1. Etusivu Brother
 2. Yritysratkaisut
 3. Brotherin resurssikeskus
 4. Osaamiskeskus
 5. Tarramerkintä
 6. Hallintaa kaaokseen: 10 parasta vinkkiämme toimiston merkinnöistä
Paženklinti maitinimo laidai

Hallintaa kaaokseen: 10 parasta vinkkiämme toimiston merkinnöistä

Kiireinen toimistoarki on täynnä pitkiä tehtäväluetteloja ja uhkaavasti lähestyviä deadlineja. Harvassa ovat ne päivät, joina jokin ei menisi vikaan tai ongelmia ei olisi, mutta niitä työntekijät arvostavat.

 

Teknologia pitää työntekijät kiireisinä, sillä se tuo suuren osa elämästämme hallittavaksi sormenpäillämme. Teknologiasta on muutakin hyötyä, sillä se voi auttaa hallitsemaan toimistoarkea.


Prosessi on yksinkertainen: Tarramerkintöjen käyttöönotto voi tehdä toimistosta tehokkaamman, säästää aikaa ja lievittää stressiä.

Tässä ovat kymmenen parasta vinkkiämme, joilla kesytät toimistossa hallitsevan kaaokseen.

 

 1. Johtojen merkitseminen

  Oletko joskus vahingossa irrottanut pöytäkoneesi virtajohdon, koska olet luullut sitä toisen laitteen johdoksi? Tutkimus osoittaa, että 32 prosentilla ihmisistä työaikaa on mennyt hukkaan, koska he ovat vahingossa irrottaneet väärän laitteen virtajohdon1. Tämän kömmähdyksen voi välttää merkitsemällä kaikki toimiston johdot. Se on helppo tapa säästää aikaa ja välttää riitoja.

   
   
 2. Vierailijoiden nimikyltit

  Heitä hyvästit epäammattimaisille käsin kirjoitetuille vierailijakylteille. Nyt voit sujuvoittaa vierailijoiden hallintaa ottamalla käyttöön merkintäratkaisun. Tämä on ammattimaista, ja sen avulla tunnistat vierailijat työpaikalla helposti ja turvallisesti. 3. Löydä tärkeät asiakirjat nopeasti

  Älä enää tuhlaa aikaa tärkeiden asiakirjojen etsimiseen, vaan merkitse kansiot ja mapit. Henkilökohtaiset ja luottamukselliset kansiot on helppo saada erottumaan käyttämällä punaista ja mustaa tekstiä. Tämä investointi kannattaa, sillä aika on rahaa. 4. Turvallisuus ensin

  Turvallisuusmerkinnät ovat työpaikalla välttämättömiä, sillä ne voivat ehkäistä vakavia tapaturmia. Värikkäiden ja erottuvien merkintöjen avulla ihmisiä voi varoittaa vaaroista tai kannustaa käyttämään asianmukaisia suojavarusteita. 5. Pidä omaisuutesi tallessa

  Tiesitkö, että vuodessa menee hukkaan 78 miljoonaa työtuntia, kun työntekijät etsivät varastettuja tavaroitaan? Entä että tavaravarkaudet aiheuttavat 26 % työpaikkojen kiistoista?1 Säilytä rauha työpaikalla ja pienennä sekä tarkoituksellisten että tarkoituksettomien varkauksien riskiä nimikoimalla tavarat. Nimikoida voi kaiken nitojista ja laskimista muistivihkoihin ja kannettavien tietokoneiden latureihin. 6. Paristonvaihtoajat näkyviin

  Työntekijöiden turvallisuudesta huolehtimiseksi esimerkiksi palovaroittimet tai niiden paristot on vaihdettava tietyin väliajoin. Merkitse vaihtopäivä palovaroittimeen, niin se muistuttaa tärkeästä tehtävästä.

   

 7. Helpota kierrätystä
  Ympäristötietoisuus on voimakkaassa kasvussa. Jäteastiat kannattaa merkitä selkeästi, jotta toimiston työntekijät osaavat lajitella muovit, paperit ja muut jätteet oikein.

 8. Elintarvikemerkinnät

  Ruoka-allergiat voivat aiheuttaa hengenvaarallisia tilanteita, ja erikoisruokavalioiden määrä kasvaa jatkuvasti. Merkitse työntekijöille ja asiakkaille tarjottavat ruoat selkeästi. 9. Merkkaa kahvikupit, lounasrasiat ja pakasterasiat

  Moni meistä merkitsee mielellään oman kahvikuppinsa työpaikalla. Melko moni syö myös eväitään toimistolla, joten lounasrasioiden tai muiden säilytysrasioiden merkitseminen voi olla tarpeen yhteiskäytössä olevassa jääkaapissa. Merkkaa kahvikuppisi ja kipposi kestävällä laminoidulla tarranauhalla, joka kestää myös konepesun.


 10. Pitääkö vetää vai työntää?

  Ennestään tuntemattoman oven kohdalla on aina sama ongelma: avataanko se vetämällä vai työntämällä? Ovien merkitseminen estää vieraiden noloja tilanteita ja onnettomuuksia. Se myös auttaa ehkäisemään ovien vahingoittumista.

A shelf full of similar looking teal blue-green lever arch files has one purple file folder standing out. It is being picked up by an office staff member wearing a matching purple item of clothing.

Brother on yli 30 vuoden ajan suhtautunut intohimoisesti tarramerkintäratkaisujen kehittämiseen eri aloilla toimiville asiakkailleen.

Tarratulostinratkaisumme edustavat Brotherin At your side -mottoa. Ne ovat monipuolisia, palvelevat toimistoissa eri tarkoituksia ja ovat auttaneet monia yrityksiä hallitsemaan kaaosta.


Lue lisää tarratulostinvalikoimastamme. 

Jos tarvitset kattavia toimistotulostusratkaisuja, tutustu parhaisiin yritystulostimiimme ja tulostuksenhallintapalveluumme.

1 Office Labelling -tutkimus, jonka YouGov toteutti CityPressin puolesta Isossa-Britanniassa, lokakuussa 2017.


Lue lisää aiheesta Tarramerkintä

Saatat pitää myös

Takaisin alkuun