Lisätty ostoskoriin
  1. Etusivu Brother
  2. Tehokkaat yritysratkaisut
  3. Ratkaisut vähittäiskauppaan
  4. Elintarvikkeiden merkinnät

Edut elintarvikealalle

Mobiilitulostimien ansiosta kaupan alalla työskentelevien on helppo ja nopea tulostaa tarroja paikasta riippumatta.

Ohjelmistoon sisältyvät viivakoodit nopeuttavat ja helpottavat tarrojen tekemistä.

Brotherin mobiilitulostimia voi kuljettaa helposti mukanaan joko kuljetuskärryllä tai ilman. Sopii käytettäväksi tuore- ja paistotiskeillä, myymälöissä tai varastoissa.

Ainesosaluettelot ja allergeenit ovat helposti luettavissa tarkan tulostusjäljen ansiosta.

Brother ja tavarantoimittajamme tarjoavat laajan valikoiman tarvikkeita.

Laitteisiin on saatavilla laaja valikoima lisävarusteita, jotka edelleen sujuvoittavat työnkulkua.

Juustojen merkinnät on toteutettu Brotherin tarratulostimilla

Tuore lähestymistapa elintarvikkeiden merkitsemiseen


Elintarvikkeiden jäljitettävyys tarkoittaa sitä, että elintarvikkeiden eri tuotantovaiheet ovat läpinäkyvästi tiedossa, jotta mahdollisiin korjaaviin toimenpiteisiin pystytään ryhtyä välittömästi. Ensisijainen pyrkimys on turvata kuluttajan turvallisuus ja minimoida terveyteen liittyvät riskit.

Mikäli elintarvikkeet on merkitty puutteellisesti, seurauksena voi olla vakavia uhkia liiketoiminnalle puhumattakaan mahdollisista hengenvaarallisista riskeistä kuluttajalle.

Brotherilla on vuosien kokemus elintarvikemerkinnöistä. Ymmärrämme, kuinka tärkeitä selkeät elintarvikemerkinnät ovat asiakkaan palvelupolulla. Turvallisuus ja asiakastyytyväisyys tulee molemmat ottaa huomioon.

"Olisi todella vaikeaa toimia ilman tarratulostinta, sillä laki velvoittaa meitä merkitsemään tuotteet huolellisesti. Meidän täytyy merkitä jokaiseen tuotteeseen viimeinen myyntipäivä ja tulostaa kuljetusta varten tarvittavat merkinnät."

Food Wholesalerin työntekijä, Ranska.

Esimerkkejä myymälöiden tarramerkinnöistä:

Kolmioleipä, jonka tarramerkintä on tehty Brotherin laitteella

Hintamerkinnät

Enintään 4 tuumaa leveät tarramerkinnät sopivat käytettäväksi tuotannon kaikissa vaiheissa. Tarroissa on usein viimeinen myyntipäivä, paino ja allergeenit selkeästi merkittynä.

Leipään kiinnitetty keltainen tarramerkintä, jossa on merkitty hinnanalennus

Hinnanalennukset

Korkeintaan 4 tuumaa leveät tarramerkinnät sopivat käytettäväksi hintamuutosten merkitsemiseen. Tulosta muuttuneet hintatiedot ja viivakoodit - vähennät osaltasi ruokahävikkiä.

Tarramerkintä on kiinnitetty juustoon

Tuore- ja paistotiskit

Enintään 4 tuumaa leveät tarrat sopivat käytettäväksi ruokatiskeillä. Tarroissa on tyypillisesti ilmoitettuna paino, ainesosaluettelo ja viimeinen myyntipäivä.

Brotherin RJ-mobiilitulostimilla voi tulostaa hintamerkintöjä

Tulosta enintään 4 tuumaa leveitä tarroja

Kestävä RJ-mallisto sopii käytettäväksi kaupanalan liikkuvaan työhön. Näin työntekijät voivat tehdä tarramerkintöjä kaikissa myymälän tiloissa.

Voit kuljettaa laitteen vartaloasi vasten. RJ-mallisto on suunniteltu käytettäväksi kaupanalalla ja varastoissa. RJ-mobiilitulostimet tulostvat nopeasti, jopa 4 tuuman leveitä tarroja - tarramerkintöjen teko on helppoa ja nopeaa myös liikkeessä.

 

  Kevyt kantaa (myös ilman kuljetuskärryä).

  Tulostaa sekä etikettejä että tarroja.

  Kestävä muotoilultaan.

Tutustu RJ-mallistoon

 

Brotherin TD-2000-malliston laitteilla voi tulostaa myös viivakoodeja

Pöytämallit enintään 2 tuumaa leveisiin tarramerkintöihin

 

Elintarvikealan työntekijöiden työ sujuvoituu, kun laitteet ovat kunnossa. TD-2000-sarjan tarratulostimilla voi tulostaa erilaisia tarramerkintöjä niin myymälöissä, varastoissa kuin tiskillä käytettäväksi. Tarratulostin kulkee kätevästi kuljetuskärryssä.

TD-2000-sarjan laitteet ovat kompakteja muotoilultaan ja sopivat siten käytettäväksi myös pienissä tiloissa, kuten kassoilla tai kauppojen takahuoneissa. Tulosta laitteilla korkealaatuisia ja helppolukuisia tarramerkintöjä, joissa voi olla tekstiä, logoja ja viivakoodeja. 

 

  Pienikokoinen laite.

  Toimii itsenäisenä laitteena. Käyttö ei vaadi tietokonetta.

  Täysin kannettava ladattavan litiumioniakun ja langattoman yhteyden ansiosta.

 

Tutustu TD-mallistoon

 

 

Croisanttien hintamerkinnät on tehty Brotherin tarratulostimilla

Nosta turvallisuus ravintoketjun yläpäähän

Ruoan turvallisuus ja kuluttajan terveyden suojeleminen ovat keskeisiä arvoja jokaiselle vähittäiskaupan toimijalle. Puutteelliset elintarvikemerkinnät voivat aiheuttaa vakavia seuraamuksia terveydelle ja voivat mahdollisesti johtaa liiketoiminnan loppumiseen. Elintarvikealan säädökset varmistavat sen, että kuluttajat tietävät mitä syövät ja että mahdolliset ongelmat pystytään jäljittämään tuotantoketjussa. Lue lisää ruoan jäljitettävyydestä Brotherin kirjoittamasta Whitepaper-artikkelista.

Ruoan jäljitettävyys -whitepaper (suomeksi, PDF, 1.7 Mt)