojeltu, toisin sanoen lähes 5 miljoonaa puuta on pelastettu laittomilta hakkuilta.    


Environmental graphic to state that 5 million trees were protected via Brother Earth
Tällä kaikella on iso vaikutus työssämme hiilijalanjäljen pienentämiseksi. Puut varastoivat ilmakehän hiilidioksidia juuriinsa, mutta mikäli puut kaadetaan, hiilidioksidi vapautuu takaisin ilmakehään. Cool Earthin työ Perussa ja Papua-Uudessa-Guineassa on varmistanut, että 213 000 tonnia hiilidioksidia pysyy turvallisesti maaperässä. Päästöjen määrät vastaisivat ajamista 20 kertaa maapallon ympäri.     

Luontaisten elinympäristöjen suojeleminen on erittäin tärkeää maailman uhanalaisimpien lajien kannalta. Cool Earth -järjestö on hiljattain julkaissut valokuvia uhanalaisista isokruunukyyhky- ja silmälasikäärmepopulaatioista, jotka elävät Papua-Uuden-Guinean suojelluilla alueilla. Molemmat lajit ovat IUCN:n (Kansainvälisen luonnonsuojeluliiton) punaisella listalla maailman uhanalaisimpina eläiminä.      

Tämä hyödyttää myös paikallisia yhteisöjä. Cool Earthin lähestymistapa huomioi ihmiset ensin ja vasta sitten puut. Cool Earth ja paikalliset yhteisöt tekevät yhteistyötä kehittääkseen sademetsien yhteisöissä asuvien terveyttä ja koulutusta. Samoin panostetaan yksilöiden kykyjen kehittämiseen ja toimentulon hankkimiseen. Näin ollen yhteisöissä asuvat ansaitsevat enemmän maanviljelystä ja muista tulonlähteistä kuin he tienaisivat myymällä maataan hakkuita toteuttaville yrityksille. Vahvempi ja paremmin toimeentuleva yhteisö tarkoittaa turvallisempaa sademetsää.   

Voimme kaikki liittyä mukaan tukemaan ympäristöämme. Lähetä tyhjentyneet Brother-värikasettisi kierrätykseen ja kannat kortesi kekoon Cool Earthin sademetsien suojelutyössä.

Lue lisää aiheesta Ympäristö

Saatat pitää myös

Takaisin alkuun